Mamici cu 2 pitici

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Sanziana, imi e asa de cunoscut ce zici tu acolo...Noroc ca Andrei merge la gradinita si Raducu isi are si el timpul lui in timpul zilei, fara sa-i urle cel mare in cap si fara ca eu sa fiu imprastiata in 7 parti.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

'Neata fetelor!!
azi cam pe fuga dar poate recuperez maine-am avut o zi cam neplacuta ca i-a aparut Sofiei o urticarie cam urata.. am ajuns is la medic, in fine se pare ca e ok. In plus azi ca niciodata Sofia a fost tare geloasa pe Sabina de cate ori ne vedea ca o luam in brate se repezea si o musca, asa ca a compostat-o de doua ori zdravan.. am incercat sa ii explicam - nici un rezultat, pana la urma a luat si time-out. Sper ca maine sa isi revina ca nu mi-a placut deloc asa.

Gabitza multumesc tare mult pentru idei. Incerc sa vedem ce zice iepurasul meu Abia asteptam poze de la serbare.

Ana foarte faine jucariile, ma uit poate imi vin si mie idei pentru Sofia.

Crengu hai mai povesteste ceva de voi

Claudia papusica vaccinata.

Iulia cum castig la loterie trimit si la voi personal de ajutor
Pfui ca uitam!! - superbi craciuneii si renii vostri

Sanziana - si o ploaie cu neuroni de rezerva pentru noi toate.Cat priveste jocul cu vinovatia il jucam si noi mereu(eu mai mult, sotzul mai putin) - ba ma simt vinovata ca nu mai am asa mult timp si energie pentru Sofia, ba ca nu ma ocup asa mult de Sabina
Tinem pumnii la vaccin.

va pe toate si sa aveti o zi cat mai senina

Cami - mami de de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Neata mamici cu 2 pitici!!!

Am intrat doar sa va spun ca nu ma mai internez maine, joi, ci vineri...Incep sa nu mai dorm noaptea, sa am insomnii, si abia cu greu reusesc sa adorm si cand e somnul mai dulce tre sa se trezeasca Dvd pt gradi!!!
Am vb ieri cu dr in legatura cu picioarele si gatul: cu picioarele nu mi-a spus mare lucru...mai nimic, mi-am luat tensiunea si e buna, cu gatul a zis ceai cu lamaie si miere si panadol sau nurofen! Stiam ca nu sunt indicate dar....
Si fetelor, eu care pana acum dca auzeam de ceai de ceapa ziceam ca e o aiureala...am incercat p Dvd ca tusea sec si urat de nici nu putea sa doarma...Am facut un ceai di juma litru de apa si am pus o ceapa potrivita taiata pe jumatate cu tot cu foi, apoi am fiert pana a scazut apa la jumatate...Am pus intr-o cescuta cu miere si a baut plodul tot, si uite cum dupa doua ore deja rupea bine tusea si nu a mai avut probleme la adormit sau trezit! Sunt convinsa ca stiti dar trebuia sa va spun cred ca de uimita ce sunt!!!!
AM vazut ca discutati de alaptat...Cu Dvd nu am incercat nimic nou pana nu a intrerupt suptul, la 5 luni, dar daca mai dura i-as fi introdus mancarica la 6 luni! Parerea mea pt mamicile care inca mai alapteaza este sa nu va grabiti...are o viata inainte sa tot guste una alta dar beneficiile lapticului nostru sunt mult mai importante!!! Eu l-am tinut p Dvd p lapte praf pana la 3 ani, dar nici nu voia alt fel de lapte...
Gata ca m-am intins si nu v-am spus mai nimic....Pupici mamicilor, si puilor din dotare!!!

Dana, -AMR 3 zile, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaudiaH spune:

'Neatza!

Azi iar n-am timp: in curand am mic dejun cu parintii la gradinita iar dupa-amiaza cusuri deci... Mine la fel, dimineata ergo cu Stefan dupa-amiaza ceva curatenie prin casa si mancare pentru pitici ca noi... mancam ce apucam in ritmul in care reusesc sa gatesc. Traiasca semipreparatele!

