LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BUna dimineata!

Si eu la o cafea, sunt ametita, obosita, cu sotz care vine de la sv, 7-7,30, uneori si 8 si se resimte cel mai mult la Paul, nici la wc nu se mai poate duce tac-su linistit. Cand lucra la cealalta firma, era acasa la 5, 30, eheee, ce viata! Paul numa' ce-si revenise si a inceput iar cu tusea , dar nu rau, asa ca e la gradi, am treaba azi nu gluma, dar incep de sunat pe la 10 ca sa fiu sigura ca prind oamenii la telefon. ...mai nou, angajatii se duc la sv la 10 si ajung acasa seara la 8. ...cand timp pentru familie? cand timp pentru tine, cumparaturi, achitat datorii stat sau rate la banci?????

OTILIA, abia astept sa iti vad minunea si sa ne povestesti de reactia Anei!!!!!!!! nu mi-o pot inchipui decat foarte fericita!

ALEXA, tu cum te mai simti?????

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

cici scumpa!!! va pupam si noi cu mare drag. tare ne e dor de voi. stiu ca ti-am mai zis dar copiii nu v-au uitat si m-au intrebat de cateva ori in vara "cand ne intalnim cu alexia si sora ei in parc". in prima faza am crezut ca e vorba de o alta prietena care are tot 2 fetite si pe una o cheama alexia...dar nu! ei tineau minte chiar si papanasii pe care i-am mancat la chios
da e frumos clujul seara...si p-ta mihai viteazul, si piata din fata teatrului, si la matei corvin....pe toate strazile sunt ghirlande...au facut ceva risipa si anul asta ...poate am sa fac cateva poze sa ti le trimit, asta in cazul in care nu ai vazut inca...uite iti promit ca saptamana viitoare fac asta, ok?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

la multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, am pierdut sirul de mult.

Adrian vad ca scapa de bubite si da iar in tuse productiva si iar are respiratie ca de asmatic. Paxela, daca am pierdut ceva, recuperam acum la greu si va calcam pe urme (mi-aduc aminte de toate problemele cu Silviu). Copilu' asta de-o luan e o spat pe antibiotic, o sapt. pauza, o spat iar antibiotic, iar pauza. Si la asa tuse cred ca iar ajungem la antibiotic.
Dupa doua nopti de linite, azi noapte iar s-a trezit de 2 ori din cauza de respiratie ingreuanta si ans infundat. Mai da' nu stiu cum ca marti n-avea nimic, doar a inceput asa usor sa tuseasca si mierucri deja rupea din piept de ziceai ca l-a tinut cineva 2 sapt. in neingrijit in boala. Nu stiu cand a putut evolua asa de repede.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Ce liniste pe aici! Se vede ca s-au inmultit mamicile de doua comori. Eu ma pregatesc de baita, am intrat sa vad care mai e treaba. Maine vine mama, ura! Sa vezi iar rasfat . Tot maine ne dau educatoarele costumele popu-lare pt copii. Am uitat sa va zic, Paul a inceput sa coloreze din ce in ce mai bine si ce ma bucura e faptul ca acum are rabdare sa termine toata fisa. Si educatoarele sunt multumite de el. M-am mai linistit si eu , mai ales ca mi-e tare drag sa il ascult cum canta colinde atunci cand se joaca, chiar e o minune de copil.

Va pupic.

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

da Onitza,cam liniste pe aici...servici,copii...eu una intru mai rar din lipsa de net si timp liber..acu' sotul e plecat la Sinaia la un curs si mi-a lasat laptopul,am si soacra de ajutor....boierie
Eu in continuare fac 2 drumuri pe zi la spital,6 sedinte aerosoli...;Maria e mai bine si doctorita vrea s ao vada duminica,da cred ca-i OK.luni o duc la gradi ca marti e serbarea,sa mai repete si ea.Sara inca cu branula,sper ca maine sa fie ultima zi de antibiotic.e mai bine dar am prins frica..mi-e frica sa o mai scot din casa...mai ales acum ca tare vreau sa merg la Revelion.
Paxela,ce fac cei mici?
Monica..tu scriai inainte mai mult..ce-i cu tine????
Roserb...alo!!!!!!!!!!!!!!
in rest nimic nou
PS:astept poze cu pui de Otilia

BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

La noi seara e ritualul povestilor de peste zi... Adica mami (eu) vine acasa la baietii ei... si tati ne povesteste ce au facut ei peste zi... ...
Asta am aflat ca la innot au trecut la saritul in apa de pe marginea piscinei... Si cum era prima data... taaarrreee s-a mai chinuit dl instructor sa il convinga pe Mihai sa sara...si a fost deliciul altor mamici care tare s-au mai amuzat de Mihai cum se fofila de a sari in piscina... insa pana la urma a reusit... si a sarit si singurel... si sare cam la jumatate de metru de margine si se intoarce singurel si se agata de marginea piscinei... A rasuflat si taica-su usurat... ca ii era teama de moment... se gandea... daca invata sa sara si e cu noi si ai o secunda de neatentie?... ce ne facem...??

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

TRY, PAXELA, ANREAP, ONITZA... sanatate la puiuti... ..

Sanatate si la ceilalti puiuti daca mai sunt bolnaviori... si daca nu am citti eu... asa cum intru din cand in gand si citesc si pe diagonala...

AD_RIANA ...pupam gemenusii...

CECILIA.. chiar ma gandeam la tine zilele astea... pupam puiutii...

pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

La Multi Ani!!!! ALEXANDER iti dorim tot binele din lume, sa fii sanatos si sa ai parte de tot ceea ce e mai bun si mai frumos pe lume.
MIKI sa aveti o zi super de frumoasa, sa-ti traiasca minunile si sa va bucurati din plin de toate clipele frumoase petrecute alaturi de cei dragi.

Gabi pupici si voua clujenilor, sa-ti traiasca piticimea si " LA Multi Ani" Ioana pt ziua de 13 Decembrie, sa aveti parte de o zi superba, cu multe bucurii si voie buna.

Adriana cate un pupic dulce prietenasilor nostri si da, buni papanasii de la chios
astept pozele cu nerabdare

Felis pupici saritorului Mihaita si bravo lui si ii uram si noi " LA Multi Ani' din tot sufletul chiar daca cu intarziere ( stii ca niciodata nu e tarziu pentru nimic), sa fie sanatos si sa va umple inimile de bucurie. Si ce de copii frumosi si mari am vazut in pozele de la ziua lui Mihaita; super tort ati avut acolo si imi place tare mult pozele cu tine in verde; iti sta super cu verde

Si noi avem serbare sambata la fete la gradi; sper sa pun niste poze acuma in weekend sa ne mai vedeti si pe noi.

Pupici si horayyyyy e vineriiiiii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

felis pt bravul inotator!!! m-am distrat bine, asa de una singura, ca mi-l imaginam cum se fofileaza sa nu sara in bazin

waw azi e ziua lui alexander!!!! sa fii santos si fericit copil frumos si sa ai o viata frumoasa si implinita

miki oare ce mai faceti voi?

Mergi la inceput

ALEXANDER

La multi ani, sanatate, fericire, bucurii si numai impliniri!!!

pozele noastre,

Mergi la inceput