Moldovence aspirante sau gravidutze!(6)
Raspunsuri - Pagina 12
Delphinas spune:
medeea atunci sa stapaniti cu bine noua masina...e inmatriculata? ai vazut cat s-a facut noua taxa de inmatriculare???
politicienii astia sunt dementi...de 3 ori cat era??? fereasca-ma Sfantu.
si cate masini sunt intoarse de la RAR...
alina nu dispera si nu intra in panica.
v-am mai zis eu...abia dupa ce 7000 de medici imi spun "cucoana nu poti avea copii" abia atunci o sa ma renunt. dar nici atunci...exista varianta adoptiei.
cand eram eu asa mai tinerica ziceam ca o sa am un copil al meu si unul adoptat. sunt atatia copii care au nevoie de un camin. nu mai stiu unde am citit, un cuplu nu reuseau sa faca copii si s-au gandit sa adopte. si cum la noi in Romania ca la nimenea trebuie sa astepti...atestat de nu stiu ce, hartii peste hartii, comisii si tot neamu...reusesc intr-un final sa adopte copilul cu acte in regula cu tot. in scurt timp femeia respectiva a ramas insarcinata. asta da minune de la Dumnezeu.
poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
pe onutza o vad pe mess dar cred ca are treaba...mereu e @work@
pogonici s-a internat vineri parca...sper sa fie bine.
poze, Just Me
ambitioasa
medeea_vs spune:
N-am facut dasalina si nici nu fac ca nu are de unde sa fie. Nici n-am prestat cat trebuie...
Nu pot sa ma gandesc la adoptie...vreau si eu un bebe al meu...Tre sa se poate...facem FIV...facem orice...
...cand o vrea Doamne Doamne
http://tt.lilypie.com/qZKvp2.png
sinzyk06 spune:
dasalina, toxoplasmoza am facut acum vreo 2 ani, la cateva luni dupa casatorie, la recomandarea d-lui gine...nu mai tin minte exact daca aveam anticorpi sau nu, nu prea stiam eu cu ce se mananca, dar stiu ca mi-a spus ca nu sunt probleme...Treaba e ca eu am pisici de cand ma stiu, mai sunt si putin maniaca cu mirosurile, deci in tavita lor e luna, dezinfectata in fiecare week-end, curatata cu multa atentie la prima..problemuta,atat de mine cat si de mami meu..
...deci eu chiar sper sa nu fie pbl...stiu ca trebuie sa imi repet analiza, dar la noi in bacau nu se face decat la un singur cabinet, si e inclusa in testul torch,parca sau un alt tip de test, care e vreo 600 ron...nu prea am cum sa fac anu asta![]()
Multumesc pentru ingrijorarea ta pt mine!

medeea_vs spune:
Luna asta vad ca sunt tare blanzi cu mine rusii. Nu durere de spate...nu durere de burta...nu scurgeri maronii 4 zile...nu durere de sani. Ori imi intarzie ori is mai blanzi ca vad cat sunt de necajita cu problemele mele. 
Delphinas spune:
medeea cred ca s-au mai imblanzit si ei. deh, vin sarbatorile...si nu vor sa te supere asa tare...dar daca nu mai vin deloc??

poze, Just Me
ambitioasa
Delphinas spune:
ovarele mele se cearta intre ele...
cred ca nu stiu care sa ovuleze mai intai..dragele de ele
poze, Just Me
ambitioasa
medeea_vs spune:
Sigur vin. Deja incep sa-si faca aparitia primele semne.
Nebunici de ovare ai, ha?

Am fost si eu si am papat si cum am inceput sa am starile astea naspa de dinainte de Cm am tras o cearta cu berbantu!

Delphinas spune:
medeea nu bun asa....nu tre sa mai mergeti la masa impreuna...daca va certati...sau la telefon???? inchide telefonu....sa nu va mai certati...
le-am calmat pe ovarele mele....le-am zis sa ovuleze amandoua odata sa fac gemeni si gata...sa nu se supere nici unul dintre ele.
poze, Just Me
ambitioasa