*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)
Raspunsuri - Pagina 19
ckristina spune:
doxinu, ieri i am luat biancai de la farmacie nazomer spray intr un tub mai mare; mi se pare mult mai eficient asa decat sa i fi pus eu picaturi;cu asta pulverizez o data in fiecare nara si mucisorii incep sa iasa singuri;
si multa sanatate
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
ramona7 spune:
multa sanatate la capsunicile bolnavioare!
didi, ce are exact sora ta? ce fel de teste si-a facut? pap, hpv? are leziune pe col?
ca eu am facut erad pentru leziune si tulpina hpv cu risc crescut de cancer si m-am informat depre chestiile astea. Am ajuns chiar sa merg si la un interviu cu streinu cercel, mai mult din interes personal decat de job. ![]()
Salvati o inimioara 
chiquitita spune:
Avem pozici noi in semnatura. Suntem in urma cu cititul.
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
kay spune:
eu am o stare fff aiurea, nu stiu de ce. Mi-s bine, S e bine... habar n-am. poate pt ca mai sunt 5 zile pana plec in SUA... nu-mi place cine stie ce acest aspect... sunt fff tacuta si serioasa, nu vb decat daca ma intreaba cineva ceva. doar cu S m-am jucat si am zambit, e imposibil sa nu ma "fericesc" cu ea.
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
DidiAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ramona7 multa sanatate la capsunicile bolnavioare! didi, ce are exact sora ta? ce fel de teste si-a facut? pap, hpv? are leziune pe col? ca eu am facut erad pentru leziune si tulpina hpv cu risc crescut de cancer si m-am informat depre chestiile astea. Am ajuns chiar sa merg si la un interviu cu streinu cercel, mai mult din interes personal decat de job. Ramona si Razvan [19.06.2007]Salvati o inimioara ![]() |
Ramona, multzam de raspuns
, vroiam sa imi dau demisia A facut si pap si HPV cred ca ma bine iti scriu
Genotipare HPV > Metoda utilizata ; Test calitativ pt. identificarea Virusului Papiloma Uman (HPV)din prelevat exo- endocervical.Tes tul utilizeaza amplificarea ADN tinta prin reactie PCR, hibridizare ampliconilor cu probe de oligonucleotide si determinarea colorimetrica a 37 de tipuri HPV si anume : 6,11,16,18,26,31 ,33,35,39,40,42, 45,51,53,54,56,5 8,59,61,62,64,66 ,67,68,69,70,71, 72,73,(MM9),81,8 2,(MM4),83(MM7), 84(MM8) IS39 si CP6108.Rezultat : TEST POZITIV - - In proba analizata s- au identificat urmatoarele tipuri de HPV: 1) HPV cu risc inalt - absent - 2) HPV cu risc scazut - CP6108
in plus la testul pap
Frotiu actual negativ pt. o leziune intraepiteliala sau maligna , cu modificari celulare reactive noneoplazice de tip parakeratozic.Mo dificare a florei compatibila cu vaginoza bacteriana (de interpretat in functie tabloul clinic).Test genotipare HPV efectuat simultan negativ pt. tipurile HPV cu risc inalt si pozitiv pt. tipul HPV CP 6108 cu risc scazut.
ma baga in ceatza pt ca nu a iesit nik pozitiv dar ea s-a operat la fundeni acu 2 ani tot de noduli si iar are noduli si sangerari plus dureri crunte.
Recomandari : tinand cont de antecedente si rezultatul testarii HPV, recomandam continuarea supravegherii medicale a colului cu examen citologic peste 6 luni si repetarea testarii HPV peste 12 luni. Daca intre timp apar probleme , neregularitati menstruale sau sangerare la contact , recomandam solicitare imediata a unui consult ginecologic
Deci nu are nici un tratament! nici o alta trimitere..nik..
in alta ordine de idei tocmai am aflat ca ccc cumnata mea de 34 de ani, care are un baietel nascut in feb 2007 are leucemie. E pe chimioterapie. Chiar ma intrebam cum de a lipsit pt ca sambata a fost pomana de 6 luni pt tatal meu, care s-a stins tot de cancer la sf lu iunie a.c.
daca ai te rog info te rog sa mi le transmiti, doar in masura in care crezi ca ar ajuta-o.
