LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

si multa sanatate bolnaviorilor
sper ca maine sa auzim vesti bune

Oti...deci tot nenascuta...sau poate ca nu
Asteptam vesti cu nerabdare

cuscrita...mai zii si tu ceva daca mai poti ce mai fac piticii?

roserbina ai disparut de tot din peisaj...hai pliz intra si spune-ne ce mai fac "scolareii"

noi de azi intr-o luna venim spre casa...abia astept sa ne revede

monica

Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza
Mi-e groaza de ziua de maine, merg impreuna cu alti 2 parinti in Niro sa luam cadouri pt copii de mos....trebuie sa ne incradam in 34 ron/copil (jucarie teoretic educativa, dar vedem ce gasim, ceva dulce si pungi de cadou)...initial s-au strans 50 dar educatoarea le-a comandat copiilor o carte de povesti de 16 ron. Sper sa nu prindem traficul infernal cum se vehiculeaza ca este in perioada asta in Bucuresti, vedem la fata locului, plecam cam la 7,30.
Fetele care au mai fost prin Niro sau Europa, se merita sa mergem pana acolo???? E vorba de 30 de copii...sper sa ne descurcam, initial au fost 6 parinti dar au renuntat intre timp. ...deci trebuia sa fie doua masini si 6 parinti dar vom fi cu o masina si trei oameni.
Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Nu te duce in Niro sau europa... Du-te in Dragon. Acolo e civilizat, acoperit, gen IDM.. AU standuri de jucarii- multe i-am luat lui Mihai de acolo... standuri de hainute... Insa si Dragon sunt mai multe cladiri... depinde din ce directie vii... Daca vrei iti explic deseara... acum nu prea am timp....

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Eu tot nenascuta, dar dilatata 3 cm, col moale, dupa ce am avut toata noaptea contractii micute am pierdut dopul de dimineata (si eu care-l credeam pierdut de mult) si mi-a facut moasa azi acupunctura si o manevra de separare a membranelor. Deci e pe teava .

Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea minunea din burtica 40+
Pozele noastre

Inseamna ca esti aproape... fff aproape de moment... Nastere usoara... si bb sanatos

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor!

Am fost azi (sau ieri, ca deja e trecut de
miezul noptii) cu Ioana la Careffour, in Polus Center,
si i-am cumparat rochita de Craciunita, pentru serbare.
Acolo am dat-o in carusel, pe calut si i-a placut foarte
mult, iar cand sa ne indreptam spre iesire, oare pe cine
vedem?.. era Mos Craciun, Ioana l-a vazut si a fugit la
el "moshuleee, moshuleee!" Si mosu' a luat-o de manuta,
si a luat-o in brate, a intrebat-o cum o cheama, si daca
a fost cuminte, ea a spus o poezie si un cantecel la
microfon si s-a auzit in tot Polusul, si era asa de serioasa
si a raspuns frumos la toate intrebarile, vai si ce fericire
pe chipul ei....si eu am avut emotii..
Cam atat, mai scriu dupa ce ma trezesc, noapte buna!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Pai... daca a fost atat de cuminte si a zis poezii lu mosu... ce i-a dat??

pozele noastre,

Mergi la inceput

TRY... si sanatate multa la puiuti...

pozele noastre,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ploscariu spune:

Citat:
citat din mesajul lui FELIS

Citat:
citat din mesajul lui ploscariu

Buna fetelor!

Am fost azi (sau ieri, ca deja e trecut de
miezul noptii) cu Ioana la Careffour, in Polus Center,
si i-am cumparat rochita de Craciunita, pentru serbare.
Acolo am dat-o in carusel, pe calut si i-a placut foarte
mult, iar cand sa ne indreptam spre iesire, oare pe cine
vedem?.. era Mos Craciun, Ioana l-a vazut si a fugit la
el "moshuleee, moshuleee!" Si mosu' a luat-o de manuta,
si a luat-o in brate, a intrebat-o cum o cheama, si daca
a fost cuminte, ea a spus o poezie si un cantecel la
microfon si s-a auzit in tot Polusul, si era asa de serioasa
si a raspuns frumos la toate intrebarile, vai si ce fericire
pe chipul ei....si eu am avut emotii..
Cam atat, mai scriu dupa ce ma trezesc, noapte buna!

