Rugaciune colectiva pentru a dobandi prunci (23)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

la -ute noce, laura

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jesika spune:

O alta problema este cea a subiectului in sine, scrie "rugaciune colectiva pt a dobandi prunci", iatr eu stiu, conform traditiei ortodoxe ca nu avem voie, este interzis sub semnul afuriseniei a te ruga cu cei de alte religii!!! cautati si voi, cititi, intrebati preoti si veti vedea ca am dreptate.

Elle ai mare dreptate. Mie abia azi mi-a atras atentia cuvintul ''colectiva'', din titlul topicului nostru. Si sincer, m-au cam trecut fiori pe sirea spinarii, gindindu-ma ca as fi putut fi pomenita si la alte religii.

Eu nu vreau sa fac parte decit dintr-un grup ortodox..

Dragii nostri sfinti, la care noi ne rugam atita si de la care primim atit de mult ajutor, au aparat cu pretul vietii religia ortodoxa,au suferit chinuri groaznice si umilinte nemeritate. Si Hristos i-a primit in ceruri. Noi nu avem niciun drept sa facem altfel.

Am spus-o !
Acum ma astept si la un avertisment...

JSK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss_2081 spune:

Dragele mele, asa cum aici langa voi am dobandit marele dar de la Bunul Dumnezeu, un bebe in burtica, acum va rog din tot sufletul sa-mi fiti si mie alaturi
Sunt foarte foarte trista si necajita rau, nasul nostru de cununie a avut un accident foarte grav, se zbate intre viata si moarte la spitalul Sfantul Pantelimon din Bucuresti, sotul meu e de cateva zile numai acolo, nasa e epuizata fizic si psihic, azi a avut o cadere,iar eu de abia gasesc putere sa mai fac cate ceva.
Va rog din tot sufletul meu, pomeniti-l si pe nasul nostru la rugaciune, numele lui este ION, are mare mare nevoie multa rugaciune si Bunul Dumnezeu sa ne asculte rugaciunile si sa-l salveze.
Ieri am fost la eco si l-am vazut pe bebe cum ii batea inimioara, o sa mai mergem la eco peste 2 saptamani.

6+

Doamne ajuta-ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleopatra70 spune:

Buna,dragele mele fete!

Bine v-am regasit,ma bucur ca pot sa va scriu cateva randuri!
Eu sunt tot ocupata,cu puisorii mei dragi,cu serviciul,am examene la masterat si lucrarea de dizertatie(la care lucrez),se apropie cu pasi repezi sustinerea ei,dar trebuie sa trec cu bine peste toate acestea.Dumnezeu si Maicuta Domnului ma ajuta,imi lumineaza mintea si sufletul prin rugaciune si o sa fac fata cu mare bucurie.
Noi suntem marisori,avem 8 luni jumate,am inceput sa vorbim putin(ma-ma,ta-ta,a-ta,da,cantam(a-a-a...)imi creste inima cand aud cum ganguresc iubitii mei baietei,ne rostogolim,ne ridicam pe patut in sus,radem mult si suntem foarte sociabili si iubiti de toata lumea.
Va multumesc pentru urarile facute cu ceva timp in urma cand v-am scris!
Va zic bun venit noilor fete si va doresc multa sanatate si credinta puternica!Dumnezeu va ajuta cand e momentul potrivit,sa se faca voia Lui,sa primiti darul vietii cand e timpul!Dumnezeu sa va binecuvanteze!
Gravidutele noastre dragi,Maicuta Domnului sa aiba grija de voi 9 luni cu sanatate si lumina!
Mamicutelor,dragutelor,impreuna cu puisorii vostrii sa fiti sanatosi,voiosi si protejati de Dumnezeu mereu,sa va lumineze Dumnezeu mintea sa aveti rabdare sa va educati copilasii frumos si cu credinta!
Felicitari noilor gravidute!Ma bucur din tot sufletul pentru voi!Sa fiti sanatoase si credinciose mereu Bunului Dumnezeu ca veti primi ajutor neincetat!Doamne ajuta!
Felicitari si proaspetelor mamici,mare bucurie e in inima mea cand mai apare un micut crestin (minunile vietii)numai Dumnezeu poate darui viata pe Pamant.Sa va bucurati de copilasii vostri,sa fie sanatosi si buni toata viata lor!Dumnezeu sa va ajute!
Eu cand am deschis acest subiect nu am specificat religia dar s-a inteles ca sunt din religia ortodoxa,dupa acatistele date,tot ce am sarbatorit(sarbatorile Sfinte),toate materialele postate,au fost numai ortodoxe.
Referitor la listuta nu am facut niciodata diferenta cand am dat acatist ca sa trec in listuta numai fetele care scriu,m-am rugat pentru toate si ma rog pe fiecare zi cu voi la ora 23:00.Parerea mea este sa nu stergem fetele din listuta care nu scriu ci numai sa stim care e tot aspiranta,graviduta sau mamica,sa stim cum o punem la acatistul dat la biserici.Eu ma rog in continuare pentru toate chiar daca nu pot sa va scriu mereu,sunt extrem de ocupata dar,ajutorul divin nu ma lasa sa nu fac fata.
Va multumesc tuturor fetelor dragi care ati dat acatiste la manastiri si biserici chiar in locuri Sfinte!Dumnezeu sa va ajute si ocroteasca mereu in tot ceea ce face-ti!O sa merg si eu sa dau acatist zilele urmatoare cu toata listuta noastra.
Sa stiti,chiar daca nu va mai scriu des sunt alaturi de voi mereu,ma rog cu voi,va iubesc la fel de mult ca pana acum si sunt bucuroasa ca ne-am intalnit.Va mai scriu cand reusesc...
As vrea sa va mai scriu dar din pacate nu mai pot,trebuie sa-mi continui sa termin lucrarea de dizertatie,nu peste mult timp se vor trezi si minunile mele sa pape,ca acum dorm foarte frumos.Ne intalnim imediat la rugaciunea noastra,sper ca suntem cat mai multe...
Va iubesc mereu si iubiti tot ce va inconjoara neconditionat!Dumnezeu sa va lumineze si iubeasca clipa de clipa!Cu ajutorul iubirii veti reusi,energia si gandurile negative sa se topeasca din toata fiinta voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lili_g spune:

