*** Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 **(87)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

m-am returnat si n-am apa calda

revin, ca am de desenat

-j098m9 8p-o7

oana de SOSONICA (6.06.2007)

asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an

S

www.helpsonia.com , povestea Soniei

"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and shout."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

madaiulia, doar am zis ca eu nu i-as da. In general n-as da copilului meu multe din ceea ce recomanda unii doctori, n-am vrut sa supar pe nimeni. Si da, am legaturi cu pediatria si cu medicina naturista.
Multumesc pentru intrebare, greturile sunt o prezenta permanenta, ziua si noaptea, dar inca mi-e greu sa cred ca mai am un bebe in burtica. OK, mi-e rau de mor, dar nu se vede burta, nu misca toata ziua, trebuie sa mai treaca ceva pana sa realizez exact ce se intampla.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui CarlaV

madaiulia, doar am zis ca eu nu i-as da. In general n-as da copilului meu multe din ceea ce recomanda unii doctori, n-am vrut sa supar pe nimeni.

"Yesterday is history. Tomorrow is a mistery. Today is a gift. That's why it's called Present"

Poate ca am fost eu ghinionista, dar eu am suferit mai mult din cauza efectelor secundare ale tratamentelor recomandate decat din cauza bolilor in sine. So, eu ma duc la dr. ca sa am constiinta impacata, daca imi da un tratament bland il iau, daca nu caut echivalentul homeopat. Nu stiu daca e cea mai buna solutie, dar mai rau decat mi-a fost, nu cred ca poate fi.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)

si a cui o mai vrea sa vina 12 +

MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Nu, aia cu chilotii rosii era o gluma, ca toata lumea din jur imi spunea ca tre sa port rosu sa-mi iasa bubele mai repede. De frica, probabil.

Mica, fetele sunt vaccinate amandoua, numai mie nu mi-a trecut prin cap ca vaccinul poate avea efect si la mine. Ma gandeam ca virusul are si el o limita de varsta, nu i-o fi rusine sa mai vina la babarete? Ce sa prelungesc vacanta, ca cred c-o sa ma intorc mai repede decat cele doua saptamani pe care mi le-a dat dr, ca e aglomerat rau. Si nici nu cred ca mai "pup" vreo zi intre craciun si anul nou, cum voiam eu.

Acum e ceva mai bine, macar nu mai zac, am ramas doar cu bubele, parca-s la pubertate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

ceau
Multumim celor care ne-au vizionat.
Carla, ce e cu Pivalone????? eu tot din ala i-am dat Elizei de vreo trei ori.Are ceva neclar? Am vazut ceva discutii dar nu am prins firul.Explica-mi si mie te rog. Daca nu se poate aici sa nu mai fie divergente da-mi un pm.
Doxinu, eu am vazut ca la Eliza chiar daca ii dau ceva chiar daca nu tot in 7 zile ii trece raceala. In primele doua are nasul infundat , apoi tragem cu batista bebelusului si pentru gatut ii dau sirop de patlagina si cam asta e tot. Sper sa se faca bine Stefi.
Carmen eu am facut varicela in clasa XII , de imi era rusine sa le explic oamenilor de ce nu ies din casa, dar lasa ca de acum vei IMUNA.Trece repede.

Noi la gaina ii spunem cucu cu intonatie de cucuriguuuuuu, ea a vazut cocosul la tara si nu face diferenta intre el si gaina.
Cel mai tare ma distreaza ca la vaca ii zice caca, iar daca o intrebi cum face zice VUUUUUUUU. De ce nu zice vaca nu inteleg daca il zice atat de clar pe V , dar stie ea. In rest acum e foarte incantata ca zice AIA, si cand ii cer ceva imi arata cu degetul si zice AIAAAAAAAA.
Sunt scumpi foc cum incearca sa repete dupa noi numai ca sa faca intelesi.
Va poup ma duc la treaba cat doarme minunea mea.

Sunt mamica
poze
13.05.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Carmen So, sanatate multa, esti asa nostima cu babaretele... eu am facut varicela in luna a 8a de sarcina cu Ciprian si mi-a zis dr ca am fost norocoasa ca n-am facut zona Zoster, cica e o varianta mai grava a ei.

Sunt tare suparata, aseara m-am certat cu administratora blocului ca cica avem consum prea mic de apa, chiar insinua ca poate "facem ceva" la apometre, ca 'nu-i posibl ca 4 persoane sa consume asa putin". Da' 2 din persoanele alea sunt copii, care nu stau toata ziua in cada, iar eu sunt claustrofoba si mi se face rau daca stau mai mult in baie...deci excludem balaceala in cada plina cu apa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

SAlutare,

noi tot tusitori suntem. mi-a dat ultima data Sedotussin substanta activa: Pentoxyverindihydrogencitrat dar am vazut ca-i de la 2 ani si 11 kile, ii dau cat mi-a spus pediatra si numai seara, doza minima si asta noapte i-am pus prospan. L-am luat de la farmacie, de la mine putere, am ramas soc cand am auzit cat costa, vroiam sa imi de-a jumate, adika 5 supozitoare, dar nu se poate, asa ca m-a taxat cu 7,7E

