*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)
Raspunsuri - Pagina 20
ckristina spune:
oana, suntem alaturi de tine,scumpo!

\\\\\\\\\\\\\\\\\\\ 

kay
cea mai minunata mamica
\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">de la o inima mare la inimioara Soniei!
kay spune:
Ioana, pupam nasucul de STEFI ca sa se "des-fonfaiasca"
didi, saru`mana !
cu drag 
chiqui,
! pupam si noi Livia frumoasa ! ma descurc eu, asa cum m-am descurcat si pana acum !
mica, Maya e pe zi ce trece mai frumoasa !!! (am luat azi biletele, merci !)
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
kay spune:
Cristina, am scris in acelasi timp ![]()
mare de tot !!! stii ca eu om mai calm decat tine nu am vazut pana acum? poate doar am citit in cartea "Copiii capitanului Grant"
da aia nu se pune, e fictiune ! si nici nu stii tu cat bine mi-ai facut, cate am invatat eu de la tine ! si cat de calma sunt si eu acum in unele situatii !
si saru`mana !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.helpsonia.com , povestea Soniei
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."
DidiAlex spune:
Ella, chichi, mica & Kay multzam mult de ganduri
Ella, io adun info, ideea ca nu as vrea sa rascolesc io netu si sa prind info deformate.i-am luat bilet pe 3 februarie, o duc la dr meu..dar nu am reusit sa o conving sa vina mai repede, are 2 copii, tot ea are grija de mama... de asta am scris la voi, poate aveti date, e drept empirice de doctori ca de asta is doctori la care au apelat o mama, o sora, o vecina, o colega.. am ramas nitel surprinsa pt ca am asteptat raspunsuri pt ca io as fi sarit, ca de obicei..dar mult a fost pana la un feed-back, cum spuneam nu mai stiu valorile din ro
ma intorc la temele mele..
Ninutza spune:
Noi de maine plecam in vacanta
. Daca nu mai reusesc sa intru pana de sarbatori, va urez la toate SARBATORI FERICITE alaturi de cei dragi. Pupam toti capsuneii si capsunicile
.
KAY, drum bun. Multa putere sa treceti si peste asta. Abia astept sa aflu vestile bune de la voi.
pentru Sonia.
An@ spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DidiAlex Ella, chichi, mica & Kay multzam mult de ganduri ![]() Ella, io adun info, ideea ca nu as vrea sa rascolesc io netu si sa prind info deformate.i-am luat bilet pe 3 februarie, o duc la dr meu..dar nu am reusit sa o conving sa vina mai repede, are 2 copii, tot ea are grija de mama... de asta am scris la voi, poate aveti date, e drept empirice de doctori ca de asta is doctori la care au apelat o mama, o sora, o vecina, o colega.. am ramas nitel surprinsa pt ca am asteptat raspunsuri pt ca io as fi sarit, ca de obicei..dar mult a fost pana la un feed-back, cum spuneam nu mai stiu valorile din ro ![]() ma intorc la temele mele.. |
sa nu mai fi suparata ca nu ti s-a raspuns imediat. Io recunosc ca am citit mesajul tau cum l-ai postat, dar pt ca n-am nici o experienta de genul asta, n-am stiut ce sa zic (in plus m-a intristat rau vestea despre cumnata ta...of, parca din ce in ce mai multi tineri au cancer
..si daca mai sunt si parinti, mi se pare si mai groaznic). Poate ar fi trebuit sa-ti zic macar un cuvant de incurajare
...dar eram cu mopu' intr-o mana si carpa de praf in alta (ca am facut ieri curatenie generala de Craciun pana la 1 noaptea).Pana vine la tine, nu poate merge la ea in oras la un dr (poate vreo colega, prietena are un medic bun), ca sa-i citesca analizele doar, ca sa se linisteasca? Sau la buc cu o programare in prealabil la un dr bun? e departe rau de buc?
mami de Ana (22 mai 2007)
carstea spune:
Didi (si cele care plecati din tara des)pot sa plec cu Rares care e trecut pe pasaportul meu din Anglia in Romania fara acordul scris al tatalui?
Voi cum ati procedat?
ckristina spune:
| citat din mesajul lui DidiAlex Ella, chichi, mica & Kay multzam mult de ganduri ![]() Ella, io adun info, ideea ca nu as vrea sa rascolesc io netu si sa prind info deformate.i-am luat bilet pe 3 februarie, o duc la dr meu..dar nu am reusit sa o conving sa vina mai repede, are 2 copii, tot ea are grija de mama... de asta am scris la voi, poate aveti date, e drept empirice de doctori ca de asta is doctori la care au apelat o mama, o sora, o vecina, o colega.. am ramas nitel surprinsa pt ca am asteptat raspunsuri pt ca io as fi sarit, ca de obicei..dar mult a fost pana la un feed-back, cum spuneam nu mai stiu valorile din ro ![]() ma intorc la temele mele.. |
didi
si eu am citit mesajul tau,dar eu n am incredere in sistemul nostru medical;n am stiut ce sa raspund..... e trist ce se intampla..... e greu sa gasesti un laborator bun pt analize sau aparate medicale bune, sau un medic bun,rabdator.....poate am avut eu ghinion si am avut parte doar de neprofesionisti;eu daca m as cofrunta cu o pb grava as merge in afara tarii,cu tot efortul financiar impus; pt bianca, de ex(pt alergiile ei) am ales medic homeopat din berlin;multa sanatate!www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
ckristina spune:
| citat din mesajul lui carstea Didi (si cele care plecati din tara des)pot sa plec cu Rares care e trecut pe pasaportul meu din Anglia in Romania fara acordul scris al tatalui? Voi cum ati procedat? POZE Rares(7 mai 2007) Filmulet Un anisor |
eu stiu ca acordul tatalui iti trebuie doar cand iesi din ro; eu am fost cu bi in grecia si in aeroport in ro,la plecare mi a oprit procura;la intoarcere nu m a intrebat nimeni de ea;
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)