LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 9
try spune:
Se pare ca mergem spre bine. Ieri a fost prima zi in care nu i-au aparut bubite noi si a dormit toata noaptea fara sa se trezeasca - de o sapt. se trezea mereu - semn ca l-a lasat durerea. Ieri e si prima zi in care nu i-am mai dat nimic de durere, nici analgezicul local, nici tylenol.
Il dau doar cu violetul de gentiana (nu stiu daca a fost coincidenta sau chiar a fost asa de bun sa stopeze aparitia de noi bubite, una peste alta speram sa mergem spre bine. Si dr. mea ieri mi-a zis ca dupa ce incep bubitele sa se usuce nu mai este contagios, deci putem sa reluam sper duminica logopedia - tipa e insarcinata si se fereste si ea de orice risc de genul asta.
Onitza, cand am auzit ca mergeti 6 parinti deja vedeam incaierare, nemultumire, unul hais si unul cea. Ma bucur ca ati reusit sa cadeti de comun acord si sa multumiti toti parintii.
Oti, oti (daca ai bazut Barnyard, asa ii zicea puisorul ala mic de gaina lui Otis, vacutza-personaj principal, de fapt era bou) cred ca deja ai nascut pana acum si tii printesa-n brate. Ii uram bine-a venit pe lume, sa aiba parte de multa sanatate si noroc in viatza, iar voi toti 3 sa va bucurati din plin de ea.
Gabriela, bravo printesei pentru lipsa de trac si dezinvoltura in relatia cu mosul. Alex cred ca se va rusina un pic. Anul trecut n-a vrut sa spuna poezia.
onitza spune:
SI eu sper ca a nascut Otilia!!!!!
Bebelina ELisa sa aduci parintilor numai bucurii, sa fii cumintica si sa te bucuri de surioara Ana!
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
fulguletz spune:
hai otilico, zi daca nascusi ori ba...nu ne tine in suspans mey...
eu sper ca ai nascut usor si sigur
si ca nu o sa te apuce revelionul 2 in 1... abia astept sa vad poze cu micutza Elisa..
noi suntem p-acilea, cu Eric (deja) rasfatzat
, cu David care a cam inceput sa se gelozeasca
, cu mine care sufar de o infectie la masea(sunt in tratament dar nu vaz mari schimbari
).
mey, e clar, s-a cam dus cu boieria, acu am doi pe cap (si inca mai e mama la mine cateva zile), pe urma sa ma vaz, prevad un mare vacarm si balamuc, ce sa mai , e altceva cu doi
...amsa revin cu detalii picante![]()
sanatate la bolnaviori!
mami de David(1 dec. 04) si Eric(20 nov.08)
onitza spune:
FULGULE, ma intrebam ce mai faceti: nasol cu durerea de masea, e de scos sau se mai poate face tratament cu antibiotic? SI zici ca e greu cu doi???
las' ca stiu eu ca esti in al 9-lea cer!!!!

Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
Roxana_G spune:
Peste putin timp vin sarbatorile de iarna, prilej de bucurie pentru toata lumea, mai ales pentru copii. Din nou vom avea mesele pline de bunatati, brazii impodobiti si sufletul plin de emotie.
Am putea face o bucurie copiilor mai putin favorizati,copiilor orfani.
Pentru Bucuresti am ales urmatoarele 2 destinatii:
1.Centrul pt. copii cu afectiuni- sector 4-
2.Spitalul Budimex-sectia de oncologie-cazuri sociale ( familii sarace si copii abandonati)-
La centrul special sunt 22-23 de copii cu varste cuprinse in general intre 3-6 ani. Ne-ati putea ajuta cu hainute si jucarii de la puii vostri, lucruri de care ei nu mai au nevoie dar pot bucura copiii din centru.
Daca doriti si puteti sa ajutati gasiti detalii si lista copiilor aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130532&whichpage=1
Va multumim si va dorim sarbatori fericite!
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
monica-elizabet spune:
deci oti inca-i nenascuta?
sau poate ca nu...Otiiii....asteptam vesti 
pe toate
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
onitza spune:
TRY ce mai face Adrian?
Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
onitza spune:
Mesaj de la Otilia: "Am reusit sa nasc natural, epidurala mi-au pus-o tarziu dupa dilatatie 6 cm. Minunea din burtica este sanatoasa, 3182 grame, 50 cm, Apgar 9/10, ora 23:55. Deja a papat la san.Suntem tare fericiti!"
Uraaaaa! Bravo Otilia!!!! Esti o curajoasa!!!! Bine ai venit pe lume Elisa!!!!!!!!! 

Oana
si
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
cassandra spune:
Otilia, FELICITARI!!!! Sa iti traiasca bebelina si sa creasca sanatoasa si frumoasa la fel ca ingerasul de Ana!