Dragi fete,

Eu va citesc in fiecare zi, am postat de cateva ori si chiar daca nu am primit vreun raspuns m-am simtit ca intr-o prietenie in Domnul. Nu sunt aspiranta, sunt o mama fericita de 3 fetite.

Ma bucur sa citesc despre sfinti si sa pun cate o rugaciune alaturi de voi, rad si plang cu voi, ma bucur cand va aud vorbind de Sfantul Nectarie pe care-l iubesc asa de mult si pe care l-am rugat sa fie ocrotitorul familiei mele. Ma bucur cand va aud vorbind de lucruri duhovnicesti si invat asa de multe de la voi.

Anadominica iti multumesc ca ne-ai dat asa o frumoasa lectie de ortodoxie (cel putin mie) ...
As vrea doar sa va rog sa continuati sa daruiti bucurie si iubire asa cum foarte frumos faceti si ne invatati si pe noi cei mai neputinciosi sa facem.

Acesta e un minunat loc de intalnire cu Domnul si sa-l pastrati asa cum este.
Sa ne rugam cu totii/toate pentru ca Domnul sa ne daruiasca intelepciune, rabdare si iubire fata de aproapele nostru.

Crisam spus o rugaciune pentru nasul tau. Am sa ma rog pentru el. Tu sti crestineste toate care trebuie facute, roaga si preotii de la biserica sa se roage pentru el. Domnul sa-l ajute sa sa insanatosasca si voua sa va dea putere si rabdare.

Va imbratisez pe toate, sa fiti binecuvantate si Domnul sa va daruiasca la vreme potrivita asa cum doar El stie, tot ceea ce va este de folos.

Elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymum spune:

http://www.sinaxar.ro/10dec.mp3
http://www.calendar-ortodox.ro/luna/decembrie/decembrie10.htm
sinaxar-ul zilei de 10 dec.

poate viitoare , te DD

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaviotita spune:

Buna dimineata fetelor!
Nici eu nu am mai scris de mult,pentru ca nu am avut noutati- sunt in continuare aspiranta-,dar m-am bucurat si eu alaturi de voi cind a aparut o noua burticuta sau a venit pe lume un puiut.Sa dea Domnul si Maicuta sfanta sa ajungem toate sa ne tinem puiutii in brate .Referitor la religie - sunt ortodoxa- si as vrea sa raman in continuare alaturi de voi pe lista sa ne rugam impreuna,pentru ca asa cum se spune si la Taina Sfantului Maslu mult poate rugaciunea .
Am votat si eu cu 5 stelute subiectul
Va pup si va multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaomaria spune:

Buna dimineata fetelor
Eu plec pe la 3 p.m. de la munca si nu mai pot urmari discutiile voastre de dupa-amiaza, dar citesc tot dimineata cand ajung.
Nu stiu ce sa zic despre fetele care nu mai dau nici un semn, poate ca sunt care citesc si nu au curaj sau nu au ce sa scrie, poate altele chiar s-au indepartat de noi... Cred ca ramane de vazut cum vom face, dupa ce se vor aduna mai multe pareri.
In ceea ce priveste apartenenta sau nu la ortodoxie, intr-adevar poate trebuia specificat de la inceput lucrul acesta. Pe de alta parte, cred ca e evident ca e un forum ortodox, asa cum zicea si cleopatra(pe care o salut si ii transmit multa sanatate).
Nu cred ca aceasta ar putea fi considerata o forma de discriminare sau de rautate din partea noastra, deoarece fetele de alte religii presupun ca sunt mandre si se simt bine in religia lor si nu ar vrea sa creada lumea ca sunt ortodoxe. Iar daca nu sunt sigure daca sunt pe calea cea buna, le invitam sa cunoasca ortodoxia si frumusetile ei.
Si eu ca si jesika si ca multe alte fete de aici mi-as dori sa pot face lumea sa vada si sa simta ortodoxia, pentru ca sunt convinsa ca toata lumea ar fi cucerita de frumusetea ei. Cand mai aveti timp mai cititi din cartile puse pe prima pagina, din cartile pe care le-am mai recomandat pe forum,si veti vedea ca va veti umple de bucurie.
sa nu ne uitam cu jind la altii si sa ne lamentam, sa cunoastem credinta noastra si sa vedem cat e de frumoasa si inteleapta! Va pup pe toate si va imbratisez

Pentru cadouri copii RO95 BRDE 240S V411 1830 2400

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaraAnisia spune:

Buna dimineata,

referitor la subiectul discutat, sunt de aceeasi parere cu anadomnica, anaomaria si celelalte fete care sustin religia crestin ortodoxa, de care apartin si eu cu mare bucurie.

Cleo, bine ai mai trecut pe la noi, iti multumesc ca ti-ai rapit din pretiosul tau timp sa ne mai luminezi putin. .
referitor la scoaterea unor fete din lista, sunt de acord ca multe nu au mai trecut de mult pe aici si, daca se roaga alaturi de noi inseamna ca citesc toata listuta noastra si, sper si postarile, si atunci vor vedea propunerea noastra vis-a-vis de statutul lor actual - aspirante, gravidute sau mamici, si vor intra sa ne mai spuna cate ceva. eu cred ca e suficient un ragaz de 2 capitole pentru a vota subiectul sau pt a intra si a spune o vorba despre ele.

Cipicah, va multumim ca ne impartasiti din gandurile si bucuriile voastre si va mai asteptam pe la noi.

in rest, asteptam cu drag iarna, cu zapada, brad, colinde si toate lucrurile minunate pe care le aduce Nasterea Domnului.

si multe multe pt fiecare fata cu suflet bun.

Mara

Cu Dumnezeu in gand

http://tt.lilypie.com/Xqllp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anadomnica spune:

Buna dimineata fete dragi si baieti dragi !
- cipicah - esti binevenit in randurile noastre! Felicitari pt. credinta ta, pt. rugaciunea ta si speram si noi, necredincioasele sa fim pomenite in ruga ta ca impreuna sa induplecam pe bunul Dumnezeu sa ne daruiasca prunci buni.
Lili_g - multumesc frumos, fac ce pot. Sa-ti traiasca minunatele fetite si sa ai grija de sufletelele lor sa se impartaseasca des si sa cunoasca invatatura noastra ortodoxa pt. a fi faclii luminoase in lume!
MaraAnisia - foarte frumos ai sustinut punctul de vedere cu revizuirea listutei. O decizie finala nu vom lua insa pana la sfarsitul capitolului 25 cand asteptam si alte fete sa se pronunte si sa "voteze" acest "proiect"!
Gaviotita - ne bucura mult ca ne-ai scris si vedem ca ne urmaresti din umbra. Domnul sa asculte rugaciunea ta si sa vii in curand cu vestea cea mare!!! Iar daca aceasta mai intarzie putin, te rugam totusi sa mai intri pe aici sa te bucuri sau sa plangi impreuna cu noi.
elle23 - ne bucuram ca asa frumos ne-ai scris. Ai mare dreptate. Acesta a fost si unul din motivele pt. care am cerut precizarea religiei - desi se pare ca marea majoritate care s-au inscris sunt ortodoxe. In ce priveste rugaciunea "colectiva" e un fel de a spune, pt. ca in realitate fiecare se roaga in propriul camin si doar se precizeaza o ora anume pt. a realiza aceast cuvant "colectiv" - sa ne ierte Dumnezeu daca am gresit in acest sens, pt. ca ai mare dreptate ca e pacat sa te rogi cu alte religii. Nu as vrea sa se supere nimeni - ci fiecare sa se roge cu cei din religia lor... sau asa cum foarte frumos a precizat Anaomaria: cei care vor sa vina sa cunoasca ortodoxia sunt primiti cu bratele deschise.
Doamne ajuta!

Mergi la inceput