Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

asa am pus-o si pe Sofia la nani.

Rromanitza tinem pumnii sa mearga totul excelent. abia asteptam povesti si poze cu bebe mic.

Claudia foarte fain ca faceti asa intalniri la gradi. pentru Lucia mica sa treaca febra.

Crengu noi am facut un vaccin impotriva pneumococilor la ambele fete.

Oana ai fost tare cu faza cu vinovatia si mersul la ... buda
sa dai pup lui Paul.. asa baiat cuminte. - si spor la treaba.

Ana a trecut deja. Sunt tare multumita.Multumesc mult. si uite un brat de sa treaca supararea si sa nu mai sari mese.. e.. lasa ca vine si timpul luptei cu kg. Eu deja sunt in cursa si se pare ca deocamdata ... pierd.. lupta dar nu si razboiul.

Sanziana felicitari pentru micul curajos. Stai linsitita ca si la noi mai sunt urlete.. bietii vecini( stam la complex de apartamente).. incep sa cred ca vecina de alaturi a inundat csaa intentionat sa o mute astia.. Iar cu protectia copilului asta e si marele meu stres ca astia sunt maniaci cu raportatul..
Sincer eu zic ca daca ai cu cine ii lasa pe copii acteva ore pe zi sa mergi la scoala ar fis uper pentru moralul tau. De asta si eu incerc sa caut o solutie sa fac si altceva ca incep sa o iau razna. Nu ma intelegeti gresit ador sa stau cu fetele dar asa cateva ore pauza cand si cand cred ca ar face minuni.

Gabitza superbi Craciuneii..

Doniro sa ne tii la curent cum merge operatiunea somnul in aceeasi camera ca si noi vrem sa o aplicam peste vreo cateva luni. Oricum mi-a placut de ai tai... isi faceau de cap..

Ce fain cum povestiti voi de bunici.. noi nu ii cunoastem inca.. abia in primavara speram sa ajungem in Romania si atunci sa te tii..

Iulia... bataita .. auzi clatite.. desi daca ma gandesc nu e o idee tocmai rea..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Julax, cand am deschis usa si i-am vazut imi venea sa rad, mai ales fi-miu era mortal, dar m-am abtinut sa nu inteleaga ca e treaba buna ce faceau ei si am luat-o pe Daria, am pus-o inapoi in pat, pe Victor l-am culcat si i-am zis Dariei un pic rastit sa inchida ochii si sa doarma. A scartait ea un pic, dar a adormit pana la urma. Oricum faze din astea fac ei multe, sunt simpatici foc cateodata, chiar si cand fac prostii; stiti si voi . Azi s-au "resimtit" amandoi dupa show-ul de azi noapte, pt ca Victor a dormit de la 13 la 17 si Daria de la 15 la 18 (abia am trezit-o, ca sa doarma la noapte).

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Citat:
citat din mesajul lui CamiM

Doniro sa ne tii la curent cum merge operatiunea somnul in aceeasi camera ca si noi vrem sa o aplicam peste vreo cateva luni. Oricum mi-a placut de ai tai... isi faceau de cap..

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Un apartament decomandat era perfect; am fi pus patutul lui in sufragerie macar noaptea. Dar asa, fiind nedecomandat, cand pleaca sotul la munca il trezeste cand trece prin sufragerie, asa ca... amandoi in camera mica e cea mai buna solutie, mai ales ca Daria nu ii face rau si nu imi e teama. Totul e sa nu se trezeasca unul pe celalalt...

ROXANA, mami de Ioana Daria (3 jul 2006) si Victor Mihai (8 ian 2008)

POZE

www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Gabi, superbi Craciuneii si Craciunitele! Sa va traiasca si sa va fie de bine intalneala!

crengu, suna bine ce ne povestesti tu despre fratiorul mai mare! Stefan este doar putin mai mic si ii mai place la pupacit, in rest nu-i foarte gelos, insa ma omoara cu atentia...nu vrea sa stea singurel si nu stiu daca e din cauza lui Matei sau asa are el o perioada.

doniro super distractie ati avut!! am ras cu o pofta de zile mari!!

mai...nu stiu ce are Matei...inca nu doarme...adica este adormit, insa se tot foieste si tot scranceste parca ar avea colici!!Asa a facut si ieri dar tind sa cred ca nu este de la lapticul meu slab!
hm...mi-am adus aminte ca i-am dat un pic de suc de portocala si ieri si azi...cum i-am dat la Stefan am luat din paharul lui cu o seringa de panadol si i-am dat si lui vreo 4 ml, oare asta sa fie?ca pare sa aiba crampe....
i-am dat bonisan si sper sa se linisteasca.

schimbul 3!!unde esti? ca la cat de agitat este Matei nu ma incumet sa-l duc in patut da nici nu as vorbi aici de una singura!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

