Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Andreea, ma rog pentru voi. Sunt si eu de parere sa mai consulti cel putin inca un medic.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Yaia, sper totusi sa iei examenul, tin pumnii.

Betty, intamplarea a facut sa il duc lunar la pediatra pe Stefan (motiv de vaccin, raguseala, etc). Avand in vedere ca tot am abon la Medicover, cred ca o sa il mai duc lunar o vreme, apoi o sa mai raresc vizitele.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Papanash ce fata de nevinovat are furaciosul...
Mario e campion la deschis orice, adica frigider, masina de spalat, dulapul, inclusiv usile glisante, usi care au clantele mai jos, sertare si tot tacamul... si in plus e foarte incantat sa scoata tot ce este de unde deschide si sa imi arate

E disperat sa faca curatenie...s-ar plimba cu orele cu matura prin casa, sau ar trage de aspirator...chiar ma gandeam ca poate renunt la femeia de curatenie, cand o sa mai creasca

Betty78deMario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Betty, nu stiu sa-ti raspund cu vizitele medicale... crenvusti a gustat si Cristi de cateva ori si a fost ok, dar nu mai cumpar de cand cu pofticiosul in casa, cat despre lapte de vaca eu ii dau cerealele cu lapte Mili de multa vreme si e ok, cred ca atunci cand renunt la Humana trec direct pe lapte de la vaca Mili

nu stiu cat de bun este sau cat tine de foame( noaptea) nestle junior(parca asa se numeste), poate imi spun mamicile care deja il folosesc.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Sunt rupta de oboseala, asa ca ma bag la nani langa sotz. Noapte buna.

Jurnal de calatorii

Mergi la inceput

Sim merci frumos...apropos de raceli si alte cele...mai stiti voi cand ma plangeam ca Mario e bolnav si apoi eu raceam si ca am tinut-o tot asa cateva luni...ei bine am urmat un tratament homeopat si eu si el, si multumim lui Dumnezeu nu am mai avut nici o problema de vreo 3 luni. Am luat amandoi oscillococcinum pentru 3 zile cate un flacon/zi si apoi am luat de intretinere o data pe saptamana, sau o data la 2 saptamani cate o doza. Si in plus cum simt ca l-ar lua raceala ii mai dau o doza...e fantastic...si vitamina C, 2 ml, 5 zile/luna.

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Am mai pus si eu cateva poze mai noi, ca tot laudam baiatul ca
iubeste carticelele.
Am pus si poza cu cadoul pe care il primeste de Mos Nic, pe langa alte nimicuri, ca tot am fost la cumparaturi azi
I-am luat din Carefure Vitanis un set de 4 bady marca Tex superbe, la doar 25ron, marimea 23 luni, si nu-i sunt mici.....cred ca este cel mai slab Carefure din Bucuresti....

poze noi

asa crestem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Buna seara. Cred ca am facut eu ceva rau in ultima vreme de mi se tot intampla neintamplate. Tocmai ce s-a innecat Alex cu o bomboana luata de la tatal meu pe sestache. I-a ramas in gat si s-a invinetit toata, de abia am reusit sa i-o scot, nu imi mai venea in cap nici o manevra, eram disperata. Acum e bine si suparata pe mine ca s-a ales cu ditamai papara, eu i-am tot zis sa lase bomboanele alea.

In rest am serbat-o pe mama, am mancat sarmale si tort. Dar pe fuga, azi am avut o zi super full la serviciu. Cu plecarea e ca in tren. Dupa ce m-am certat nu stiu cat cu aia la agentie sa imi combine zborurile cum vreau eu, au anulat biletele ca au fost nu stiu ce discutii pentru garantie. Asa ca acum suntem iar in pom, sper ca nu trebuie sa explic altora din nou cum si ce aranjament imi convine.

Pe deasupra lui Bubu cred ca ii ies dinti, e marait, rozator, si a facut 38.1. In schimb nu tuseste si nu mai are muci deloc.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Betty, nu stiu sa-ti raspund cu vizitele medicale... crenvusti a gustat si Cristi de cateva ori si a fost ok, dar nu mai cumpar de cand cu pofticiosul in casa, cat despre lapte de vaca eu ii dau cerealele cu lapte Mili de multa vreme si e ok, cred ca atunci cand renunt la Humana trec direct pe lapte de la vaca Mili

nu stiu cat de bun este sau cat tine de foame( noaptea) nestle junior(parca asa se numeste), poate imi spun mamicile care deja il folosesc.

poze noi

asa crestem

merci si pupam pofticiosul

pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, zau nu am alta alternativa cu plecarea. Pana la urma se pare ca nici cu sosirea. Asta este, o sa sarbatorim in weekend. Dna Teo si Mihnutu sunt ok, am vorbit eu azi cu ea. Saraca nici azi nu a avut sanse sa se intalneasca cu mine, am dat din sedinta in sedinta.

Erina, se rezolva. Dar joi cand vin eu.

Betty, wow, 13.5 kg? Incep sa ma intreb daca e totul ok cu Bubu, saptamana trecuta avea sub 11 kg si el fusese gigantul forumului. Mananca mult Mario? Parca la un moment dat ziceai ca nu prea manca, sau incurc eu borcanele. Cremwurst i-am dat si eu, mai degraba sa guste decat sa manance. Il adora! Miere nu prea i-am dat, mai degraba ca nu am avut la ce decat ca m-am ferit. Dar a papat la un moment dat formula cu miere si a fost ok. Legat de controalele dupa un an, eu ma voi duce numai la vaccinari si daca e bolnav, doamne fereste sa nu fie cazul totusi. Dar nu cred ca sunt un model bun.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput