Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (237)
Raspunsuri - Pagina 12
danuta36 spune:
Betty noua ne-a zis pediatra sa mai mergem la 1 an si 3 luni,la masurat..
Papanash
Ghighi mancaciosul
Cecilia ce simpatic e Cristi..a avut si Miru carticica cu animale,dar a rupt-o.Al tau e atent,vad ca le pastreaza..
Roxana la multi ani pentru mama ta!
valentina_22 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui betty78 Si Mario papa de rupe, dar are deja 13.5kg si imi este frica s anu il fac un obez....de fapt papa de rupe de o saptamana, ca pana acum nu stiu din ce a crescut. Betty78 de Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare pozele noastre asa creste bebe Mario |
Si Andrei are pofta de mancare numai ca el are doar 9.700 kg si 79 cm. Pe langa ai vostri pare un slabanog.....

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste
Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007)
Roxana_G spune:
Papanash, am vazut si hotomanul tau, dar ce papa el acolo?
Cecilia,
iubitorul de carte. Bubu iubeste numai o anumita carticica, una cu un cap de leu. Volanul acela i l-am luat eu cadou de Craciun lui Bubu, pe langa o masina ce curse mai maricica.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
betty78 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L Am mai pus si eu cateva poze mai noi, ca tot laudam baiatul ca iubeste carticelele. Am pus si poza cu cadoul pe care il primeste de Mos Nic, pe langa alte nimicuri, ca tot am fost la cumparaturi azi I-am luat din Carefure Vitanis un set de 4 bady marca Tex superbe, la doar 25ron, marimea 23 luni, si nu-i sunt mici Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)poze noi asa crestem |
sa stapaneasca sanataos cadoul...carticica din aia ciu animalutze avem si noi, dar a Mario a papat-o
Eu din pacate nu prea mai am timp sa urmaresc cum se dezvolta Mario: plec in jur de 10 iar apoi seara il preiau de la mama dupa ora 9 cand deja doarme...
..azi am venit mai devreme acasa si am rugat-o pe mama sa il tina acasa la noi si sa nu il duca la ea...si pur si simplu a fost o mare bucurie pentru mine...ca un al 2-lea weekend...imi este asa de dor de el ziua..uffBetty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
Roxana_G spune:
Papanash, voiam sa iti zic de la pranz dar eram cam pe fuga. Nu ai de ce sa imi multumesti, eu ma bucur ca pot ajuta si imi pare rau ca am asa o perioada in care nu pot face mai multe. Daca pot ajuta cu mai mult te rog sa imi spui, daca pot bine, daca nu o sa iti zic. Ma poti suna si cat sunt plecata, ca tot am roaming de la serviciu. Si sa imi zici daca e vital sa aduc lucrurile saptamana viitoare.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
danuta36 spune:
| citat din mesajul lui cecilia L nu stiu cat de bun este sau cat tine de foame( noaptea) nestle junior(parca asa se numeste), poate imi spun mamicile care deja il folosesc. |
la noi tine de foame,vad ca a inceput sa se trezeasca pe la 6 pentru bibe de 150 ml,apoi mai doarme pana la 8-9..seara bea cam 230 ml.
betty78 spune:
Rox sorry pt intamplarea cu Alex...oricum cred ac toti am trecut prin asta..eu de exemplu nu inghit sub nici o forma pastile rosii...si exact din motivul asta...cand eram mica in jur de 5 m-am inecat cu o pastila de tetraciclina....si m-am invinetit, a fost oribil..ideea este ca imi amintesc cum m-a strans bunica-miu in brate si pastila nu mai iesea si apoi imi amintesc ca mi-a dat una si ca m-am lovit cu capul de usa...pastila iesise, spatele ma durea ingrozitor...iar eu nu suport pastilele rosii
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
cecilia L spune:
Betty, Roxana, Danuta
, are mare grija de ele, cand era mai mititel le mai rodea, mai avem urme pe unele, dar de rupt nu. are reviste si pliante pt rupt, parca stie, cum prinde un pliant tb sa-l rupa
Cecilia si
Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
asa crestem
betty78 spune:
Roxana nu a mancat in ultima vreme, exceptand in ultima spatamana...Acum 1 luna a mai avut o perioada in care papa bine si intradevar s-a lungit destul de mult...dar nu stiu ce lungime are exact acum...oricum la mine sta cu mama si cred ca altul este tratamentul fata de bona
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario
betty78 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui valentina_22
Si Andrei are pofta de mancare numai ca el are doar 9.700 kg si 79 cm. Pe langa ai vostri pare un slabanog..... ![]() Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste Mami de ALEXANDRA - NICOLETA (27.02.2004) si ANDREI - GABRIEL (12.10.2007) |
e nu-i nimic...greutatea nu este un etalon de sanatate. Si in plus Mario a fost in top intotdeauna cu greutatea...cred ca mai este si Stefan de Sim
Betty78
de
Mario-Alexandru 16 aug 2007 www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Mario prima oara la mare
pozele noastre
asa creste bebe Mario