Crengu, imi pare rau! Te-am indus in eroare fara sa vreau. Dupa ce am citit ce ai scris tu m-am dus si am cautat carnetul de vaccinari al lui Stefan si m-am uitat. Deci, a facut Prevenar intr-adevar, anul trecut in primavara; a facut o doza initiala si un rappel la doua luni. In 2006 toamna am venit aici iar 2007 primavara a facut prevenarul. Mai devreme nu stiu daca se face. A mai primit apoi in vara 2007 o doza de Menjugate, care e un vaccin impotriva nu stiu carei tip de meningita. Lucia a facut Infanrix hexa pana acum, o doza initiala la 3,5 luni si o doza de rapel la 4,5 luni. Mai urmeaza in februarie inca o doza. Sorry ca am fost asa inexacta dar... de cand sunt aici nu le mai duc grija caci am vazut ca medicii si in general sistemul sanitar isi fac treaba bine si nu mai stau sa citesc si sa ma interesez. Stiu ca daca e ceva ce trebuie sa stiu legat de copilul meu imi vor spune ei, nu tre' sa ma interesez eu asa cum faceam in Romania. Daca mai ai intrebari te rog zi-mi si o sa incerc sa fiu mai serioasa si mai precisa data viitoare, o sa ma uit si apoi o sa-ti raspund.

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ada_S spune:

Mai fetelor, interzice omul scuzele si voi faceti chef?

Ce mult ati scris si ce bine "m-am intretinut". Ce de craciunei si craciunele......waaaww.

Si eu sunt tare dezamagita de al meu fecior mare, am ajuns la faza ca imi dau lacrimile daca e rau si nu asculta. I-am dat 2 palmute destul de tare peste manuta saptamana trecuta asa tare m-a infuriat, apoi m-au apucat procesele de constiinta si m-am pus pe plans. Mi-am promis ca nu o sa imi mai lovesc niciodata copilul, varianta cu time out o folosim de cateva luni dar mai nou nu prea sta pe covorasul de pedeapsa, cum il pun incepe sa strige cu lacrimi in ochi "iarta mama" si se tareste in genunchi spre mine, eu il iau in brate il duc la loc, dar e asa dulce ca imi trece supararea.

S-a trezit Alec.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

'neatza!

sunt cu Matei in brate, si cum ma vede pe mine apasand taste vrea si el asa ca ne luptam sa scrie cateva randuwri.

revin bd ddupa ce adoarme

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Mai fetele, eu cerd ca o iau pe aratura.
De cand a inceput gradi anul asta, Cristian a fost o saptamana bolnav- o saptamana sanatos.
Mai nou are otita!!!!!! Cred ca o iau razna.
Si azi i-am facut si la fata vaccin din ala cumparat cu hemofilus si vreau sa-i fac si prevenarul dar acum mai stau oleaca.
Merci Claudia si Cami de raspunsuri, m-am edificat.
Nu mai am timp acum , a facut si fata caca, Cristian are o moaca de zici ca acuma isi da duhul, revin cand ma mai calmez.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Deci, am revenit.
Critian se simte mai bine, dupa prima doza de Zinnat. Va lua Zinnat 10 zile.Asta e.
Fata se simte excelent dupa vaccin, cel putin deocamdata. A ras toata ziua si piciorusul nu este deloc rosu. Sunt multumita de alegerea facuta si va trebui sa gasesc o cale sa-i dau a treia doza de hemofilus dupa a doua doza de la 6 luni. Vreau sa-i fac si prevenarul dar o sa ma gabdesc daca pana intr-un an sau dupa un an cand vor fi necesare doar 2 doze in loc de 3.

M-am mai calmat , mai ales ca baiatul a mai prins culoare in obraji, cu otocalm a trecut si dureera. De fapt inca nu a curs puroi , a zis ca e inceput de otita si daca intram repede cu antibioticul s-ar putea sa scape.Doamne ajuta!

Ana_a, te cred cu atentia si al nostru vorbeste ca televizorul numai ca sa-l ascult pe el si sa nu fiu atenta la fetita. Si daca ma fac ca nu-l aud , atata repeta ce are de zis ca un disc stricat pana ma face atenta la ce vrea el.In rest e bine.

AdaS si eu l-am mai capacit un pic la fund, asta e .....si bineinteles ca mi-a parut rau .....si bineinteles si al meu se roaga intr-una sa-l iert......parca is toti la fel. Nici eu nu reusesc sa fiu mereu calma , mai explodez recunosc , mai ales ca-s si eu o fire mai vulcanica. Ce sa zic....o sa treaca si o sa creasca si va fi din ce in ce mai bine. Macar ii repet de o suta de ori pe zi ca-l iubesc , asta ca sa nu uite, si sa nu creada ca daca mai tip uneori nu il iubesc. Si cand il prind ii mai alpic niste ventuze pe unde apuc, ca el fuge acuma ca e mare si ii este rusine sa-l mai pupe masa.

Doniro mi-a palcut si mie faza cu bebelanii tai. Super tare.

Cami , te rog sa mai scrii odata in ce a constat vaccinul de la 4 luni al Sabinei, stiu ca ai enumerat atunci ca i-ai facut o gramada de tulpini si intepaturi dar nu am bagat la tartacuta si acum nu mai caut din urma. Cand o sa ai timp oricum.Merci.

M-am lungit cam mult. Pupici la toate si sanatate maxima.

Mergi la inceput

A era sa uit, Claudia, sa-mi spui cand o sa te cheme sa-i faci prevenar Luciei sau daca stii, cum se face la voi. Cu 3 doze pana la 1 an sau cu 2 doze dupa 1 an.

Si majorete la Romanitza!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput