Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Buna dragele mele
va citesc cu drag din umbra, as vrea sa-mi spun si eu parerea daca se poate, sper sa nu deranjez ar fi bine sa facem cumva doua listutze, fetele active si fetele de care nu mai stim nimic, daca sunt doritoare poate sa le pomeneasca si pe ele , parca mi se pare crud asa sa le stergem...nu stiu e doar o parere nu da-ti cu rosii
Va multumesc iar pentru tot ce face-ti aici, am invatat multe de la voi , sunt prezenta la orice rugaciune cu voi.
Eu sunt in pauze de tot, poate mai pe la vara mai fac ceva, cand dam de banuti, pana atunci are grija DD.

Mii de poopici la toate fetele si mai noi si mai vechi, Doamne ajuta tuturor!

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Te simti neincrezator, ingrijorat si nu esti sigur pe ce drum s-o apuci? Lasa-L pe Dumnezeu sa te calauzeasca. El cunoaste drumul. "
cadou de Craciun , pentru fete cuminti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

noce - sincer, as fi vrut sa renunt sa tot scriu si sa imi sustin parerea/opinia si credinta si calea. Dar trebuie sa scriu pt. ca lumea astazi nu cunoaste, nu citeste si nu se stie nu se mai cunoaste si atunci oamenii ne judeca pe noi, oamenii zic ca noi ortodocsii suntem pe aici si pe dincolo si ne gasesc toate cusururile si daca ar putea sa ne puna pe toti la zid bine le-ar mai placea. Ei, fratilor, fetelor, aflati ca nu e asa. Biserica noastra a fost mereu criticata si prigonita si a iesit mai alba si mai frumoasa si mai stralucitoare pana si din gulagul comunist. Da, asa era si la noi slujba tinea 7 ore - dar s-a facut pogoramant pt. neputinta oamenilor; sf.Liturghie se slujea zilnic si in bisericile de mir - dar iarasi s-a facut pogoramant pt. neputinta oamenilor cum si Dumnezeu a facut. Si la noi trebuie tinute toate posturile, toate zilele, si la noi tot aspru se tin toate, dar pt. oameni, pt. a nu-i indeparta pe cei mai slabi iarasi s-a facut pogoramant - iar cei care stiu calea si tin toate posturile si se roaga si merg la biserica tac si nu zic nimic pt. ca sa nu se simta rau fratii lor mai slabi care nu pot toate astea dar doresc sa ramana in biserica. La noi e o mare, mare dragoste pt. om si o blandete nespusa si pt. a nu fugi lumea si a nu se sminti de severitate s-au facut toate astea, si se mai fac. Caci noce, trebuie sa-ti spun drept ca si Dumnezeu a facut pogoramant pt. neputinta oamenilor - ca daca ai sa continui sa citesti Biblia si sfintii parinti ai sa intelegi ca pana la Noe toti oamenii erau vegetarieni si nu manca nimeni de felul sau carne de nici un fel. Domnul a facut pogoramant odata cu legamantul cu Noe si a dat voie omului sa manance si carne - dar doar anumite soiuri/anumite pasari si animale (vezi ca scrie detaliat in Biblie). Si deci tot Domnul a lasat. Din iubire!!! Oh, noce daca ai sti ca si in toate manastirile noastre ortodoxe nu se mananca decat carne de peste !!! tot din dorinta de a place mai mult Domnului si nu din cauza sentimentalismului, a spiritului modern care militeaza pt. drepturile animalelor (daca s-ar putea ca animalele sa aiba mai multe drepturi decat omul ar fi si mai bine)
Si Hristos a spus ca El va fi motiv de galceava si ca a venit ca o sabie in lume sa desparta binele de rau. Atentie: sa desparta, nu sa amestece! Duhul lumii acesteia acum asta incearca: sa amestece tot si toate ca sa nu mai putem deosebi binele de rau. Ca diavolul tot asa ne prinde: nu ne zice minciuni chiar sfruntate, le amesteca cu putin adevar pe ici pe colo sa fie mai gustoase, mai apetisante si mai usor de digerat. Cine are de inteles intelege, cine nu nu. Si oamenii apoi au inceput sa mearga care unde l-a dus propria minte!

