Mamici cu 2 pitici
Raspunsuri - Pagina 14
sanziana27 spune:
Ce am facut azi?
Dimineata, pt ca trebuia sa plece la Mimi (bunica mea) Dragos dormea de rupea patul
ne-am tot invartit pe langa el s-a trezit, l-am echipat si l-a dus ta-su! Cat l-am imbracat mi-a turuit intruna:skoda, tata tuci a Mimi! Cu skoda il duce la Mimi!
Eu sa pun sare pe rana, ziceam "cu loganul"= (e masina de servicu a lui Cristi si de fapt cu asta merge, cu skoda doar in wkend)el "goganul tuci..." ![]()
![]()
Noi am mers la vaccin si bilant. David are 5,2kg si 60 cm la 2 luni!
Dupa ce l-a cantarit ii vorbeam, si el cu gurita lui stirba, imi zambea, cand l-a intepat...colturile gurii i-au cazut si a tras un suspin prelung. Asa tare m-a impresionat curajul lui. Imi venea sa plang cand il vedeam cum ii trebura barbia, dar nu plangea, ci doar suspina! Cumintele lui mama!
Cu amandoi am fost o singura data la cabinet. E ca si cum ai incerca sa bagi 10 iepuri intr-o cusca cu o singura mana
, asa ca nu mai risc!
Oana...bebe 3
nuuuuuuu!
Claudia cum de reusesti sa faci atatea? Sincer te admir!
Iulia am vazut si eu pozele, foarte frumoase!
Crengu cum se comporta Cristian cu Rianna? Lui Dragos ii mai casuna cateodata "batze dadi" sa il dau in brate pe David...
Cami la noi nu functioneaza nicio pedeapsa. la colt a urlat prima si a 2 a oara, apoi s-a prins ca nu-i mare scofala sa stea 2 minute si se duce singur cand face cate o boacana. Altoitul pempersului nici atat!Ca doar nu simte si rade si mai tare ma enerveaza! Il mai trimit la el in camera, cand face prostii sau tipa, cand David doarme si urlaaaaaaaaa, noroc cu termopanele si ca stam la casa...ca altfel nu m-ar mira sa vad pe cineva de la protectia copilului la usa
acuzandu-ma ca cine stie ce rele tratamente ii aplic!
Dana multa sanatate!Deja bagam agitatele?????????
Gaby parca as fi sentimentele mele in citatul tau de la semnatura!

Sa stiti ca tot mai des ma gandesc sa ma intorc din septembrie la scoala!Daca maica mea se pensioneaza si va fi sanatoasa sa poata sta cu David, pe Dragos il voi mai trimite la socrii si la gradinita!
Eu simt uneori ca 4 ani sa stau acasa ma termina!
mai vad eu....dar gandul asta ca voi lipsi 4-5 ore pe zi, parca ma mai binedispune si ma face sa vad mai roz situatia!
pupici si poate mai reusesc sa intru azi
Mamica fericita de boboci de toamna:
Dragos Mihai (26 septembrie 2006) si David Gabriel (8 octombrie 2008)
Dragos Mihai - povestea iubirii noastre mici
David Gabriel - povestea celui de-al 2 lea nazdravan
www.eu-si-bebe.com/jurnalul-copilului-f22/jurnalul-celor-doua-minuni-din-viata-noastra-t48.htm" target="_blank"> Jurnalul celor doua minuni din viata mea
poze noi cu David
gabitzam spune:
Crengu, noi am facut Prevenarul la Raducu, chiar alaltaieri a facut ultima doza. Pediatra noastra ni l-a recomandat si pina acum am mers mereu pe mana ei. Cand l-a facut l-a 4 luni chiar s-au nimerit la cabinet cei de la ProTV, emisiunea Oanei Cuzino, si era vorba fix despre Prevenar. Si l-au filmat si pe Raducu meu, tare m-am impaunat cand l-am vazut la TV pe el si pe taica-su ![]()
Azi am fost la intalnire de bebelusi, cu copilasii de la odiseea de mai-iunie 2008, leatul lui Raducu. A fost tare funny, i-am imbracat pe toti Craciunei, am facut multe poze si o tombola, a adus fiecare cate o jucarie.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
ClaudiaH spune:
BUna!
Crengu, lui Stefan nu-i fac nici un vaccin, medicul nu ne-a zis nimic, nici anul trecut nu l-am facut si nici nu am auzit pe cineva sa faca. Astia pe aici is cam de prioncipiul ca "ce nu te omoara te face mai puternic". Merci de complimente la adresa "retoricii" mele! Ma faci sa rosesc, mai ales ca la ce viteza am de obicei cand scriu ma mir ca mai intelege cineva. 
