Mamici cu 2 pitici
Raspunsuri - Pagina 20
ClaudiaH spune:
Amalia, Luca nu are propriul sfant? pe 7 febr., 24 martie, 18 Oct. (asta-i cruce neagra), 6 nov., 11 dec. Deci o multime de Luca am gasit eu. Uita-te si tu in calendar. ![]()
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
Amalia spune:
ClaudiaH probabil sunt mai multi
..inca nu m-am uitat pentru ca nu e inca botezat.. Dar ma gandeam ca Luca si Lucia vin de la acelasi nume, de asta intrebam..![]()
| Citat: |
| citat din mesajul lui ClaudiaH Amalia, Luca nu are propriul sfant? pe 7 febr., 24 martie, 18 Oct. (asta-i cruce neagra), 6 nov., 11 dec. Deci o multime de Luca am gasit eu. Uita-te si tu in calendar. mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008 |
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
gabitzam spune:
Am fost de dimineata la serbare, in sfarsit stau si eu nitel jos. Sunt varza, nu credeam ca ma pot enerva in asa hal. Pe Andrei. Mi-a facut nervii faramite-faramite. La inceput nu voia sa stea locului, alerga bezmetic pe scena, nu asculta nimic. Cand sa se duca la grupa, sa inceapa programul, n-a mai vrut, n-a vrut pe scena, n-a vrut sa spuna poezia, s-a pus pe jos si a inceput sa urle ca vrea acasa. N-a vrut nici cu binele, nici cu raul, nici pupat, nici certat, nici cu mine, nici cu taica-su, m-a spart.
I-am zis ca vine Mosul si nu primeste nimic daca se poarta asa. Si asa s-a nimerit ca a fost cadoul lui ultimul din sac
Cred ca deja isi luase adio, pusese botic si era gata sa planga, o sa vedeti in poze. Asa ca am muncit degeaba la pelerina aia.
Au primt cadouri frumusele din partea gradinitei, o masina, o carte de colorat si mai multe dulciuri. Toti copiii au primit la fel, acelasi cadou. Ma asteptam sa ne ceara bani, dar n-au cerut.
Vedeti si pozele aici
Noroc ca Raducu a fost o papusa, nu i-am auzit gurita. "Canta" si el cu copiii si se legana la tati in brate. Pina spre sfarsit a adormit.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ClaudiaH spune:
Sanziana, te inteleg perfect in tot ce spui. Cand sunt doar cu Lucia e boierie curata.
ClaudiaH spune:
Gabitzam, se mai intampla sa nu fe tot timpul pe placul nostru. La varsta asta au inca voie sa se emotioneze si sa se puna pe jos in semn de protest. Imi amintesc de mine ce belea eram la serbari... nu mai eram in stare de nimic desi stiam poezii cu carul. Si n-ai muncit degeaba la pelerina caci i-a stat bine cu ea. Iar fratiorul mic e un dulce, se vede ca e cuminte. 
ClaudiaH spune:
Amalia, Sf. Lucia a trait in Sicilia iar Apostolul Luca din Siria si au trait in timpuri diferite ca sa nu mai spun ca Luca a fost un Apostol al lui Isus deci e un sfant mai "cu greutate" ca sa zic asa ![]()
crengu75 spune:
Gabitzam, prima serbare, nu?
sa-ti spun ca si eu la prima serbare am crapat de nervi. A fost cel mai obraznic, nu statea locului o clipa, isi ridica bluza in cap, se tot imbratisa cu prietenul lui si se trageau intr-una, la un moment dat a rasturnat un raft plin de rechizite scolare , creioane si alte cele, asta in timp ce un copil recita poezia.A facut un zgomot.....iti dai seama ..... Eu era sa intru in pamant, pana cand l-am scos pe sala si i-am tinut un logos, dar deja se terminase serbarea. Nu-ti mai spun ca imi gasisem un loc foarte bun in fata si am inceput sa fac poze. De la prima poza a iesit in fata din rand si a venit la mine strigand "cum a iesit poza?" si tot asa a tinut-o intr-una si am renuntat sa fac poze ca deranja pe toata lumea.
Am plecat foc de suparata de acolo.
Dar o colega se serviciu a ras de s-a prapadit cand i-am povestit ce am patit, eu fiind verde de furie. Apoi a zis ca pe aia cuminti nu i-a remarcat nimeni dar pe al meu sigur l-a remarcat toata lumea si a fost vedeta.
Asta e, am ras si eu si acum pare asa de veche amintirea. Vom vedea ce vom face la serbarea de joi.
Si la mine e boierie numai cu fetita.
Despre cadou, lui Cristian i-am luat o casca Power Rangers , oricum are de toate, dar am vrut sa-i fac o mare bucurie ca de mult vroia ceva de genul asta.I-am mai comandat de pe net o scrisoare si o carte personificata de la Mosul. Sunrt superbe, scrisoarea i-am dat-o deja si in ea ii scria Mosul cum ca il vede, stie ca e cumite si ii va trimite un cadou frumos.
Fetitei nu i-am luat nimic, mi se pare prea mica, are si ea zorzonele si azi i-a luat tati de la Bucuresti un premergator frumos si o sa-l consider cadou de la Mosul. Dar o sa-l folosim dupa 6 luni, dupa ce o sa stea singurica bine in fundut.
Asteptam si noi dintisori, musca, saliveaza dar nu se vede nimic, este si cam repede. Vom vedea.
Abia acum am mai scapat si noi de boli, si eu si copii sunt bine, eu mai trebuie sa merg la un control cu nodulii mei dar nu stiu cand voi avea timp.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
gabitzam spune:
Crengu, nu stiu despre ce noduli vorbesti acolo, dar TREBUIE sa-ti faci timp!! Nu poate fi nimic mai important decat ca piticii tai sa aiba mama sanatoasa.
Si da, a fost prima serbare a lui Andrei ![]()
Amalia spune:
ClaudiaH Luca stiu de unde vine, dar aveam impresia ca si Lucia tot de acolo vine..se pare ca am facut o confuzie..
Uf, se pare ca bebe are un puseu de crestere si suge in continuu
. M-as pus pe baut ceaiuri si sper sa-l tina cat mai putin ca mi-a facut sanii prastie de cat a tras de ei..
Ami, mamica lui
David Alexandru (26 iulie 2001) bobocel de clasa 1
si
Luca Gabriel (31 octombrie 2008)
gabitzam spune:
Amalia, si eu cred ca e puseu de crestere, au astia mici unul in jur de 6 saptamani.