DidiAlex spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay eu am o stare fff aiurea, nu stiu de ce. Mi-s bine, S e bine... habar n-am. poate pt ca mai sunt 5 zile pana plec in SUA... nu-mi place cine stie ce acest aspect... sunt fff tacuta si serioasa, nu vb decat daca ma intreaba cineva ceva. doar cu S m-am jucat si am zambit, e imposibil sa nu ma "fericesc" cu ea. oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.helpsonia.com , povestea Soniei "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout." |
Oana, saracuta de tine. chiar vroiam sa iti trimit un PM si am scris in acelasi minutel. Pai ai emotii, muulte griji..Doamne oare cate mai poti duce?!
5 zile..mergi intr-un oras micutz

Noi te pupam dulce, mult a fost putin mai e..
ella_74 spune:
Didi,
de papiloma pot sa-si spun asa: ca si clona are, doar una dintr tulpini sin fricire nu una cu risc ridicat; a avut o formatiune benigna pe col operata acum 4 ani la Centrul de Diagnostic al Cancerului; dupa 1 luna de la interventie formatiunea a reaparut; doctorii au avut aceeasi recomandare cu ce ai postat tu: control periodic la 6 luni fara alt tratament sau alte interventii; acum fiind in LO se cauta si acolo tot la 6 luni; dr din UK au concluzionat ca genul asta de tumori benigne trebuiesc doar supravegheate si nu extirpate daca au dimensiuni mici fiindca se pare ca asta e natura colului la unele femei,adica au loc modificari celulare haotice care duc la formarea de astfel de tumori/chisturi ,etc.
pot doar sa-ti spun ca sor-mea e foarte speriata si ca isi face anaizele maie des decat spune dr. fiindca 6 luni insemna mult iar un cancer evolueaza f rapid .
multa sanatate si cumnatei; doamne, cum sa faca cancer la 34 de ani? are nevoie de transplant de maduva? drii ce zic?
cand aud din astea ma sperii si eu...
chiquitita spune:
Kay, daca se apropie marea plecare e normal sa fii tensionata, numai tu stii cat de greu e sa stai cu inima stransa si sa te si descurci acolo. Hai ca asta e ultimul pas si iese soarele si pe strada voastra. 
didi, eu nu stiu ce sa iti spun, eu am o leziune pe col in urma unei cauterizari, am facut papanicolau si dr mea a zis ca e ok. Vroiam sa iti spun ca imi pare rau pt tatal tau si pt problemele astea nasoale care ti-au aparut cu sora si cumnata.
vas, ti-am vazut printesa ce domnisoara mare ai, parac e fetita deja. Unde erati la petrecere?
Florentina, mortal Cip cu Tzi!
Chiquitita, mami de Livia (8 iunie 2007)
doxinu spune:
OANA, iubita
,te cred si io ca ai emotii si o stare proasta.Totul v-a fi bine caci DUMNEZEU o iubeste pe SONIUTA mult de tot si ti-a demostrat-o de atate ori
.Sunt sigura ca totul o sa fie bine si o sa veniti acasa sanatoase,iar tu vei avea cel mai frumos cadou de craciun,cadou pe care il meriti din plin!
Noi va iubim si ne reguam pentru voi ca totul sa iasa asa cum trebuie
de la STEFAN(fonfaitul
) pentru SONITA.
Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007
POZE 1 AN
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan
mica0307 spune:
didi imi pare tare rau pentru problemele aparute. Nu stiu de ce, dar in ultimul timp am tot auzit de oameni bolnavi, ba de cancer, ba de altele, oameni tineri...offf.
Si noi suntem mucioase, amandoua pot spune.
Maya a invatat sa numere pana la 5, e super simpatica, nu reusesc insa sa o si filmez. Am reusit azi doar cand dansa aici si inca 2 poze aici.
oana noi suntem alaturi de tine chiar si in America
. Hai nu mai sta suparata...
ella si eu ma simt tare bine cand desenez cu Maya, ma relaxeaza, parca uit de tot si de toate si imi e tare bine
.

Razvan [19.06.2007]