Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)
Raspunsuri - Pagina 10
Erina spune:
Roxana iti dau PM. in legatura cu ajutoarele.
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
papanash spune:
va prezint www.flickr.com/photos/23756759@N04/3082963324/" target="_blank">furaciosul din frigider, de 3 zile mananca continuu , zice PAPA si pleaca sa caute mancare. Cu greu ii mai dau eu cu lingurita, vrea sa manance singur.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
Filme Ghighi
ajutoarele lui Mos Craciun
betty78 spune:
Andreea...imi pare tare rau 

. Daca nu s emai poate face nimic, iti doresc sa ai puterea sa o poti lua de la capat. 
Celia [pup si multumesc frumos
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui papanash va prezint www.flickr.com/photos/23756759@N04/3082963324/" target="_blank">furaciosul din frigider, de 3 zile mananca continuu , zice PAPA si pleaca sa caute mancare. Cu greu ii mai dau eu cu lingurita, vrea sa manance singur. ............................................................. Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 ) www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi Filme Ghighi ajutoarele lui Mos Craciun |
ce fain ii furaciosul tau

ebonee inca nu a prins faza cu deschisul frugiderului

pozici
Ebonee (02.10.2007)
betty78 spune:
Papanash multumim mult. Suntem bine...azi am fost sa imi scot o alunita sau neg cu laserul. Se transformase in timpul sarcinii dintr-o alunita in ceva mai mare si era localizata cumva inghinal. Mi-a fost o frica de muream, dar am trecut cu bine...si nici macar nu ma doare
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Slaba activitate in seara asta, la mine e liniste de la 8.30 cand a adormit baiatul , dupa o super baita si un bibe de 240ml.
Papanash si Cristi papa de ma sperie...mai putin fructele(papa dar cu multe alergari dupa el prin casa) si in general masa de dimineata, cand nu vrea decat lapte cu cereale de la nestle, cheerios parca.In seara asta ( pe la 5.30) a papat doua castroane cu piure de cartof cu ou, dupa primul a zis, papa, a facut din gurita si s-a mangaiat pe burtica( asa face mai nou cand ii este foame), i-am mai pus in castron si a papat de parca atunci lua prima lingurita....si da, vrea sa pape singur, mai ales ciorba,pe care o papam cu 2 lingurite uneori chiar 3, cate una in fiecare mana si una la mine...![]()
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Si Mario papa de rupe, dar are deja 13.5kg si imi este frica s anu il fac un obez....de fapt papa de rupe de o saptamana, ca pana acum nu stiu din ce a crescut.
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Am vazut si eu furaciosul,
, nici Cristi nu deschide inca frigiderul singur, dar e primul in usa cand il deschid eu![]()
![]()
Betty, bine ca a trecut.
Yaia, nu fi prapastioasa, astepta rezultatul, sigur o sa fie ok, iar daca nu, asta este nu e un capat de lume,dar tb sa fi optimista, mereu optimista.

Cecilia si
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Am uitat sa va intreb ceva: voi le dati copiilor crenvurst? Eu i-am mai scapat din cand in cand si vad ca nu a avut o reactie adversa.
In plus de vreo cateva zile i-am bagat lapte de vaca pe langa formula, dar il bea doar indulcit cu miere. Am vazut ca sunt bebici care mananca singurei cu lingurita - al meu nu este incantat decat sa zdarngane cu ea in farfurie...oare cum il invat sa manance cu linguritza singurel?
Hai ca va stresez cu intrebarile: acum dupa un an, cam la cat timp trebuie sa mai mergem cu bebe la vizite medicale?
Azi nici eu nu am reusit sa votez printelese.
Betty78
de
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Betty eu nu l-am mai cantarit pe Cristi de aproape o luna, cand avea 11,2kg si 83cm, sigur a mai luat de atunci, a facut falculte ....maine il urc pe cantar![]()
Cecilia si
poze noi
asa crestem