LMA! Comori de nov-dec 2004 (192)
Raspunsuri - Pagina 13
FELIS spune:
CECILIA, AD_RIANNA...
multumim...
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)
pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
onitza spune:
Salutare!
LA MULTI ANI, ALEXANDER!!!
[

Eu ma vopsesc, ma rog, mama
, sper sa iasa ceva, teoretic mi-l deschid putin, macar sa schimb nuanta ca mi s-a luat de negru.
M-as duce sa ma si tund dar unde gasesc eu liber fara programare si sa fie si aproape de casa?
O sa incerc la un salon peste drum de noi, ca nu vreau neaparat schimbari radicale, chiar si varfurile daca mi le tai si tot e ceva.
. Maine avem de mers la ziua de nastere a fetitei educatoarei apoi mami si tati la petrecerea de Craciun si mamaie ramane cu Paul. ![]()
Oana
si
Paul Constantin (28.11.2004)
PUIUTUL MEU, PAUL
Varsta Paul
anne-marry spune:
buna fetelor....am facut si noi marti 4 anisori si am intrat sa va pupicim, si sa va urma la multi ani fericiti si sanatosi tuturor celor care ne-au fost alaturi din burticiile mamicilor lor,de-a lungul odisee sarcinii. 

anne-marry mamica lui
teodor alexandru si
11
ajutati-ne si pe noi VA RUGAM, votand puiul nostru teodor alexandru AICI
NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA
try spune:
La multi ani pt amandoi alexandri (miki si anne-marry), sanatate multa si numai bine.
ce-o mai fi facand miki si frumosii ei?
Anne-marry, cum e cu burtica? Fericire cat cuprinde, banuiesc.
monica-elizabet spune:
Otiii....felicitari! cu multa intarziere dar din tot sufletul
bun venit pe lume micutei tale sa fiti sanatoase toate 3...tati cred ca-i tare mandru de fetitele lui
pe totisi va astepta acasa
Andreap
sunt pe-aici...imi incarca greu pginile de pe dc si renunt..nu am nervii necesari sa stau sa astept ![]()
si eu abia astept sa va vad, multa sanatate
noi azi am terminat gradinita gata acum avem vacanta pana venim din ro...la inceputul lunii martie
pe toate
pentru Alexander...sa fie sanatos
monica
Prajituri si papa bun
Prajituri si Papa bun 1
Papa de post
andreap spune:
Alexander!sa cresti amre,sanatos si fericit.Miki,sa-ti traiasca baietii..poate mai dai cate un semn,sa stim ce mai faceti.
Monica,imi lipsesc mesajele tale...oricum mai e putin si ne vedem..abia astept
Noi am scos branula azi...in sfarsit!!!!!!!Oricum mi-e frica sa o si spal acum....de iesit afara nici vorba!pe mariuca o tineam afara cu orele,acum daca Sara a racit asa repede...mi-e frica.
sunt pe fuga,sa spal fata,mai vb
pupici
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)
FELIS spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui onitza O sa incerc la un salon peste drum de noi, ca nu vreau neaparat schimbari radicale, chiar si varfurile daca mi le tai si tot e ceva. Oana si Paul Constantin (28.11.2004)PUIUTUL MEU, PAUL Varsta Paul |
Dc nu mi-ai zis?... ca aveam pe cineva chiar aici ... in zona... care et putea tunde... sta aproape de Billa
Felis si
Mihai-Cristian (06.12.04)pozele noastre,
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero
Otiliav spune:
Hello, bine v-am gasit. Copiez o parte din mesajul de la odisee ca deh, lipsa de timp. Multumesc de felictari!
Am ajuns si noi cu bine acasa, aveam putine emotii cu condusul dupa nastere dar a fost ok pe autostrada
.
De dimineata a venit si lapticul, am ceva febra dar nu nasol de tot, Elisa munceste din greu sa faca fata volumului crescut de lapte. Aproape ca nu a pierdut in greutate de la nastere.
Usor nu a fost dar dupa nastere nici nu se compara recuperarea. La 2 ore de la nastere am papat, luat tensiune, m-a trimis sa fac un dus si neaparat pipi si m-a expediat cu bb la hotelul spitalului. Pai asa da viata. M-am ales cu alte belele dar mult mai mici fata de cezariana: epiziotomie micuta, hemoroizi si o febra musculara de care am cam scapat (deh 40 de minute de impins in diverse pozitii ca se se rasuceasca bb in bazin dupa conformatia mea de la radiografie). Cu moralul stau bine, aseara dansam cu bb in brate, ma uitam la TV la concert Diana Ross la premiile Nobel .
A, am pus poze de la nastere si cu minunea mica aici . Ce ziceti seamana cu Ana sau aici
.
Alexander, Tudor si Teodor, sa fiti sanatosi si petreceri frumoase!
Eu nu stiu deloc cum si ce sa fac cu aniversarea Anei, maine poate ne hotaram.
Try, Dama, m-am gandit la voi, acum intru si eu in clubul o cezariana si o nastere normala.
Andra, ce bine ca scapati de afte, deja s-a chinuit prea mult Adrian dar si tu cu el.
Aime, of, iar bolnavior, bine ca tu mami ai un tonus bun.
Mami de www.dropshots.com/otiliav" target="_blank">Ana nazdravana (18.12.2004) si Elisa Andreea (09.12.2008)
Pozele noastre
Cecilia C spune:
Felicitari Otilicoooo inca o data si sa iti traiasca minunile. Ma bucur ca sunteti bine si sanatoase si ca te-ai recuperat repede; vezi si tu ce inseamna recuperarea dupa o nastere normala
; nimic nu se compara cu o nastere normala si eu dupa cum am mai spus si o repet as naste de o mie de ori; si mai ales acuma cand ma uit la pozele voastre mi se face o pofta de bebe...super faine pozele si ce minune mica si frumoasa foc; da mie mi se pare ca seamana cu Ana cand a fost mica, amandoua rotunjoare de-ti vine sa le mananci.
Ce zice Ana? ii place de bb? e incantata???? uauuuu si eu sunt incantata d-apoi voi.....vreau si eu un bb mic acuma
E bine ca ai lapte din belsug, sa creasca mare bebelina si sa fie sanatoasa. Nu vine nimeni din Ro sa te ajute???
va pupam dulce, in special pe micuta Elisa, ii dorim bun venit pe lume si sa aveti de pe-acuma sarbatori de vis.

andreap spune:
Otilia,felicitari si bine ai venit acasa!Sa stii ca mor dupa obrajorii aia grasuni..Ana ce zice?sa fiti sanatoase toate 3 si fericite.......
Mai,eu am luat-o razna!de cate ori vad un Bblus mic asa ca Elisa,imi vine sa plang de dragul lor..si mi se face o pofta
..de parca Sara ar fi mare rau!da atunci mi se par asa de..legati de tine.imi place sentimentul ala de dependenta totala.parca ma vad peste 3 ani ca mai fac unu'..daca conving sot incapatanat..sau daca castig la Loto
!
Un WE super
BOTEZ SARA
Noiembrie2008
www.onetruemedia.com/my_shared?" target="_blank"> FILMULET
Andreea, SARA(16.06.2008) si MARIUCA(7.11.2004)