Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

sinzyk sarbatori fericite si tie si tot ce iti doresti. sa vina noul an cu multe vesti bune si mult doritele II am fost azi prin orasu tau...aglomerat tare dar frumos.
a plecat pimpi al meu drag...si deja mi-e tare dor de el.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata fetelor??//
slaba miscare pe aici...asteptam vesti noi ....

eu nu mai beau cafea, deci nu va mai fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Neata gagici!
Ocupate toate cu cumparaturi , curatenie, mancare de sarbatori?
Eu am fost ieri la Dr. Onofriescu si a fost foarte bine. M-am linistit pt ca mi-a zis ca o sa raman cu siguranta dar o sa fie nevoie sa fac o schema mai complicata de tratament pentru ovulatie. Am mai auzit de schema asta de stimulare a lui si stiu ca in majoritatea cazurilor au iesit gemeni dupa acest tratamnet. Sunt multumita si fericita! Vi-l recomand cu caldura. Este un bun profesionist si am toata increderea in el. Acum sunt sigura ca anul viitor o sa-mi tin puiul in brate!
Va pup!

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

alina poate faci gemeni chiar dupa schema lui...cine stie...o fetita si un baietel
eu am inceput curatenia asa un pic cate un pic, caci nu are cine sa ma ajute si nu vreau sa ma aglomerez.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

dasalina zimi si mie ce schema de tratament tia recomandat onofri??? ca su eu sunt acum la 3 schema de tratament, incercam devisrse variante....

deci eu 4 zi de CM voi incepe sa iau clomifen timp de 5 zile, apoi a 12 zi merg la monitoriz la el, imi face un pregnil, apoi continui sa iau duphaston....

sunt curioasa ce schema tia dat...eu cand am facut inseminare am facut gonal f 10 zile, apoi pregnil atunci in ziua 12 si 2 zi inseminarea..dar na fost sa fie..etc

Mergi la inceput

Pogonici inca nu mi-a dat schemade tratament. O sa o incep de luna viitoare. Oricum nu cred ca e la fel pentru toata lumea sau pt orice situatie, dar am mai auzit de schemele astea ale lui si cica sunt 100% garantate. La tine oricum e mai complicat daca ai facut silaparoscopie. Mie mi-a zis ca sunt in regula doar ca sunt niste probleme cu ovulatie si o sa facem tratamentul asta si o sa raman.

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any75 spune:

Buna fetele!
Eu nu am mai intrat km de multisor dar am fost super ocupata, in schimb m-am gandit mereu la voi..
nici vesti nu prea am...astep luna ianuarie cu multa speranta in inima
dasalina ai mari sanse k la anul sa apara sa-ti ajute DD
Sa va dea DD la toate moldovencele ka tare sunteti inimoase!!

"Viata este o tesatura de dorinte"

Mergi la inceput

Ocupate tare? Nu mai da nimeni o cafea nimic? Hmmmmmm Inseamna ca se l;ucreaza intens la BB. Eu saptamana asta am tinut post....asa ca nu am lucrat deloc, si oricum Dr. mi-a zis ca sunt slabe sanse sa ovulez luna asta pt ca foliculii erau foarte mici in ziua 15 cand ar fi trebuit deja sa ovulez.....asa ca am facut o pauza de la toate in afara de .....si cafea....

sunt mult mai linistita dupa vizita la medic si stiu ca o sa fie bine la anul care vine.

Va pupacesc pe toate!

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

buna seara!tocmai am ajuns de la iasi si vroiam sa va spun ca sunt ok dupa laparoscopie!
a fost un succes!am avut doar f. putina endometrioza pe ovarul drept dar s-a coagulat.in rest:trompe super permeabile si functionale:le-a introdus o sustanta(albastru de metil,parca)si mi-a zis ca pot face 100 de copii!eu sper macar la unul,si abia astept sa ma pun pe treaba!
a,si mi-a mai zis ca ovulam de pe stangul....ciudat ptr. ca eram in z18,dar......
pogonici,multumesc din suflet pentru incurajare!iti doresc si tie mult succes!

sper in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

si mi-a mai zis ca de mult n-a mai avut o pacienta cu ovare si trompe asa curate!
si totusi...........de ce nu raman?am intrebat eu!d-na dr. mi-a zis ca poate trompele mele asteptau un pic gadilite cu albastru de metil!
hmm,sper sa fie asa!oricum nu-mi pare deloc rau ca am facut laparoscopia!

sper in curand

Mergi la inceput