LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 10
dama spune:
Felicitari, Otilia
.
Bravo... ma bucur ca ai reusit sa nasti si tu natural si usor asa cum iti doreai.
Asa-i ca e o experienta deosebita dupa ce ai cunoscut deja o nastere prin cezariana?
Sa ai parte de o fetita la fel de minunata ca si Ana, sanatoasa, cuminte si mancacioasa! Abia astept sa ne impartasesti primele impresii ale Anei la vederea surorii ei.
Mami de David & Patrick
fulguletz spune:
felicitari Otilico! 
astept cu mare interes povestea nasterii(pana la urma unde era mey dopu buclucash?) si poze cu bebelina Elisa! refacere usoara iti doresc tie! sa fiti sanatosi cu totii!
dama, ce mai faceti voi mey dragilor mey?
eric nu mai e cuminte deloc
, sa se ia de mana cu sara de andreap...poate ne si incuscrim, ha? ce zici andreea?
ad_rianna spune:
wawww ce bucurie!!!!! felicitari mami otilia!!!

sa ai o bebelina sanatoasa si mancacioasa. abia astept sa vad cat de mult seamana cu surioara ei cea frumoasa si mai ales cum va fi primita de ea. sa fie intr-un ceas cu noroc otilia si sa va aduca numai bucurii
ochi_verzi spune:
FELICITARI, OTILIA! 

SA VA TRAIASCA
SI SA FIE SANATOASA!
Noi suntem bine, serbarea o avem de azi intr-o saptamana, au o sceneta cu sania lui Mos Craciun unde va fi vrabiuta(umblu ca-necata dupa pene...sper sa-mi aduca doua eleve care stau la curte si au gaini) pe care le voi coase sau lipi pe o pelirina si mai au si carnavalul de craciun unde-i Scufita Rosie. Eu luasem deja material alb si destul de mult ca vroiam rochie de fulg asa clos
,dar facem rochita alba, sortulet si pelerina cu gluga din saten rosu.Mai vreau si un cosulet, sper sa aiba vreo colega sa-l imprumut.Rolurile le-a invtat rapid, doar la vrabiuta mai trebuie ajutata un pic la final ca-i fara rima
...pana la urma cred ca modific
Abia ieri le-a dat rolurile ca sa nu-i zapaceasca prea mult cu repetitiile.
Mihaela si Diana 22.11.2004
ploscariu spune:
FELICITARI OTILIA!!!!
Sa creasca fetita mare, mere, sa ai parte numai de bucurii din partea ei, ea isasi prin venirea ei pe lume este o binecuvantare, ocrotest-o si apreciaz-o, o sa vezi cata dragoste se naste din tine!

POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
diana2004 spune:
Bine ai venit bb Eliza!Felicitari pt mami Otilia,sa fiti sanatoase si sa veniti repede acasa.
Adriana,multumim,Andrei e mai bine deja.De luni o sa-l duc la gradi sa mai repete rolul,e soldat roman
.Am avut noroc si i-am gasit costum la un centru de inchirieri.
Miha cu ochi verzi ,cum e vremea la voi? A nins?Noi vrem sa mergem in we la Straja la schi,sper sa nu ma dau pe iarba.
ploscariu spune:
Fetelor, Ioana a avut azi serbare, a fost foarte frumos, dar a fost si amuzant; copii mai mici s-au cam speriat si s-a format un cor de plansete pe doua voci. Cumva , cumva, au reusit educatoarele sa-i adune pe copilasi, i-au aranjat frumos si a inceput spectacolul: mai mult au recitat educatoarele decat copilasii, dar au fost atat de draguti, fetitele au fost imbracate in Craciunite si in Fulgi de zapada; Ioana a spus poeziile foarte frumos de la inceput pana la sfarsit si i-am facut si poze (inca nu le-am descarcat), a fost si Mos Craciun la serbare (cam subtirel ca era o mamica deghizata),IOna a observat ca mosu' avea rochie pe sub paltonul rosu si avea si ochelari de soare, a fost f.f. amuzant.
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
www.weddingcountdown.com/ticker/b9szi95.png" target="_blank">Gabriela - mami de Ionut 14.01.2008si Ioana 13.12.2004
ploscariu spune:
... am vrut sa va mai intreb ceava:
Credeti ca e normal ca Ioana are scaune de 3-4 ori pe zi? Scaunele sunt normale, cateodata chiar tari...
POZE RECENTE
poze cu Ioana si Ionut
ad_rianna spune:
gabriela acum m-am uitat putin la pozele voastresi mi s-a parut ca sunteti langa complexul "minerva"...stati in manastur? te pomenesti ca om fi si vecine ![]()
aime spune:
Ne mai tineti minte? 
Uram bun venit pe lume micutilor Eric si Elisa, sa cresteti mari, sanatosi si sa va fie viata lina si plina de bucurii.
si tuturor sarbatoritilor ratati, am vazut poze insa si m-am minunat cat au crescut, cat sunt de isteti si cat de incantati de tot ce-i inconjoara.
Noua ne-au taiat de tot net-ul la servici si mi se pare cea mai tampita masura luata pana acum, ridicola efectiv...da' asta e, acasa intru rar si greu. Acum suntem acasa ptr ca micutul a facut putina febra si la gradi e un cor de tusitori si muciosi, sambata avem serbare
si dr ne-a recomandat pauza de gradi ca sa fie in forma sambata. Asa ca 3 zile de concediu medical imi pica bine ptr ca tocmai mai rezolv si eu din curatenia de Craciun. In rest suntem bine, asa de rau imi pare ca nu mai tin pasul cu voi, cu evenimentele, sper insa sa pot intra cat mai des macar in concediu.
try multa sanatate puiului, trebuie sa fi fost cumplit ptr el. Chestia albastra cu care-l dai, e violet de gentiana sau albastru de metilen?Te intreb ptr ca, stiu ca si violetul e dezinfectant, dar nu stiam ca se foloseste cu asa succes
Sa nu ne stergeti de pe listuta, noi va avem in inima si in album ![]()
Va pup pe toate la rand