Ella, frumos povestesti tu de picturi! noroc ca mai scrii tu povestioare, ca fetele nu scriu nik offtopic cum se spune pe aici.
Aseara am fost cu R si inca un coleg la poveste, in biblioteka. de data asta am ramas si io, vine o tanti si le face pentomimica si poveste cu diapozitive. Tema a fost despre Nikolaus. Simt ca traiesc copilaria prin ei David ne-a asteptat in gradinita ca s-a jucat in voie si povestea era pt copii de la 4 ani. Noi am impodobit casa, am luat steaua Craciunului, beculetze pe balcoane, am facut coroana de brad cu cele 4 lumanari (Adventkrantz)

In alta ordine de idee, am o rugaminte la voi. Io am implinit pe 7 decembrie, 4 ani de DE. Si recunosc ca-s depasita de treburile sau mersul lor in ro. Sormea si-a facut niste analize la Clinica aia miconi, i-am iesit niste analize cam ciudate, pt un profan, dar dr Badea i-a spus sa vina peste 6 luni si a bagat-o in ceatza cu niste riscuri crescute la HPV si unele care nu ar fi trebuit sa fie acolo.
Mentionez ca ea e in provincie si a nascut acu 21 de ani, deci nu are medic curant..Fetelor, cine interpreteaza analizele astea?..ca vad ca costa milioane, zeci de milioane si nu te rezolva nimeni, nu iti da un tratament..deci..care-i miscarea?

Am plecat dupa pitic, ca e tusitor si R ramane la un coleg.

Edit: tot io. Vad ca vb de corticoizi. Cand avea R 2 ani jumate prin aprilie situatia era crunta la noi. Tuse ca la balamuc..asa ca mi-a prescris pt crize puternice Rectodelt 100 care are substanta activa prednison. 2 supozitoare sunt si is valabile pana in sept 2009. Cand am citti prospectul m-am ingrozit si nu le-am utilizat pt ca am considerat ca- nu-i chiar asa de grav si i-am si spus si pediatrei nedumerirea mea si mi-a spus ca se dau atunci cand se face o selectie a raului cel mai mik.
Si, pretena noastra care-i mai mica uc 4 zile decat R in aceeasi perioada a primit aceleasi supozitoare, unul dat la urgenta in spital. Ea era suspecta la astm.(acu numai are nik, e Don'ra)
io va spun ca vin vremuri grele, cel putin la Robert in februarie si martie, anual, primele doua ierni, primea uneori antibiotik si o lua de la coada cand il termina. Dar, acum la 4 ani e fresh. (El a mers la cresa de la 1 an si 9 zile) Atunci imi venea sa le sparg fatza ca ma trimiteau cu paracetamol sau nik acasa, dar acu le multumesc. Asa ca il las pe Aschiutza sa lupte pt ca e mult mai sfasietor cand iti spune in cuvinte ca: il doare gatu, capu..etc etc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Vas, la noi vaca e "bu" si face "muuu". Al meu e cam lenes la vorbire, zice doar prima silaba a cuvantului, restul tre sa-l deduc eu si am mai observat ca in loc de c foloseste t, cocosul nostru face "titiiguuu", iar daca-l intrebi pe el cum il cheama, raspunde doar "Tzi".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CarlaV spune:

Citat:
citat din mesajul lui vas
Carla, ce e cu Pivalone????? eu tot din ala i-am dat Elizei de vreo trei ori.Are ceva neclar? Am vazut ceva discutii dar nu am prins firul.Explica-mi si mie te rog. Daca nu se poate aici sa nu mai fie divergente da-mi un pm.

Nu sunt divergente, doar discutii constructive, chiar daca sunt contradictorii . De Pivalone am spus ca eu nu as da la copil, pentru ca are corticoizi. Nu cred ca e vreo problema daca i-ai dat de cateva ori fetitei, dar ma deranjeaza ca se recomanda tot mai des si la copii prea mici, desi sunt alternative. Chiar am vazut ca augmentin-ul si pivalone-le au devenit o moda, dar nu mai continuu ca zice lumea ca e din cauza hormonilor de gravida .

dicirstea, . Sa stii ca am observat ca exista multe similitudini intre noi, cand scrii tu ceva eu nu mai am nimic de zis.

Carla, s.12 si mama www.sabina.geneza.ro" target="_blank">Sabinei din 07/07/07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doxinu spune:

Fetele multumesc pentru sfaturi si ajutor.Suntem mai bine adica tot cu nasul infundat dar el s=a mai obisnuit.Reusesc sa-i desfund nasul seara ca sa adoarma insa se trezeste pe la 3-4 ca este infundat o luam de la cap si adoarme.Dr. a zis ca este o simpla raceala si trebuie tratata sa nu faca bronsiolita sau otita(de la mucii care se scurg),sa speram ca totul v-a fi bine pana la urma.

V-am citit insa nu am mai scris ca eram asa de suparata cu STEFAN......

Ioana mami de Stefan Bogdan 13.06.2007

POZE 1 AN

www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulete cu ingerasul nostru STEFAN
minunea noastra Stefan

Mergi la inceput