Clubul nevestelor de pescari
Raspunsuri - Pagina 2
Anina_n spune:
No, ma bag si io, ca sunt nevasta de pescar cu acte in regula, ca asa e de cand se stie. Mostenire de familie, ce mai !
Pana sa o am pe Cristinuca, sa-mi umplu timpul cu ea, intotdeauna am zis ca undita e rivala mea.
Daca se ivea o iesire la pescuit, imediat uita de mine, dar invers, sa renunte la o zi de stat pe balta, sa mergem impreuna undeva, nu se intampla, niciodata. 
Am fost si eu, cu el, de cateva ori, dar nu-s eu, aceea care sa stea sa se uite la batzul acela, de misca sau nu, pe balta. Prefer o carte sau o plaja sau o minge, intre timp. ![]()
Am patit-o si noi cu gandacei mici si zburatori prin casa....si nu stiam de la ce ! Ca sa gasim pana la urma sursa...o momeala(praf) de peste, uitata pe dulap(unde o pusese deoparte).
De atunci, are si el, gentile lui de pescuit, rafturile lui de pescuit, pline cu de toate.
Tot asa, i-a pregatit si Cristinei(fiica de 6 ani) o unditza, ca ea e amatoare de pescuit. ![]()
Lui, cel mai mult ii place sa mearga la pescuit pe ape curgatoare, la pastravi. Greu de prins, dar foarte gustosi, chiar dulci. 
Cel mai mare trofeu a fost o stiuca, prinsa intr-un lac, in imprejurimile Ciucului. Nu prea mare, insa indeajuns cat sa-i usuce capul si sa o inrameze la loc de cinste. ![]()
Kay, zici ca, noroc ca a venit iarna ! Da' de unde ! Exista pescuitul la copca ! 
Nina, mami de
www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002) Diabet zaharat la copii, Copilasi din 2002, Copii capricorn
dana7mi spune:
ma primiti si pe mine? ![]()
duminica trecuta am fost cu el la un concurs de pescuit (am cateva poze intr-un album cu "lemiefoto"), erau 140 concurenti (pe echipe) si nu au lipsit si pescaritele (erau 2 ![]()
), erau si copii de 14-15 ani.
ne-am trezit la ora 5.30, l-am lasat pe Ale (fiul nostru de 2 ani si 4 luni) la o prietena de seara, si m-am dus si eu. Vara il luam si pe Ale, insa acum era prea frig si umed.
de curand mi-am gasit si eu o pasiune (fotografia), asa ca am profitat si am fotografiat tot ce am gasit in cale (pozele cu ultima zi de toamna sunt facute la concursul de pescuit de duminica).
Voi reveni,
merg sa-l culc pe Ale, ca deja a depasit ora de somn.
Ale
le mie foto
marami spune:
Odata pe an...se pune?
Sa ma bag? Sa nu ma bag?
Mi ca de ma bag o sa o ia husbandul ca pe o aprobare si dus o fi la copci![]()
![]()
mandrutzele mele D(29 sept 91) & D (18 iul 05)
pozne-npoze
katik spune:
ce mult imi place subiectul!!! ma simt cam stinghera ca sunt cam singura pescaritza pe aici![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
la mine mai e o "problema": al meu sotz pe linga ca este pescar amator din copilarie, s-a facut si inginer piscicultor, cu masterat si doctorat(la anul il termina)![]()
![]()
. deci, ce ziceti de asta? sunt in tema?????

moruna spune:
neatza!ce planuri credeti ca are pentru mos nicolae al meu sot?bineinteles ca pescuit...imi pare rau ca nu m-a prins si pe mine microbul asta ca poate ar fi stat altfel lucrurile.si eu inainte mergeam cu el dar acum andrei e asa de mic si nu am cum sa merg.
katik tu esti supercalificata
asa ca nu ai de ce sa te simti stinghera.poate, fiind pescarita, ma ajuti sa inteleg mai bine sentimentul si sa nu ma mai iau de sot cand o tuleste de acasa la peste
inca mai trag sperante ca il fac sa se razgandeasca sa nu mai mearga maine la peste si sa ne plimbam un pic toti trei.
mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
serbanica spune:
Ma fetelor da rau e sa ai pescar dar si bine mai ales cind vine acasa cu peste,al meu pescuieste pastrav care e super bun.A avut ani in cre nu venea cu nimic apa a fost otravita cu carbit dar el tot se ducea si cind il intrebam de ce el imi spunea ca se relaxeaza.
misha71 spune:
Io nu inteleg relaxarea asta. Am fost si eu cu el, chiar si 2-3 zile legate, dar n-as putea sa stau momiie cu bita in balta cu orele nici sa ma legi cu lanturi. Io's adepta mersului asa ca am ales stiuca, salaul, avatul, orice care sa nu ma tina priponita intr-un loc cu ochii tinta pe lanseta doar-doar o pleca animalu' cu ea in larg.
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor
moruna spune:
sotul s-a razgandit.nu mai merge la peste...merge la vanatoare
tre sa il iert ca imi ia de craciun ce vreau asa ca tac si inghit![]()
mami de
andrei 08 MAI 2008
cand tu arati cu un deget,trei degete arata spre tine.
pozele noastre
timpul nostru
andrei
serbanica spune:
La multi ani pt toate si toti care poarta numele Sf Nicolae si pt pescari si pescarite FIR INTINS,mai e o vorba intre pescari dar nu o pot sa o spun!
misha71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui serbanica .....,mai e o vorba intre pescari dar nu o pot sa o spun! |
Te referi cumva la "productia" din traista, alta decit pestele?
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">O inimioara are nevoie de voi! / Blogul cu ingerasi
www.dropshots.com/popescu71#date" target="_blank">Curiosilor