Doamne ajuta in drumul meu spre bebe!
Eu, familia si pozele mele

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

mada23- bine ai mai trecut pe la noi. Sa-ti ajute Domnul sa ramai pana in vara!!! Nu da nimeni cu rosii, cel putin nu cred. Cred ca si parerea ta e bine sa fie auzita. Acum... sper sa nu fie chiar asa de crud daca niste fete care au trecut doar ocazionale pe la noi nu vor mai fi pe listuta - pt. ca daca-si doresc sa fie vor trece din nou. Altfel sunt convinsa ca si-au gasit alte grupuri/grupulete si sunt convinsa ca se roaga in continuare si duc pomelnice la biserici pt. ele si poate si pt. noi. Cum sa spun eu parerea mea? Poate asa: si noi fiecare cand mergem sa ne rugam in duminici si sarbatori si scriem pe loc pomelnice uneori ne amintim de oameni cu probleme speciale pe care-i trecem alaturi de numele noastre si ceres sa se faca vreo rugaciune mai speciala pt. ei ca sunt in nevoi, si poate si platim 40 de liturghii. Alta data ne amintim de cu totul altii si nu-i mai trecem pe primii. Poate am si pierdut legatura intre timp cu ei...

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arianutza spune:

Fetelor, va sarut din inima pe toate si sper din toata inima ca rugaciunea noastra sa dea roade si Domnul Dumnezeu sa si intoarca fata catre noi. Vreau, daca ma primiti sa ma alatur si eu voua cu toate multumirile pentru primirea in grup.
Doamne ajuta!!!

abcdef

Mergi la inceput

arianutza - fii binevenita! Asteptam sa ne spui numele tau de botez, ce rit crestin ai si sa ne povestesti despre tine si despre incercarile tale de a deveni mama.

CASUTA VERDE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

Nooooooce, yuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiii

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipicah spune:

Buna seara,binecuvantate doamne!
Cu smerenie vin,alaturi de sotia mea, pentru a mai adauga glasul a doua inimi - lipsite de dulceata faptelor celor bune,dar pline de nadejde-la glasul inimilor voastre!
Daca aveti bunatatea sa ne treceti pe lista crestinilor ortodocsi ce se roaga pentru coborarea harului si milei Mantuitorului spre zamislire de prunci,atuci iata numele noastre : Delia si Dumitru - Ciprian,alaturi de fetita noastra Ioana-Eleonora,ce isi doreste un fratior.
V-am citit gandurile cu mare bucurie. De mare mangaiere sufleteasca ne este urcusul duhovnicesc pe care l-am descoperit aici, nevointa si intoarcerea spre Hristos, El fiind singurul tamaduitor al sufletelor si al trupurilor.
Fetita noastra a fost zamislita cu mare,foarte mare ajutor de la Mantuitorul nostru, avand mare rugator printre sfinti pe Sfantul Arsenie Boca, ce a mijlocit pentru noi,nevrednicii, iar pe pamant pe parintele Iustin Parvu,de la Sf.Man."Petru Voda", precum si parintele Calistrat,de la Sf.Man."Barnova" din Iasi.
Avem canon acum sa citim Acatistul "Sf.Ioan Botezatorul",a "Sf.Arhangheli Mihail si Gavril",precum si a "Sf.Parinti Ioachim si Ana".
Descoperind de putin timp viata plina de jertfelnicie si marturisire a patimitorilor din inchisorile comuniste, mare evlavie avem la cei ce s-au opus duhului satanic sa ne distruga credinta si sufletul.
Amintim aici pe Valeriu Gafencu,parintele Daniil Sandu Tudor, parintele Gherasim Iscu,Gheorghe Jimboiu,Mircea Vulcanescu, Vasile Vulcanescu, precum si multi altii ce au facut altar de rugaciune la Aiud,Targu Ocna,Pitesti...
E plin pamantul tarii acesteia de moaste de sfinti,ce se roaga pentru noi si petru mantuirea noastra. Avem sfinti mucenici la locul vechii manastiri de la Bucium,din Fagaras,ce au ars de vii in biserica,refuzand sa iasa la ordinele gen.Bucov. A dat foc manastirii pentru ca o putere nevazuta schimba traiectoria ghiulelelor.
Pe locul acelei manastiri spunea un mos traitor intru Hristos,mos Ilie,ca s-ar afla moastele sfantului Ioan Botezatorul! Iar ca intarire, racla de argint ce se afla in asteptare intr-o manastire este facuta dupa schitele si indemnurile parintelui Arsenie Boca!
Doamne,daruieste-ne prunci ce sa fie vrednici celor ce s-au nevoit Tie din acest neam! Amin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marijan90 spune:

buna seara,fetelor,ma alatur si eu voua.
Florela imi pare rau pentru ce s-a intamplat dar eu zic sa ai credinta in DD si el le rezolva pe toate.
Noce ma bucur pt. tine ca ti-ai vazut bobul de fasolica.
Va pup pe toate si sa auzim numai de bine si de multi BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elle23 spune:

buna tuturor fetelor, va citesc aproape zilnic, chiar daca nu scriu la subiect. Acum insa, chemarea credintei m-a facut sa "ies din umbra". Sunt ORTODOXA si sa ma ajute Dumnezeu si Maica Domnului sa raman in religia ortodoxa atat timp cat voi trai si pana la moarte, mai ales in vremurile grele care vor veni.
Ma bucur ca in sfarsit, dupa 14 capitole sa cate au trecut se discuta despre legatura pomelnice - religie. Intrebarea asta mi-am pus-o de la cap.1, prima pagina, dar nu am vrut sa supar pe nimeni cu intrebarile mele, care poate ar fi parut "prostesti" unora.

Acum insa va intreb si eu, cu umilinta, si sa-mi fie iertata intrebarea, dar cum ati trimis pana acum lista cu toate fetele aspirante la diferite manastiri, si mai ales la Ierusalim si la Sf, Munte Athos, fara sa stiti ce fete ortodoxe sa treceti pe lista?? sau macar sa intrebati un preot daca puteti trece pe lista si fete a caror religie nu o cunoasteti?? Mi se pare laudabila si binevenita initiativa de a spune fiecare de ce religie apartine si asta abia m-a facut sa scriu si eu la subiect.

O alta problema este cea a subiectului in sine, scrie "rugaciune colectiva pt a dobandi prunci", iatr eu stiu, conform traditiei ortodoxe ca nu avem voie, este interzis sub semnul afuriseniei a te ruga cu cei de alte religii!!! cautati si voi, cititi, intrebati preoti si veti vedea ca am dreptate.

Inca o data imi cer iertare daca problemele pe care le-am ridicat aici vor supara pe cate cineva, ceea ce sunt sigura ca se va intampla.

Un post linistit in continuare tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurraa spune:

Buna fetelor !

Nu pot sa ma afirm in subiectul discutat, doar vreau sa specific pt listuta ceva : religia – crestin-ortodoxa si faptul ca si noi gravidutel avem nevoie de rugaciune pentru a-l naste pe bb la terme in chip firesc si sanatos.
Va multumesc !

Va spusesem acum ceva timp de sotul meu care incepuse incet incet iar sa se inchine, sa creada.Ei ieri l-am sunat sa-l intreb ce sa-i fac de mancare si ce credeti ? Mi zis : »mami, eu tin post ; ceva de post ». Imi radea sufletul fetelor de bucurie.

Cu bebe e ok, am avut o cumpana, dar a trecut si acum totul e ok.

Va pup dulce

15 + Maicuta Domnului ne vegheaza si ne protejeaza!
binecuvantarea si minunea noastra
www.calendar-ortodox.ro/luna/noiembrie/noiembrie26.htm" target="_blank"> Sf. Stelian ne vegheaza si El
just "us" si casutza noastra si a lui BB

Mergi la inceput