Ana, n-a fost sedinta azi la gradinita. Astia organizeaza cam o data pe luna un mic dejun cu toti parintii si toti copiii. Se fac liste si fiecare parinte aduce ceva de acasa si sta toata lumea, mic si mare si dejuneaza impreuna; e fain pentru copii. Parintii mai schimba impresii, se cunosc mai bine intre ei... etc. E fain da' tre' sa-ti faci timp.
Va mai spun o chestie si apoi fug sa-l hranesc pe Stefan si apoi imi fac bagajele si plec la cursuri. Deci am fost la gradinita si am stat la masa cu prietena lui Stefan si mama ei care si ea are o fetita mica. Prietena lui Stefan a implinit de curand 3 ani (in sept). NU pot sa cred ca fiinta aia mica si dragalasa scoate ce-i mai rau din Stefan, de fapt il antreneaza in tot felul de tampenii si maica-sa nu prea ii zice nimic. Stefan saracu' s-a chinuit sa manance ca nu-l lasa o clipa in pace iar maica-sa desi vedea ca tot sare pe el si il tot gadila desi el se chinuia sa manance, nu-i zicea nimic iar mie mi-era jena sa fac observatie copilului altcuiva. A mancat sarcaul printre ghionturi si gadilaturi asa ca atunci cand s-a terminat masa bietul Stefan nu se saturase inca. Iar prietena lui n-a mancat mai nimic. Pe drum spre casa tot dragutra lui prietena l-a intrenat in tot felul de chestii: sarit in balti, fugi inainte si ascuns prin curtile oamenilor... Stefan nu face niciodata asa ceva, chiar incerca sa-i spuna ca nu trebuie sa sara in balta ca se uda, ca nu trebuie sa fuga inainte ca poate veni un om rau si ii poate lua, etc. dar copil fiind daca o vedea pe aia ca tot facea se antrena si el. Si din nou maica-sa nu zicea nimic. EU stiam ca fetele is mai cuminti de obicei da' vad ca nu intotdeauna. Si eu care ma pregateam sa-mi iau la suturi copilul cand de fapt nu el era motorul rautatilor. Gata fug, ca nu mai am timp. Va pup, pa!!!!
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008
doniro spune:
sanziana27, exact asa face si Daria cand ma vede la calculator. Incepe sa se "razvrateasca" cum poate ea mai bine: bate din picioare sa deranjeze vecinii, tipa, il loveste pe Victor. Adica cere atentie din partea mea. De aia eu m-am hotarat sa intru pe net numai cand dorm ei.
Acum hai sa va povestesc ce noapte interesanta am avut noi: de 2 nopti ii culc pe copii in aceeasi camera. Daria doarme in pat mare si Victor in patut. Prima noapte a fost ok, au dormit pana dimineata amandoi. Dar aseara... pe la 4 a.m aud muzica in camera lor. Ma duc sa vad: Daria se trezise, aprinsese lumina si intrase intr-o masinuta de-a lui Victor care canta. Victor era in picioare in patut, se uita la sora-sa, radea si aplauda
.
ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)
POZE
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
crengu75 spune:
Claudia, vad ca am avut mare dreptate cu prietenii de la gradinita. Acum ma laud singura dar .......nu poti spune ca nu am avut dreptate. Teoria mea a fost adevarata. Asa cum Cristian care are un prieten obraznic foc si nu este lasat in pace , asa si Stefan al tau e antrenat de o fetita rea.
Luciei ii faci doar ce este pe schema obligatorie? Ce este la voi obligatoriu? Ca si la noi?
Gabitzam merci de raspuns, eu inca nu-s hotarata, nu stiu ce sa fac. Sa fac acum, sa-l fac mai tarziu cand se fac doar 2 doze sau sa nu-l fac deloc asa cum nu i la-m facut baiatului ca n-am stiut de el pe vremea aia. Abia acum se face si la noi o campanie mai serioasa.
Roamnitza , prevenarul e vaccinul ala impotriva pneumoniei, otitei si meningitei. Eu am aflat de la televizor de el, nu mi-a zis nici un doctor inca sa-l fac dar ma gandesc eu ca vad ca se discuta tare mult despre el.
Deci, Claudia eu citisem pe aici pe forum ca la voi in Germania e pe lista de obligatorii, de aia am intrebat. dar daca zici ca nu se face obligatoriu si nemtii nici nu se grabesc sa-l faca.......nu stiu ce sa mai cred. O sa am la ce ma gandi.Of, of.
