Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)
Raspunsuri - Pagina 14
Delphinas spune:
sper sa va placa
www.trilulilu.ro/olariucrinuta/ebaa6e0e1d1f61" target="_blank">SINCERITATE DE COPIL
poze, Just Me
ambitioasa
sinzyk06 spune:
Neatza fetele! Haideti la o cafelutza! 
Cam slaba miscarea, nu v-ati trezit,gagici?
Spor la treaba! 

dasalina spune:
Neata!
iubitele!
Servici.....
Revin mai tarziu cu analizele la hormonale.![]()
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
medeea_vs spune:
Neata fetele!
Maine dimineata ma duc si eu la primele hormonale!

...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
pogonici1977 spune:
am revenit..am sa va povestesc mai jos prin ce am trecut si minunile pe care leam simtit de la DD
dragele mele fete de suflet......
vineri dim mam internat la Cuza Voda la iasi, in fine, mam internat...miau facut analizele pregatitoare ptr operatie si pana luni dim nu mai aveam nimic de facut....decat de citit si rugat bunul dumnezu sa ma ajute sa trec cu bine..dar aveam asa un gust amar in suflet caci doream sa ma mai spovedesc inca odata la un preot inainte de interventie, desi ma spovedisem cu 2 sapt inainte dar mai av de spus u pacat ce nu lam spus...mam rugat seara sami scoata in cale o biserica...si cand colo ma uit pe geam si vad bisericuta , ma duc stau la sluja, mia citit rugaciunea, mam spovedit si mia dat si aghizma sa iau inainte de ooperatie si nafura
nu va spun ce bucurie am simtit, asta a fost primul semn ca DD mia ascultat rugaciune, treb sa precizez ca braul maicii domnului si particele de la sf nectarie nu leam dat jos deloc si toti ma tot intrebau,...dar ce este asta....etc
toate care erau ptr op plangeau, erau stresate, agitate, eu nimic, zambeam, le incurajam, radiam de bucurie ca stiam ca va fi bine cu mine....eu eram prima peste tot si la op si la tot...inainte de op am citit acatistul sf necatrie si mam rugat la el
in fine trece op, ,ma duce in salon, ma trezesc dct, eu imi revin si am inceput sa zambesc....nu ma durea nimiccccccc, eram ok, desi op a durat o ora, a fost cu ceva complicatiii, dar e ok acuma
prima data miam sunat mama si am rugato sa se duca sai multum lui DD la biserica ca eu sunt bine si totul e ok.....deja mima revenit, vb mult..etc..totul era bine..mia fost putin rau dupa anestezie ca asa e normal .....miam revenit ff repede ca a 3 zi dupa am plecat acasa
atat doar ca sunt ff slabita si ametesc ca am lipsa de calciu, si iau calciu
fetelor am simtit ca a fost o minune cu mine ..dar precizez in fiecrae ma rugam la sf meu si maicii domnului s a ma fac bine, si mereu ma dau la operatie cu ulei sfiintit din Grecia
pogonici1977 spune:
acum sa va povestesc ce am avut..
am avut trompa dreapta cu hiddrosalpinx, exact cum am presupus,,mia curatat locul, acum e ok acolo, iar pe trompa dreapta am avut atat de multe aderente incat sa unit trompa cu ovarul drept, a curatat si e ok
probl ceea mai mare e ca am la mijloc min 3 luni si max 6 luni sa fac BB, ptr dupa cum stiti acest hidrosalpinx se poate reface din nou si poate infunda trompa stanga
ptr acesata acum dupa ce imi vine CM voi lua DUPHASTON si CLOMIFEN, apoi in a 12 zi merg la monitorizare la dct sa fca un eco endovaginal si imi va face un pregnil,si sa dea DD sa fie apoi cu ochisoriiii ...dar cu ajut lui DD eu simt ca va fi bine si ma va ajuta sa fac si eu un BB
numai rugaciunile ma intaresc pe mine si simt ca sf meu nu ma va lasa si va face o minune cu mine
any75 spune:
Salut toate moldovencele!
Pogonici ce bine k ai revenit printre noi cu vesti bune de la operatie si cu speranta ca in cel mai scurt timp vei avea un bebelus, mai da-ne si noua din optimismul tau(cel putin mie k am nevoie
)
cu rusine te intreb, desi ma pot considera o persoana credincioasa eu nu am auzit de sf. Nectarie dar daca ajuta atat de mult o sa-l caut sa citesc si eu acatistul
"Viata este o tesatura de dorinte"
Delphinas spune:
pogonici
ai vazut ca a fost bine...pai spor la treaba si cu ajutorul lui Dumnezeu sa ramai
in intervalu asta.
medeea venira rusii nu???
mama lor de rusi.
am uitat poftiti la 
poze, Just Me
ambitioasa
pogonici1977 spune:
ptr any75-ce sati zic, sf nectarie e sfantul care imi ocroteste mie casa si familia, e sfantul meu de suflet, dar ptr a intelege mai multe despre acest sfant, iti recomnad cu caldura rubrica ce exista tot pe acest forum si este intitiluat astfel
despre minunile sf nectarie parca sa se numeste, am scris si eu acolo, ptr in viata mea acest sfant a facut multe minuni, si eu iam simtit mereu ajutorul lui, iar ca drept multumire noi am fost anul acesta la el in grecia in insula Eghina sai multumim pentru toate
si gasesti si ep google fff mm multe despre mininunile facute de acest sfant
sau www.raduvoda.ro acolo unde se mai afla moastele lui la noi in tara