Si eu ma lupt cu vinovatia prin rotatie: ba ma simt vinovata ca o tarai pe Lucia peste tot unde am treaba cu Stefan (sa-l iau de la gradi, sa-l duc la logoped, la ergo, la adunarile cu parintii, etc.) ba ma simt vonovata fata de Stef ca nu am timp dupa-amiaza sa ma joc destul si sa stau de vorba cu el sau sa-l invat diverse chestii caci el e asa dornic si receptiv...in fine, incerc sa ma impart cat mai echitabil dar... nu stiu cat reusesc.

Lucia mi-a facut febra azi-noapte (de la vaccin) deci am dormit cu furatul. De la Stefan... nimic nou.

Va pup, fug ca intarzii la intalnirea cu parintii. Pa!!!

mamica lui Stefan din 03.04.2005 si a Luciei din 18.07.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Neata fetele!!!!!!!!!!!!
Eu sunt la cafea. Va poftesc ssi pe voi.
Cami, cum e la voi time out? Ca si eu ii zic lui Cristian si ii arat gestul ala din fotbal dar imi bat gura degeaba.

Sanziana te inteleg perfect ca si eu ma simt vinovata fata de asta mica, ca ea saracuta daca e asa cumintica o cam las si ea maraie asa, dar rar incepe sa planga tare tare . Doar daca crapa de foame.
Dar cel mai bine a descris sentimentul Claudia.
Claudia, chiar te pricepi la vorbe , adica sa descrii ceva , imi imaginez perfect ce zici desi eu nu imi gasesc cuvintele, ma grabesc si nu totdeauna surprind exact ce vreau sa zic. Acma, ai inteles ceva?

Romanitza
insanatosire grabnica si multe majorete pentru vineri . Nastere usoara si sa vii repede cu povestea.

Iulia superbe pozele si copiii.

Craiasa muntilor ce mai face? Unde este?

Noi asteptam sa aduca vaccin la cabinet. Abia pe 20 il facem, of, of si tare vroiam sa scap mai repede.

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crengu75 spune:

Pentru fetele din strainatate dar nu numai, ca ma chinuie o intrebare: voi ati facut prevenarul? Nu stiu ce sa fac. Sa-l fac printesei si eventual baiatului care are 5 ani jumate ( peste tot scrie ca pana la 5 ani)?

Crengu de mufitza Rianna (2.08.2008) si gandacel Cristian( 5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaRusu spune:

Mey mamici... acuma ca nu ne mai cerem scuze ca nu avem timp de postat si/sau raspuns individual, incepeti cu vina fata de copii/sot etc.... ... hai sa facem si asta subiect tabu! cred ca leacul la sentimentul asta de vinovatie (il am toata ziua cu mine.... nu-l uit nici cand fac oaresh'ce la baie...) e al treilea copil..... ca atunci chiar nu ne ramane timp sa ne gandim la de-astea.
Azi, mare eveniment, a plecat Paul la bunici - are fix 2 sapt de cand a refuzat total sa mai mearga - insa azi dimineata a zis senin sa-l sunam pe bunicu' sa vina dupa el ma bucur tare mult, la bunici le e dor de el, iar mie imi ramne un pic de timp

Va pup, fug la shmotru

Aaaa... Dana

Oana, mami de Ana Maria (13 iunie 2008) si Paul-Victor (21 iunie 2006) noi4
Priveste partea buna a lucrurilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

buna fetele!

Diana ce mai faci? e face Ianis? Am vazut pozele cu muschetarii!Ce mari ati crescut!Te trecem in listuta noastra?

sanziana, eu zic sa lasi vinovatia la o parte si sa profiti de acest timp si sa stai cu Dragos pentru ca in curand si David va avea nevoie de tine si no sa mai stea asa cumintel in patut Asa eram si eu la inceput, cu Matei doar schimbat/papat/culcat. Apoi incet incet si-a revendicat timpul petrecut cu mine....

Cami, cum este urticaria lui Sofia? Sper ca a trecut deja!Imi pare rau de comportamentul ei....o sa treaca!Cine stie ce o fi in capusorul ei! Vezi tu...desi sunt atat de mici...au si ei "probleme" grave si trebuie intelesi

Dana !! Nastere usoara si abia asteptam noul membru piticutz in gasca noastra de bebeloi! Ce repede trece timpul....parca acu ceva vreme abia erai cu burtica si uite ca se apropie si la tine momentul!

CaludiaH succes la sedinta!Si sper ca de data asta sa nu-l mai parasca pe Stefan! Noi avem serbarea lui Mos Craciun pe 16 - marti; dupa care Stefan intre in vacanta. Normal vacanta va incepe doar din 19 insa el nu mai are rabdare asa ca dupa serbare ramane acasa...

Oana Ma bucur ca Paul merge la bunici cu drag! Stefan este un mic ticalos la faza asta, o suna joia pe buni si cum ii raspune la telefon cum zice " buni, ma primesti la tine?" si buni il intreaba "de ce?" Iar el zice prima data repezit " ca nu imi place la camin" si apoi mai moale asa si mai dulce si mieros " si pentru ca te iubesc si mie dor de tine!" si ofcourse ca bunica cade lata chiar daca se prinde de jmecherie....
Asa doar la soacra ca la ai mei nu merge neam!Sa nu auda...si mama il iubeste insa tata este mai rigid asa...si mai coleric si poate daia...nu-i place de el ca uneori se mai enerveaza si are tabieturile lui...iar socru daca traia cred ca il iubea din toata fiinta lui...insa nu la prins decat 6 luni...si uite asa pe bunasa o joaca pe degete si ea il rasfata si ii face toate poftele...inclusiv baut cacao cu lapte pe varful patului la |TV!

Matei a adormit pe la 11.40, in curand se trezeste, ii dau pireutul de legume si iesim afara ca este soare. Sper sa imi fi intrat banii pe card ca azi am chef de cheltuit...dupa ce imi platesc facturile, cu ce mai raman...cheltui. Trebuie sa-i cumpar la Stefan o camasa noua pentru serbare, o curea la pantaloni si mie o burtiera elastica ca nu se mai poate cu burta asta a mea....

Ah...si ieri din cauza unei mici depresii...am incercat sa sar o masa...am mancat asa mai usor si Matei toata noaptea a stat agatat de tzatza mea...cred ca i-am slabit laptele in conditiile astea...mai am de asteptat mult si bine pana scap de burta!Mi frica sa nu ma ingras mai tare si sa nu mai scap niciodata ca fac cu nervii....
Ma asteapta o groaza de haine in dulap care nu-mi mai vin...

Sa va mai dau un link cu jucarii de hartie, pentru bebei mai maricei sa va jucati pe timp urat www.robertsabuda.com/popmakesimple.asp" target="_blank">aici
tuturor si sa auzim de bine!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

am uitat sa spun Dianarus78 Ce v-ati impartit si voi baietii!!Ianis este leit tati iar Marc seamana perfect cu tine! Sunt niste frumosi!
Te mai asteptam pe la noi! Cand te vad on line pe mess mai stam de vorba!

Ana - mami de Stefan si Matei
Ne jucam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rromanitza spune:

Salve!

Crengu, ce este prevenarul? Ca eu de cand tot plec din tara multe nu stiu...Ultima oare i-am facut lui Dvd vaccinul de varicela si imi doresc tare mult sa reusesc sa il facem si p cel de hepatita A, numai ca avand in vedere ca se fac doua la distanta de 6 luni..e cam dificil....
Si se mai face un vaccin acum la 4 ani?
Pupici!

Dana, -AMR 3 zile, mami de David din 9.11.2004

Mergi la inceput