Sanziana, relatia lui Cristian cu Rianna este foarte buna, poate o sa ziceci ca ma laud sau ma dau mare , sau mint, dar chiar asa este. El este destul de mare ca sa nu mai fie asa de gelos. Are doar mici momente de gelozie dar ii trec repede. O iubeste foarte mult, o pupa de o sufoca si a mai zis ca " se va casatori cu ea". Mi-a luat mult timp sa-i explic ca sunt frati si nu se poate dar el insista sa zica tot pe a lui. L-am lasat in pace ca poate uita.![]()
Deci pentru mine diferenta asta de varsta mi se pare ideala, am mai uitat de greutatile cu copil mic iar baiatul este destul de mic sa vrea sa se " joace " inca cu ea dar si destul de mare ca sa nu fie atat de gelos si enervant cum ar fi un bebe mai mic care are inca nevoie de mami. Cristian nici nu ma mai lasa sa-l pup, eu il mozoleam inainte toata ziua si acum fuge de mine. Deci nu e gelos cand o pup pe fata, e multumit ca scapa el de " pupicuri lipicioase" cum spune el.
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
crengu75 spune:
Sanziana si felicitati pentru greutatea lui David, mare baiatul!!!!! Si un pupi dulce pentru "cumintele lui mama"
Crengu
de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)
julax spune:
Doniro,nu pot sa ma abtin

.Supertare ,ce activitate la ora aia

Si tu ce-ai facut cand i-ai vazut ce pusi pe distractie sunt?
Sanziana,sa inteleg ca am noroc ca noi stam in curte cu socrii si mama aiesit anul asta la pensie si mai sta cu alex,nu simt decat rara ca e foarte greu,cu toate astea timp pentru mine nu am prea mult...
Cat despre pedeapsa,la noi inca merge cu statul la colt,dar am inceput de vreo 2 saptamani.Eu ii mai iau si jucariile care stiu ca le prefera,cu avertisment inainte,desigur.
Cami,sunt si eu curioasa cum e cu time out-ul
Ana,nici eu nu incap in vechile haine,adica nu pot sa inchei fermoarul
,dar ma consolez ca e iarna si...
Tocmai am mancat 4 clatite
Nu puteam sa ma rezum la una?NUUUU
Ei,dar tocmai mi-a venit apratul ala vibroshape(i la luat tata cadou mamei,dar pana pe 27 sta la noi)sie la mine in proba, poate face minuni,desi ma indoiesc ![]()
Claudia,ce-mi place programul de la gradi,mic dejun cu parintii,foarte interesant.Cat despre mamica fetitei zvapaiate,no coomment,ca daca incep...
Dana,relaxeaza-te ,ai timp sa nu dormi noaptea cand va veni bebe,desi sper sa nu fie cazul

Gabi,arata-ne si noua poze cu Craciuneii
Crengu,hai ca nu mai e mult pana pe 20
Oana,si eui ma bucur cand mai merge Alex la bunici,ca acum cu un copil mi se pare floare la ureche,si cand imi amintesc cum eram cand ara Alex mic...
Gata,ca am supa pe foc si din clipa in clipa trebuie sa se trezeasca Ioana,ca doarme de la 13.30
Iulia,mamica de Ioana
(24.09.2008)@ Alex
(24.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=16a7ba4b14da74203c245e&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Miniclip Alex
Poze si filmulete
gabitzam spune:
Julax, uite poze cu Craciuneii aici.
Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla
CamiM spune:
salut ! sunt in pauza de pranz
Sabina doarme si Sofia are desene animate ca a fost taaaare cuminte azi![]()
M-a impresionat dimineata cand s-a trezit si a vazut semnul pe care i l-a lasat Sabinei ieri cu muscatura si si-a adus aminte si imi povestea cum plans baby cu bubu...
I-am tinut iar predica cu fetita cuminte si surioara iubitoare..
sa vedem cat o tine.
Asaa sa va zic cum e cu time-out-ul la noi: am inceput pe la doi ani( poate vreo doua luni inante) avem un colt in camera ei unde sta (nu are voie sa plece de acolo pana nu ii spunem noi ca e ok), nu are voie sa se joace cat e in time-out. De obicei e bine ca o salveaza de o palmuta la funduc(cand face o prostie mare -ma enervez si eu- asa ca prefer sa o trimit intai acolo. daca nu sunt foarte furioasa ii explic inainte de ce o pun in time-out. oricum nu sta mult acum am progresat la maxim 2 minute (dupa vreo 30 de secunde de cele mai multe ori incepe sa ma intrebe daca poate sa plece, evident ca nu ii dau voie pana nu se face timpul stabilit.) Deocamdata functioneaza la noi. Cand o sa mai creasca trecem la taiat privilegii(tv, joaca, ce i-o placea ei mai mult) dar deocamdata asta nu prea tine ca uita si nu intelege apoi de ce nu o las sa faca ceva anume.
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
ClaudiaH spune:
Crengu, aici la Lucia se face Infanrix cu 6 tulpini. La Stefan i-am echivalat schema pe la 2 ani (cu toate ca in Ro i-am cumparat vaccin). Din cate am citit vaccinul pe care-l are Lucia are si o tulpina de pneumococ si acelasi vaccin are si Stef. Si subliniez ca mergem la unul din cei mai buni medici pediatri din zona.
mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008