Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns medeea_vs spune:

Neata!!
Da, venira Delphi. Papucii mamii lor ca-s asa ofticata ...nici nu i-am bagat in seama...sac...
Am fost dimineata si mi-am recoltat sange pentru hormonale. Problema este cu progeteronul din Z21 care pica pe 1 ianuarie si ei nu lucreaza de pe 25 pana pe 5. Mi-a zis ca vb cu bioloaga sa vedem cum facem. Important e ca le fac pe astea multe acum. Sunt tare curioasa cum vor iesi.

...cand o vrea Doamne Doamne

http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

'Neata!

Mai este loc ptr inca o aspiranta (chiar daca-s mai baba )?Si eu sper,sper, sper si fac analize si iar sper si iar analize ..oare cum de nu obosesc?!

ps- fetele din Vaslui, la ce ginecolog mergeti?

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

in sfarsit am gatit si eu treburile...
cam asta am prestat eu azi... nu mai poci...
avem fete noi...gabriela bu venit la noi si sa vine cat mai repede.

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Multumesc de primire !

Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

bine ai venit gabriella!noi cred ca am mai vorbit!maine plec la dr dumitrascu sa ma internez!marti fac laparoscopia!sper sa fie bine!

sper in curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara80 spune:

mai vorbim cand ma intorc!sper sa vin cu vesti bune!

sper in curand

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mara80

bine ai venit gabriella!noi cred ca am mai vorbit!maine plec la dr dumitrascu sa ma internez!marti fac laparoscopia!sper sa fie bine!

sper in curand

sa te ajute Dumnezeu,Mara !Sper ca Irina te va ajuta !

Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delphinas spune:

mara cu Dumnezeu inainte si va fi bine. ai vazut ca la pogonici a fost bine

poze, Just Me
ambitioasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pogonici1977 spune:

mara80.....sa nuti fie frica de op, ca DD te va ajuta, roagate inainte de a merge in sala de op, si vei vedea ce usor vei trece .....citeste experienta mea poate te va ajuta

doamne ajuta si fiii increzatoare in

Mergi la inceput

'neata!
azi nu se bea cafea?

Gabriela

Mergi la inceput