Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dymomo77 spune:

Ce faceti moldovencelor? Nimeni la apel?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

pogonici vroiam sa te intreb cat te-a costat laparoscopia!
iti las un mesaj cu nr meu de telefon poate imi trimiti un mesaj!

sper in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Salutare gagici!

Bun venit gabriella!

Eu am avut activitate week-end-ul asta, ca de obicei....petreceri si vizite.....si cumparaturi....
Vineri am luat analizele la hormonale si in mare parte sunt bune adica, in afara de testosteron care e peste limita celelalte sunt in limite....Am mai citit pe net si se poate sa fie din cauza tratamentului cu Clostybegit adica clomifen....asa ca n-am intrat inca in panica si oricum astept sa vad ce-mi zice Dr. marti....abia astept sa-l vad.Maine ma duc la cele din ziua 14 ....sper sa fie bine.
Vb maine, noapte buna, somn usor sapte purici pe un picior...hi hi hi

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

dragele de ele...nu le-a dat nimeni o ieri
sa ajunga la toata lumea, pe alese, pe gustul fiecareia. intru asa diminecioara sa va sa va urez o saptamana minunata, plina de vesti bune, fie ele si de la analize. ieri eu am fost la ovulatie.
azi o sa lipsesc. ii duc la aeroport pe nepot si cumnata mea. pleaca pimpi iubit. o sa-mi lipseasca tare mult. ieri cumnata mea m-a intrebat daca i-am gasit alt copil cu care sa se joace da eu pt ce mi-am intins nervii pe sarma sa faca spermograma si sa ia tratament si sa mearga la urolog??? sa se joace cu alt copil, sau sa facem unul al nostru cu care sa se joace cat vrea.
fetili mumoasilii

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'neata!
sa aveti o saptamana minunata plina de reusite!
Delphi...ptr ovulatia ta m-ai lasat ieri balta pe mess? Sa fie intr-un ceas bun!Ca io la a mea am adormit

pupa mama fetele fumoase!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

nu pt ovulatie te-am lasat ieri cu ochii in soare pe mess. m-am dus sa-l mai dragostesc un pic pe nepot. si apoi am plecat in "pereegheza" la neamuri...mama, nasu.
ce fremos ninge...

Citat:
citat din mesajul lui gabriella1

'neata!
sa aveti o saptamana minunata plina de reusite!
Delphi...ptr ovulatia ta m-ai lasat ieri balta pe mess? Sa fie intr-un ceas bun!Ca io la a mea am adormit

pupa mama fetele fumoase!

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

nu mai ninge...ma duc la si

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

neata dragelor mele...eu nu mai beau cafea pana la craciun ca am lipsa de calciu...treb sa ma pun bine pe picioare si apoi voi bea

mara80......dar unde miai lasat mesaj?? ca nul gasesc???

in rest eu ma simt mai bine, azi merg sami scoata panasamnetul..abia astept...

va pup dulce pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dasalina spune:

Neata iubitele!
Eu am fost azi la hormonalele din ziua 14. Maine ma astepta Onofriescu....abia astept si eu. V-am pupat si revin cu detalii maine seara!

Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!

www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzyk06 spune:

Fetite dulci, va trimit muuuulti si
Maine plec, deci nu cred ca o sa mai pot intra pe net...doar daca au prietenii mei net
Eu va doresc mult noroc, sa dea DD sa ne auzim numai cu vesti super bune cu doua II, si ce sa va mai spun,...chiar o sa-mi fie tare dor de voi!
De Sarbatori fac si imposibilul sa va trasmit urari de bine, deci pana atunci, Spor la !
V-am pupat!

Mergi la inceput