Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)
Raspunsuri - Pagina 13
dymomo77 spune:
Hai ca sa fiu in ton cu voi si la mine e Z1. Numai ca eu ma bucur ca a mai trecut o luna de tratament si ca mai am doar DOUA. La sf lui ian repet RMN si apoi reevaluam situatia. Poate 2009 va fi mai darnic in teste pozitive.
Delphinas spune:
sinzyk darnica ca de obicei
multumim de 
dymomo
fata obtimista
poze, Just Me
ambitioasa
dasalina spune:
Neatza!
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
www.petitieonline.ro" target="_blank">Petitie FIV
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
sinzyk06 spune:
Buna fetite dulci moldovence...slaba miscare astazi...avem neaparat nevoie de o veste buna cu II
Haideti sa va cer si eu sfatul celor care ati mai ramas...Ce simptome ati avut?
Am niste emotii,de vreau sa ma culc acuma si sa ma trezesc peste 6 zile cand pot face testul...![]()
Eu raportez urmatoarele simptome...ca sunt pe bune sau le ,,produce" neuronul meu inebunit,asta nu mai stiu...
Sani mariti si super durerosi, iritabilitate, putin balonata si ...putin consti, si o stare ciudata in abdomen, nu pot sa o descriu...parca am fluturasi,si parca simt pulsul mai ciudat.
Ocazional, din senin ma iau niste intepaturi ba in stanga, ba in dreapta...si cam atat...
Va pup si scuzati-ma ca m-am lungit!

dasalina spune:
Sinzyk eu de un an de zile imi tot fabric simptome in fiecare luna.......le am pe toate .....si se pare ca toate de CM....
M-am hotarat sa las balta si sperantele si simptomele macar pt un timp. Astept rezultatul la hormonale, maine, si daca si astea sunt in regula.....ma dau batuta! Nu mai pot sa lupt pt ca nu am putere sa lupt cu voia Domnului.....Poate nu-mi este dat ....poate da..dar eu nu vreau sa ma mai gandesc pt ca o iau razna.
Doamne ajuta!
www.weddingcountdown.com/ticker/6akzzswdlyn.png" target="_blank">Atat a trecut...!
Orice tineri care se casatoresc, el si ea, ar trebui sa intre in casatorie cu credinta ca, din toata omenirea, numai urmasii lor sunt destinati sa duca mai deoarte viata pe pamant. - Lucian Blaga
dasalina spune:
http://tainacasatoriei.wordpress.com/2007/12/03/copilul-este-implinirea-femeii/
Doamne ajuta!
sinzyk06 spune:

dasalina! nu te lasa invinsa de greutati, poate DD iti pune rabdarea la incercare! va
pe toate!