Puiuti de randunici!(153)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata la

Gecho eu votez varianta 1,dar imi place si 2, dar parca e mai office.

Mihutzo mi-ai facut pofta de pizza cu noapte-n cap

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Nicol dehh ce sa faci cu diferentele astea de fus orar ..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Neata neata
Am dormit destul de prost, ca mi-a intrat lumina din balconul lui Bubu in ochi dar pana la urma s-a astamparat si ea si am putut sa ma odihnesc si eu .
Liananu pot sa vad inca montajul ca nu merge porcaria de laptop dar mai atentez eu mai incolo la calc Teodorei
Geckotinuta 1 imi place si mie cel mai mult, dar daca e in timpul slujbei ...cu bretele alea...nu stiu cum o fi preotul de pretentios....ori mai pui un sal ceva, ori optezi pt 2 care si mai cuminte dar si f draguta Doua intrebari:
1.Slabatura aia esti chiar tu sau e vreo fotomodela ceva?
2.Daca esti chiar tu, pe toculoaiele alea vrei sa te cateri ca sa arati cine-i jupanul ? Eu am un stress cu asta fantastic, toc mai mare de 2 cm n-am la niciun pantof
Va multumesc pt participarea la spectacolul cu "tanase band", ma bucur ca v-a placut si va mai invit si alta data
Haide Tuchi , haide Eric , haide Miha
Si la multi ani tuturor puiutilor nascuti intr-o zi de 03
Ursuleataaaaa, Clauuuuu, p'un doi trei iesiti afara ca v-am vazut

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

mihutza, ce bine arata pizzaaaa. Vreau si eu o mozarella.

de dimineata am in cap o scrisoare luuuunga, dar am avut concert de la 9 la 1. Inca imi tremura urechile de atata zgomotot. Acum e sub anestezie, are si Panadol si Nurofen la bord. Plus un iaurt cu cereale...sa vad cat tine minunea si cat ii va lua pana varsa.

Asa deci, mergeti pe varianta 1. In biserica aici lumea merge tare lejer echipata. De obicei o camasa mai sport sus si pantaloni scurti si slapi jos.
Iar slabaciunea...inca nu ma bucur de ea ca la soacra-mea nu scap fara 3 mese pe zi.

tuchita, bafta la interviu. Fie experienta, fie post...ceva, ceva sa tot castigi.
blankar, ne gandim la voi de cate ori e nevoie.
clau, luny, zoze, sanatate puilor si voua.

trimit ca trebuie neaparat sa salvez slapul sotului din dintii dulaului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blankar spune:

multumim de galerie
Mimo chiar ca are Eric putzi din aur ,atata o spal si o dichisesc
si uite tot degeaba
sper sa nu mai faca infectii
cand plecati in Austria?
Miha ma bucur ca nu va epuizati asa usor la cata galeria a
trebuit sa imi faceti,dar sa stii ca m-a ajutat enorm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

F liniste pe crenguta ...am crezut ca mi s-a stricat calculatorul cand am vazut doar doua postari
Blankarmai avem de asteptat, pe 28 februarie plecam....sau pleaca, nu stiu inca

Simona,mamica de Teo (15 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

neatza....geko multam de cafea, buuuuuuuna ! varianta 1 votez si eu daca nenea popa nu e scartzos (si eu am avut la botez o rochita mai despuiata, dar stiam n-au zis nimic, ca si la nunta se holbasera in decolteul meu toata slujba ); daca e scartzo varianta 2 .....fataaaa, da' vorba lu' mimo: tu esti slabatura aia din poze? ca lesin acu' ... si mihutza ne arata pizzele alea de balesc la prima ora
cuscra ...o pozica mica mica cu frumuselul meu plsss

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Multumim de gandurile bune
Sam tot cu febra,nu a vrut sa pape deloc laptic aseara si nici noaptea,nici de dimineata,abia acum i-am dat 90 de ml si a adormit!toata noaptea a baut ceai!a avut febra 38 cu 4,si poate i-a mai si crescut dar nu i-am mai pus termometru!nu a mai avut crize,dar de dimineata i-am facut niste mar cu biscuite(ca asa a zis dr sa-i dau) si a vomat!e destul de activ,e vesel,dar...inca nu pot sa fiu linistita!bine ca deocamdata,nu a facut diaree!stau ca pe ace!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Buna dimineata!

Scriu repede ca am supica cu galusti pe foc. Apoi vreau sa ma duc la un magazin sa-i iau lui Stef o camasuta
Azi-noapte iar mi-a racnit...frate, cred ca nici un copil nu racneste in halul ala, cum face el ...ma rog...am supravietuit...sunt cu ochii in gura...

Am vazut filmulet razacios cu Teo, scumpa rau de tot!

Gecko, varianta 1 rules . Mai, ce m-am amuzat cu povestea cu prapaditu' si cu coasa si cu picioarele reci

Mihu, asta e pt. pizza!!arata super de tot! lasa ca o sa pap si eu peste o luna
Mi-am mancat salata cu branzica si ou fiert si gata!

Cris, ma bucur ca sunteti bine! sa stapaniti sanatosi mobila si spor la curatenie!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimRam spune:

neata fetelor!

Multa sanatate IULIEI sa se faca bine cat mai repede!, iar tie Naty multa putere sa treci cu bine si peste acest hop.
Fetelor poate mai faceti o strigare si catre Naty si se reintoarce pe crengutza

tuchi eu am vrut sa-ti recomand sa mergi in ambele locatii- 4 zile la viena si 3 la praga. Daca esti in zona merita! Si nu cumva sa pierzi reducerile de la Viena, incep pe 3 ianuarie si sunt SUPER preturi, la haine SUPER faine!

Multa BAFTA tututor randunicilor cu incercari azi!!!

Mergi la inceput