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004

Pai... daca a fost atat de cuminte si a zis poezii lu mosu... ce i-a dat??

pozele noastre,

Mosul o asteapta la atelierul sau din Polus Center in fiecare zi pana in data de 23 dec. sa mai spuna poezii, a trecut-o un spiridush in registru, a primit un tichet pe care se pune cate o shtampila pentru ficare zi in care e prezenta, iar in 23 dec se fac premierile, mosul premiaza copii cei mai cuminti, cei mai simpatici, cei mai curajosi, cei mai harnici, cei mai mici, cei cu cele mai multe prezente, cele mai frumoase scrisori etc. azi mergem sa punem scrisoarea cu dorintele, si de maine o sa o duc imbracata in craciunita ca sa-l ajute pe mosu', iar in 23 dec. sper sa primeasca si ea ceva.

POZE RECENTE

poze cu Ioana si Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

gabi inseamna ca pana in 23 dec.ai program dupa masa de vizitat mos in polus . puneti o vorba buna si pt. noi ca nu vom ajunge

sa vedeti ce ti-e si cu piticii mei: eu i-am pregatit ca mos Nicolae aduce doar dulciuri si "jorditze" daca copii sunt neascultatori, nu jucarii ca pe alea le aduce Mos Craciun. buuuuuuuun. mama mea cu lectia invatata le-a luat doar dulciuri si fructe...insa noi nu ne-am putut abtine . eu am avut cursuri tot week-end-ul si nu am putut lipsi, so, l-am trimis pe sotul meu cu cadouri ca doar le-am zis ca Mosul i-a cautat si pe la noi si le-a lasa ceva in papuci. si asa ca mos nicolae le-a dus si masian teleghidata si un set "power rangers" cu platose si pistoale lu lumini si zgomote , si masinuta roz cu 2 papusele inauntru si papusica alba-ca-zapada ...ca s-au luat ai mei de cap...."acu Mos Craciun ce o sa le mai aduca!!!???" da' nu ne-am putut abtine . buuun. si stiti ce mi-a zis la telefon istetzica de fiica mea: "mami sa stii ca Mos Nicolae s-a intalnit pe drum cu Mos Craciun!" ... "cuma asa?"-zic eu. "pai ne-a adus si jucarii, si doar Mos Craciun trebuie sa aduca jucarii!" ...asa-mi trebuie !!!

try uite sa stii ca si tudor a avut herpes...i-a aparut intai pe manutza. doctora mi-a zis ca de cele mai multe ori debutul virusului herpetic nu este pe fata ci pe membre. bianca nu a avut. dar gingivita aia urata a facut-o doar ea, tudor a avut si el dar o forma fff usoara comparativ cu ea. nu mai tin insa minte dar parca a fost dupa ce s-a declansat herpesul la tudor si parca in urma unui tratament cu antibiotic...doamne ce am imbatranit!!! nu-mi mai amintesc...a si mi-am mai amintit un produs pe care l-am folosit: "plantagingival"....dar ce folos daca acolo nu gasesti. sper sa revii azi cu vesti mai bune. copilul frumos si bolnavior si tin pumnii sa treaca repede-repejor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Salutare, m-am intors din Niro, a fost foarte bine, am avut emotii degeaba, noi parintii ne-am inteles extraordinar, am fost toti pe aceeasi lungime de unda si am cumparat jocuri educative gen: "Cine stie, castiga" cu asocierea intrebarii cu raspunsul corespunzator cu doua creioane fermecate care daca nimereste copilul bine intrebarea-raspunsul, lumineaza si scoate un sunet, f interesant; le-am mai luat o girafa-puzzle din lemn cu cifre pe ea sa stie care bucatica de puzzle urmeaza pt a intregi animalutul. Un set de ciocolatele cu banane si un suc teddy, plus cartea de povesti, e arhi-suficient pt mosul de la gradi. CU ocazia asta am luat si cadoul de mos pt acasa: un set de cuburi care mi-a placut mie la David de FUlgulet, demult pusesem ochii pe el , un mozaic si un joc cu cifre....plus o pijama si un set fular-fes, dar presimt ca astea nu or sa il intereseze atat de tare.

FELIS, multumesc mult , acum am vazut mesajul tau. Bine ca ne-am descurcat.

ADRIANA, pupam Biencuta ce intelegatoare este ea!!!!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

Citat:
citat din mesajul lui onitza

si am cumparat jocuri educative gen: "Cine stie, castiga" cu asocierea intrebarii cu raspunsul corespunzator cu doua creioane fermecate care daca nimereste copilul bine intrebarea-raspunsul, lumineaza si scoate un sunet, f interesant; ........

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

avem si noi asa ceva si sunt f.incantati cand ne jucam impreuna...cu greu scap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ma bucur ca le place jocul, cuscrita!!!!!!!

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput