Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

inca unul si ma car:
ma tot tin sa va intreb: ce cadou luam pentru bebei de Mos Craciun..? ca avem(banuiesc ca si la voi e la fel) tot felul de jucarii in casa de la cei mari si eu una nu as lua dubluri, asa ca? ce le luam bebelacilor?

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Cami, intr-adevar tare bine e acasa; de fapt e mai usor caci fiecare isi cunoastea arealul si are rutina lui care ne da liniste tuturor. Ma cam apuca groaza cand ma gandesc ca dupa Craciun plecam o saptamana la munte. Mi-a fost cam teama de la inceput sa accept asa o calatorie dar ne vom intalni acolo cu multi prieteni si sotul meu parea ca-si doreste tare mult asa ca n-am avut inima sa-i temperez avantul; e un sot tare bun si mereu isi pune propriile dorinte pe planul doi din cauza noastra asa ca mi-am luat inima in dinti si am zis ca mergem.

Despre cadou de Craciun, eu am mai spus, i-am luat lui Stefan un laptop micut si nu foarte complicat; mai avea unul dar era in romana si e mai complicat, nu e deloc intuitiv iar cum el nu prea intelege romana l-a abandonat rapid. Mentionez ca nu noi l-am cumparat, ci l-am primit. Asta pe care l-am luat e cu touch screen si urmareste doar cateva chestiuni de baza: culori, numere, litere, cum sa se imbrace si cateva jocuri simple cu ursuleti pentru varsta lui. De Sf. Stefan i-am luat un elicopter micut pe care il poate manevra. Probabil pe tine Cami, nu te ajuta prea mult caci tu ai fetite si deci alte preocupari in ceea ce priveste jucariile. Luciei, i-am mai luat un set de zdranganele. Si atat.

Stefan nu s-a dus nici azi la gradinita desi tare greu l-am convins sa stea acasa. Ii curge nasul ca o cismea si tuseste intr-una asa ca... Oricum am sunat la gradinita si mi-au spus ca aproape toata grupa e racita, aveau doar doi copii la gradi. Ce ne-om face noi la munte daca aici e asa racit la cca 4 grade Celsius. Vom vedea...

Lucia ieri a dormit cu furatul in reprize de cate 15-30 minute. M-a fiert toata ziua insa azi-noapte si-a luat revansa si a dormit de la 22 la 6:30 dimineata cand s-a trezit, a papat si s-a culcat la loc, inca doarme (e ora 8:30). Vom vedea ce zi vom avea insa. Slava Domnului ca macar ea nu e racita ca in rest, toti din familie suntem atinsi de o forma sau alta de raceala; si doar a fost mereu cu noi. Ce-i drept ca are un sac la carucior din blanita de oaie (blanita e la interior) in care o bag de i se vede numa' capul.

Va las acum dar mai revin. Astept noutati despre voi. Va pup, pa!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns julax spune:

Oana,ce frumosi sunt Mai ales cele tip felicitare.Super!Ai vreun program sau de unde acele fundale de sarbatoare?
Cami,noi i-am luat o carte care il ajuta sa invete culorile si o masinuta care cara o alta.Ioanei nu i-am luat nimic inca,urmeaza...Mai iau si bunicii cate ceva,asa ca e incarcat MosulIulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Citat:
citat din mesajul lui ClaudiaH

Oana, e grozava Ana ta. Inca o data laude la adresa pletelor Anei si ochilor lui Paul!
...

Citat:

Mai cand va aud ca vorbiti despre dinti asa devreme... Lui Stefan i-au iesit pe la 8 luni cei 4 incisivi de sus, toti o data si o luna mai tarziu cei 4 incisivi de jos. Cu toate ca i-au iesit cate 4 o data, nu a parut sa-l deranjeze eruptia lor. Sa fie oare la Lucia altfel? Voi vedea.

Paul la varsta asta avea deja 2 dintisori, fara nici un fel de simptome, m-a muscat de tzitzi, asa am aflat insa Ana are doar nervrozitatea si pusee de durere dinti ioc, deci or fi ei frati da' pana la un loc

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

...
Oana sa va traiasca papusica!! si feciorul cu ochii frumosi.
si lasa vorba despre babatii ca ma simt si ma supar...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui julax

Oana,ce frumosi sunt Mai ales cele tip felicitare.Super!Ai vreun program sau de unde acele fundale de sarbatoare?
...

Iulia,mamica de Ioana(24.09.2008)@ Alex(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete

Am o prietena priceputa care le face multumim de complimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Am citit cam in diagonala, nu prea am timp.
Claudia, merci din suflet pentru vaccinari. Cred ca v-am ametit dar la noi daca nu ne interesam noi........Aici e mare dezbatere cu vaccinurile astea. Si eu initial am inteles ca noi suntem cobaii Europei sau nu mai stiu ce, dar cand am vazut ca prin alte tari vaccinurile astea se fac pe grila obligatorie si gratuita am intrat la intrebari. Oricum la noi rotavirus, pneumococ si haemofilus sunt pe obtionale si costa muuuuuuuuuult.
Am sa vad cum ma combin sa-i fac prevenarul, costa vreo 350 lei doza . Rotarixul l-am pierdut deja ca fata are 4 luni jumate, nu mai am timp de cele 2 doze pana la 6 luni.
Hai ca nu va mai ametesc cu asta.

Am admirat si poze dar nu mai pot sta acum sa nominalizez.Toti puiutii sunt super frumosi.

Revin mai tirziu , poate imi iau o mica pauza sa scriu mai mult.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Buna mamicutelor!
CamiM noi pentru bebe o sa luam o jucarie de prins sus la carucior. Pentru David nu ne-am hotarat inca..
OanaRusu ai niste copilasi absobut superbi! Iar felicitarile sunt extrem de reusite! Sa-ti traiasca micutii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Gabitzam pup dulce pe maraiciul Raducu sa-i iasa mai repede dintisorul ala naravas care il necajeste!
ClaudiaH e greu cu plecarile de acasa pentru ei, schimba casa, locul de dormit..si devin agitati. LA MULTI ANI cu intarziere pentru Lucia! Sa inteleg ca a fost si ziua lui Luca al meu?

Eu am mers ieri la controlul de 6 saptamani. Nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul atat de repede! Doctora a fost foarte multumita de vindecarea epiziotomiei, ne-a dat liber la toate cele.....si a ramas sa ne vedem peste 6 luni, daca nu sunt probleme intre timp!

Ami, mamica lui David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si Luca Gabriel (31 octombrie 2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana27 spune:

Salutare
Incerc sa intru si eu in febra sarbatorilor: cu aranjatul casei., curatenie, liste de cumparaturi, dar parca plutesc...intreb de nu stiu cate ori pe zi:cand e ajunul? cand e aia...?parca sunt rupta de realitate. Daca toata ziua sunt cu copii, in programul lor, viata mea e ca a unui copil de 2 ani si a unui sugar
Noi suntem bine, copii sanatosi asta ma bucura cel mai mult! pe Dragos l-am trimis cateva zile la bunici, sunt doar cu David si e relaxare totala doar cu unul, mai ales ca David e foarte linistit si dupa cate o jumatate de ora de alaptat ma simt atat de relaxata, de calma toata linistea lui mi-o transmite si mie!

pe toata lumea

Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Crengu, nu stiu daca se face rotavirusul la noi, nu l-am gasit pe liste insa cand am cautat informatii pe net despre el am aflat ca exista si in Germania insa oricum am citit ca e contraindicat prematurilor si asa ca Lucia oricum nu avea cum sa primeasca. O sa-l intreb si pe medic data viitoare.

Mergi la inceput