LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

LA MULTI ANI!!!!

IOANA

RADU NICOLAE

SA CRESTETI MARI,SA FITI SANATOSI SI SA AVETI PARTE DOAR DE BUCURII!!!!!!

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Bianca... eu am inteles ca de fapt ai vrea acum si bebe 2, numai ca iti trebuie un pic de incurajare!!! Eu ce sa zic, as face ACUM bebe 2, numai ca eu nu am asa sot, al meu bazaie ca sa ramanem la 1 copil, lucru cu care nu sunt de acord.... In fine... si sa iei cea mai buna decizie!

P.S.: Se poate supravietui f bine si cu 3 copii ( am o prietena buna care are 3 si are si firma la care lucreaza zilnic si se ocupa mult si de astia micii.

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui popbianca

cand ma gandesc la ank83, ce frumos!vreau si eu...ma uit dupa toate gravidele pe strada, mi-e dor sa am burtica...si copil...nu numai burtica...
am ceva prietena,cu un copil ce in ian face 2 ani, iar cel mic are 2 luni...cand l-am vazut...ce emotii...plus ca ea facea sa para atat de simplu
si o alta prietena care are 2 fetite, 1an si 6 luni diferenta intre ele...ce dragute sunt...si cea mare mai ales cum se ingrijeste de micuta....
dar eu am vazut numai faze dragute...alea mai masoale...cand se pun pa plans amandoi copii, cand amandoi tre sa manance, sa-i schimbi...unul plange, altul vrea te miri ce...se catara pe undeva...astea nu le-am vazut....dar cele 2 mi-au arata ca se poate supravietui....deci?
sprijin din partea fam am, cu serviciul , nu ma intreaba nimeni,nimic...(deocamdata...mai vedem ce e cu criza asta mondiala)...
problema ar fi ca vrem sa ne apucam de casa in vreo 2 ani(terenul l-am luat)..asa ca ...ori acum,ori dupa...tre sa ma hotarasc...

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

si eu imi doresc al doilea copil,am stat si m-am gandit, am pus in balanta si partile pozitive si cele mai putin...si am ajuns la concluzia ca trb sa mai astept...in primul rand mi-e teama sa nu-l privez pe Iustin de anumite lucruri,apoi ma gandesc ca nu-mi permit sa stau acasa(desi dc am strange cureaua putin ne-am descurca....)tati nu da semne ca ar mai vrea un copil si multe altele care ma fac sa-mi dau seama ca,ACUM nu e chiar cel mai potrivit moment pt. bb 2.
si eu ma entuziasmez cand ma gandesc la Ank dar revin rpd cu picioarele pe pamant si-mi dau seama ca nu m-as descurca defel.
Fiecare simte cand e momentul potrivit,Bianca alegerea e a voastra,nimeni nu te poate influenta prin sugestii
Respect mamicilor cu 2-3 copii

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

am revenit...tot ma chinui sa scriu, dar se restarteaza computerul...

ANCA - pt cap - la neurolog; poate n-o fi de la pastile

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

tot ce se poate

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ellis

si eu tot pangasius ii dau, numai proaspat,din Carrefour, dar as fi vru si altceva, ex cod, dar nu stiu dc gasesc proaspat; eu i-am mai dat si pastrav...fff bun, dar ma enerveaza oasele!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

eu i-am dat:pangasius,salau,somon (asta ii place f tare),pastrav si cod.

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Bianca, noi deja lucram la bb2 si nu voi avea ajutor din partea familiei, nici financiar nu stam extraordinar, nici nu se intrevede schimbarea apartamentului actual (de 2 camere) in urmatorii 3 ani. Tot ce stiu e ca am un sot model care ma va ajuta cat va putea si el, ca sunt tanara si trebuie sa ma descurc. Nu a murit nimeni cu 2 copii facuti la distanta mica. Important e sa-ti doresti f f mult si sa te simti pregatit

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Rox respectele mele

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

neata

anca multa sanatate!!!
bianca, eu una nu cred ca esti pregatita de bb2. nu vreau sa dau mai multe detalii ca nu vreau sa te superi pe mine.
amy, ai spus-o fff bine. si eu uneori "invidiez" mamicile cu bb mic si cu bb2 in burtica, dar revin repede cu picioarele pe pamant. exact ca si tine. si eu imi doresc bb2 dar nu acum ci atunci cand voi avea suficient spatiu pt amandoi (momentan avem un apartament cu 2 camere, unde dupa ce ii voi face camera iasminei, vom ramane doar cu livingul care va fi si pe post de dormitor.... ), cand va fi iasmi mai mare putin sa ma pot intelege cu ea, cand voi fi si eu pregatita sa iau proportii din nou, cand va fi si relatia de cuplu pregatita, etc, etc. momentan nu e nimik din toate astea ci doar dorinta mea.
dar fiecare stie cel mai bine ce isi doreste.

mah fata asta a mea imita tot ce facem noi. si atata "trancane". de cateva zile tot o tine cu "aba" si bunica sa bucuroasa credea ca ei ii spune asa, cand colo.....aba spune ca vrea in brate.....

miha, am notyat si eu numele acelor pastilute, cu prima ocazie le iau sa le am in casa.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

La multi ani pentru ieri, Antonia ! Sa cresti mare si frumoasa !
La multi ani Ioana si Radu ! Sa cresteti mari si sanatosi, sa fiti fericiti si destul de neastamparati ! Stiu ca Radu a si inceput.

Alina si Maria - 3 nov 2007
Primul orice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Multumesc

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Rox respectele mele

poze si filmulete

povestea nasterii

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput