Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

acum va pup,ca ma intind in pat sa ma odihnesc!

sper in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

]mara80..[/b].recuperare usoara, eu mai am un pic si sunt ca inainte.....ma simt bine si e totul ok

Mergi la inceput

mara80 zimi te rog acum urmezi vreau tratament sau dupa CM ti sa dat vreun tratament???

eu voi urma tratament clomifen..monitorizare in ziua 12 apoi pregniyl, si continui cu duphaston

suucesc la multii..dar nu uita ca bb vin cu ajut lui Dezu si a rugaciunilor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Buna dimineata moldovence!
Eu sunt mai matinala pt ca am fost la spovedit in dimineata asta si ma si impartasea dar am facut prostia sa beau cafea dimineata......asta e....maine dimineata la impartasit...mult a fost, putin mai este.

Ma bucur ca la sfarsit de an toata lumea e operata si bine mara si pogonici sa va faceti bine cat mai repede!

Mara tu tot la Dr. Onofriescu ai fost? Pogonici tu parca la el mergi.
haideti la cefea
Ori e mai multa activitate la celelalte subiecte ori la noi nu e deloc de am ajuns pe pagina 2......

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

vin si eu sa va salut si sa ma infrupt din data de alina.
yamii ce buna e....
eu amprofitat ieri de prezenta sotului si am reusit sa punem casa la punct(casa altuia )azi ma ocup de cadourile de craciun. m-am gandit la niste calendare personalizate...si asa bugetu e dat peste cap si cu un deficit mare..
mara ma bucur ca esti bine...
si la restu fetelor.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

fetelor stiti cat mia luat dct Onofriceanu pe 2 fiole pregnyl care se treb sa le fac in 12 zi la monitorizare.....nici nu va vine sa credeti

2 milioane nici mai mult nici mai putin

oare a profitat ca nu se gaseste nicaeri...ptr eu in ian cand am facut inseminarea am dat 600.000 lei vechi pe 2 fiole, dar nici intrun caz nu ma asteptat la atata

eu am ramas fara cuvinteeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Mergi la inceput

da pogonici sa stii ca nu se gaseste!eu am avut noroc ca mi le-a trimis cineva din bucuresti(d-zeu sa-i dea sanatate)!
sa stii ca se gaseste in grecia,daca ai pe cineva!e 10 euro fiola!

sper in curand

Mergi la inceput

nu iau nici un tratament dupa laparoscopie!asteptam 2-3 uni sa vedem ce se intampla.o sa merg la monitorizare sa vad daca ovulez bine,si cam atat!dupa,mai vedem...dar eu sper sa reusesc pana atunci!am mari sperante!

sper in curand

Mergi la inceput

dasalina nu merg la dr onofriescu!merg la dr dumitrascu irina care lucreaza la el la cabinet!
este o dr super de treaba si o profesionista!

sper in curand

Mergi la inceput

vad ca nimeresc doar cand nu mai e nimeni!
va pup si poate ne intalnim maine la o ceasca de ceai de cretisoara!

sper in curand

Mergi la inceput