Puiuti de randunici!(153)
Raspunsuri - Pagina 12
lianam spune:
gataaaa....am nimerit-o
....dar cred ca deja vorbesc iar singura pe aici
....nimic nou, nu? ![]()
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:
Cris si eu ma bucur ca sunteti bine
Hai k inca nu m-am culcat...Liana ,tu patzisi ce-am patit eu acum cateva zile cu onetruemedia, dar m-a ajutat un pic Stela si m-am descurcat pana la urma
uite cum faci:
dupa ce uploadezi filmuletul, ii dai "Share and post online", apoi "Grab links and codes", apoi dai "continue" si selectezi URL, sunt vreo 3 d-alea acolo...nu-s daca am explicat bine, da ia incearca
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
nicol
multam de explicatie; imi notez, ca nu se stie
...acum vad ca merge, dar altfel am butonat pe acolo; cine stie ce bazaconii am facut ![]()
Liana, mami de Teo
nicol_conte spune:
Gata, te-ai descurcat si fara mine..am vazut filmulet haios cu Teo razacioasa si acum chiar ca opresc calculatorul.
Bye bye
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gecko spune:
'neata stol...te-ai culcat liana? O dat Domnul?
si acum...cafea

si alte cele...ca sa deschideti bine ochii si sa puteti gandi limpede...va rog sa alegeti dintre
varianta 1
varianta 2
varianta 3
Pentru luarea deciziei, va rog a lua in considerare ca botezul are loc in timpul slujbei de duminica (de la 10 la 11), iar tinuta va fi folosita doar in acea ora. Masa de dupa o facem campeneasca, la tinuta relaxata.
gata cu problemele organizatorice...
Nicoleta spune:
Gecko, mie imi place varianta 1, daca o dai jos la campeneasca. Ca ma oftici ca esti slaba...

Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
cami33 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gecko si acum...cafea ![]() ![]() ![]() si alte cele...ca sa deschideti bine ochii si sa puteti gandi limpede...va rog sa alegeti dintrevarianta 1 varianta 2 varianta 3![]() Pentru luarea deciziei, va rog a lua in considerare ca botezul are loc in timpul slujbei de duminica (de la 10 la 11), iar tinuta va fi folosita doar in acea ora. Masa de dupa o facem campeneasca, la tinuta relaxata. gata cu problemele organizatorice... SUNT CEL MAI FRUMOS DIN ORASUL ACESTA!!! ![]() ![]() |
Eu votez pentru varianta 1
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
cami33 spune:
Am vazut filmulete cu Vladut-cantaretul
si cu frumusetea de nora-mea

Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=7276c5de26b00cac7f8895&skin" target="_blank">distractie cu bubu
mihutza11 spune:

Vio, Gecko, Adriutza multumesc de opinii.. drept sa spun pt ea am incercat sa ii iau tot timpul organice, dar s-a mai intamplat sa raman si fara(legume/fructe) si i-am dat asa.. si parca ma luau dupa aia mustrarile de constiinta.. desi imi dau seama ca nu o sa manance o viata asa.. ehh..
Gecko faine povestirile cu prapaditul!
si asa zici stau hainele ca pe gard..
Pucca si Andra mai transpira cand doarme!
Cuscra dar chiar ca e jigantic!! lasa ca si Andra e o lungana de 77cm
.. cred ca stie el ceva din mom ce nu se lasa 
Bubu si eu am salvat poezia! super!
Liana bine ai reaparut!
si mananca-i falcutzele razacioasei si din partea mea!
Tuchi bafta la interviu!
Alice bv pt ""mama"!
Simo
si multa sanatate lui Sam!
Raluca ce urechiuse de iepuras am vazut!
mamaa ce imi vazura ochii!! Mami papacios pe crengutza!!!
si am vazut si albinuta cumintzica din dotare!
Bravo Miha de proiecte!
Mimo normal ca stiu de NASPA [:P].. super Valdutz!s-a descurcat el cumva ![]()
Luny sanatate si tie si lui Mufa!
Blankar va tin pumnii!
Ali ufff.. multa sanatate Alexandrei!
Cris ma bucur ca sunteti bine!
gata Gecko chiar ca esti slaba! mie imi plac si 1 si 2.. acum nu stiu cum e in biserica mai cu decolteu, mai fara..
randunoiul meu azi a avut iar pofta de pizza asa ca s-a comformat si a iesit asa: extra mozzarela si peperoni..
cred ca ma duc si eu la
.. desi nu am somn..
sa aveti o zi buna!
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara
mihutza11 spune:
nu m-am putut culca pana nu am vazut aranjementele lui Mami.p.. am ramas muta! superbe! chiar ca faina meseria asta.. oare eu de ce nu le am cu asa ceva?
Mihaela, mamik fericit de
Andra - 29 martie 2008
Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara