Puiuti de randunici!(153)
Raspunsuri - Pagina 11
bubu05 spune:
Mimo, ce ranjit 
Vezi ca ma duc sa intind rufe! ma vezi, da? o fi frig afara???
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mimonix asa cantam noi ![]() asa s-a terminat distractia ![]() asa ma joc eu singur in intuneric Simona,mamica de Teo (15 ani) si Vlad Alexandru (18.02.2008)www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo poze |

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Am reusit sa-mi usuc parul si sa ma epilez, mi-a facut Tuchi pofta ieri.
Liana spor la treaba, daca mai ai!
Bubulino cred ca ti-au inghetat mainile pe carlige!
Ma bag si eu in pat
NB

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
m-am gandit eu asa in miez de noapte
ca nu am pus niciodata filmulet cu iepurasul meu
... pe webshots nu am reusit, asa ca am incercat pe onetruemedia; nu stiu daca merge, dar incerc; e un filmulet de acum vreo 2 luni si ceva, de cand avea cam 5 luni jumate ![]()
www.onetruemedia.com/otm_site/edit_bin_media?work_id=7894307&bin_media_id=20643168%2C1&initialTab=editBinMediaEffects" target="_blank">ne distram si noi un pic ![]()
Liana, mami de Teo
lianam spune:
noapte buna nicol
... si eu mi-am spalat pleata si am uscat-o
...mai stau ca am o tona de rufe de spalat si intins
Liana, mami de Teo
ccris_ccris spune:

Scuzati absenta indelungata de pe crengutza, am primit mesaj de la Luny, am auzit ca v-ati ingrijorat si am intrat sa va dau vesti despre noi.
Suntem foarte bine, randunoiul s-a tinut tare la nefericitul eveniment, inca nu s-a obisnuit cu ideea, dar incet-incet redevine el insusi. A fost cam mofluz in ultima vreme, mai ales c-aici in Chiajna e obiceiul sa se faca parastas in fiecare sambata pana la 6 saptmani si cum 6 sapt. se fac pe 13 dec., isi tot aduce aminte.
Pe langa parastase, ca sa uite un pic de necaz, ne-am apucat sa mai facem cate ceva prin casa. Am terminat, in sfarsit de amenajat uscatoria (dupa o luna), mi-a venit si pt. bucatarie un corp de mobila (am facut inca un corp pe comanda ca nu mai aveam spatiu de depozitare si parea si bucataria neterminata), mai avem de luat masa si scaune. Si, daca tot e bal, m-am apucat si de curatenie generala.
Andreea e o dulce, o cuminte si o frumoasa (deh, puiul ciorii
), are doi dintisori scumpi, vorbeste pe limba ei si tipa toata ziua, se joaca singurica, stand in poponet, papa bine, doarme bine, totul e ok, insa imi cere toata atentia si energia!
Am citit un pic din capitolul trecut si din capitolul asta, va multumesc mult pentru urarile de Sf. Andrei, imi cer scuze ca nu am urat la randul meu LMA sarbatoritilor, dar o fac acum: La Multi Ani cu sanatate si voie buna tuturor Andreilor si Andreelor, mari si mici si celor nascuti pe 30, 1, 2 si 3!
Doresc sanatate multa puiutilor bolnaviori, ca am vazut ca sunt destui si randunicilor racite!
Nu fac scrisorica, fiindca e tarziu si nu mi-am notat ce-ati fiecare dintre voi.
Am vazut ca a raspuns Papacios la apelul lui Bubu, ma bucur ca sunt bine si ele, n-am apucat sa vad pozite, dar incerc sa intru maine si sa le vad.
Acum va pupic pe toate, fara exceptie de noapte buna si sper sa intru maine din nou!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
ccris_ccris spune:
Liana, nu m-am putut abtine, am vrut s-o vad pe micutza ta, dar imi zice sa ma sign in. Ramane pe maine sa mai incerc,
mult, noapte buna!
Cristina, cea mai fericita
de
Andreea Georgiana (18 aprilie 2008)
Iti multumim Doamne pentru mica minune!
POZELE MELE
Chocolate therapy is, oh, so good!
lianam spune:
mmm, n-am nimerit-o cu filmuletul, mai incerc o data ![]()
www.onetruemedia.com/my_shared?z=337cb9534114a27e73dfbb&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">ne distram si noi un pic
Liana, mami de Teo

(15 ani) si
Vlad Alexandru (18.02.2008)