LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Neata!

Urmaresc si eu cu interes discutia referitoare la peste si voiam sa va intreb: voi nu le-ati dat dorada? E un peste f.f. bun si ca pret nu e mult mai scump decat pastravul. Acum 2 saptamani in Auchan era diferenta de 1-2 RON fata de salau file si pastrav. Si am luat dorada; ii mai dadusem si il papa binisor. Plus ca luam si pt noi, ca ne place la nebunie.
E cumva prea gras si nu se da la copilasi? A mea n-a avut reactii negative. I-am mai dat si pastrav si pangasius. Dar pe bune ca dorada e mult mai bun, plus ca are oase f. mari si se curata super usor.

Bianca, decizia nu poate fi decat a voastra. In ce ma priveste sentimentele mele fata de BB2 sunt f. fluctuante. Mi-l doresc mult, dar deocamdata imi doresc si sa redevin eu, cat de cat. Vreau sa slabesc, sa am din nou putin timp pt mine, sa reusesc sa mai ies cu sotul (nu mai zic de alte alea!)...sa ma mai vad cu prietenii..Suna egoist, stiu, dar simt ca doar dupa o oarece perioada in care voi reusi sa fac toate astea voi avea din nou suficiente resurse pentru BB2.

Ellis, referitor la ibricul patat de ceai, vreau sa confirm si eu: merge cu Cif crema si frecat bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

BB, aveai dreptate ca devine treaba mai usoara cand incep sa mearga mai bine. Stau la calculator de vreo 20 de min relaxata iar el umbla pe aici, muta diverse obiecte de pe canapea pe biblioteca si invers. Nu a cazut absolut deloc. Afara mai cade pt ca e imbracat gros si isi pierde echilibrul .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

...buna....
vreti si parerea mea cu privire la bb2... ???!!! Nu prea cred
Cu toate astea ...tot o zic
Dar eu stiu un lucru ..sunt singura la parinti ...si egoismul care il am in mine nu il voi pierde niciodata.De asta ma bucur ca puiutul meu va sti sa imparta si sa se gandeasca si la altul inainte de a da gata o praji sau ceva ce ii place multtt

Si sincer va zic ca odata ce Raul ar fi crescut si m-as fi vazut scapata de toata treaba cu scutece ...mers ...vorbit... nu cred ca as mai fi avut chef sa o iau de la capat .

Roxxx.... stai linistita mama ca iti pove eu in detalii cum e cu 2 strumfi in casa mici

Bianca... e decizia ta ... nu a sotului sau a altora... Stiu de ce zic asta..Tu esti cea care va purta cam tot greul... deci e decizia ta... A taticilor?? .... ma abtin

Anco ..sa ne zici ce a zis neurologul

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Mesaj special pentru Georgiana!

Abia acum am vazut ca am PM de la tine! Iarta-ma, te rog mult, nu m-am gandit ca vei trimite analizele prin PM! Eu nu ma loghez de fiecare data cand intru pe DC si de asta nici nu-mi vad PM-urile noi...Imi cer scuze daca ai asteptat raspunsul meu. Sper ca fetita e bine si ca v-ati linistit.
Imi cer inca o data scuze, chiar nu m-am gandit...As vrea sa ma revansez, sa-mi spui daca am cum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco acum sun sa ma programez ca la cardiolog am reusit tocmai pe 16

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Eu cand m-am hotarat ca vreau un bb.. adica pe Raul.. am zis ca il vreau acum la varsta asta si apoi toata viata o sa am timp de mine ..De asta ma bucur acum si de Cecilia... ca dupa voi fi implinita ca mi-am facut "norma" de 2 copii ...si de slabit si iesit in oras voi avea timp... Asta probabil ca mai dureaza cam un an ..dar vad ca se poate cu un copil mic si cu scoala si gravida..deci ... se poate..se poate ..se poate.
Problema ar fi fost mult mai urata daca as fi stat doar acasa..pur dedicata sotului si copilului.. Nu aruncati cu rosii ...dar daca nu mergeam la scoala sa schimb aerul.. o luam razna...

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Anco acum sun sa ma programez ca la cardiolog am reusit tocmai pe 16

poze si filmulete

povestea nasterii

crezi ca o mai duci pana atunci??!!!

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Anco sincera sa fiu nu cred ca reusesc

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Eu cand m-am hotarat ca vreau un bb.. adica pe Raul.. am zis ca il vreau acum la varsta asta si apoi toata viata o sa am timp de mine ..De asta ma bucur acum si de Cecilia... ca dupa voi fi implinita ca mi-am facut "norma" de 2 copii ...si de slabit si iesit in oras voi avea timp... Asta probabil ca mai dureaza cam un an ..dar vad ca se poate cu un copil mic si cu scoala si gravida..deci ... se poate..se poate ..se poate.
Problema ar fi fost mult mai urata daca as fi stat doar acasa..pur dedicata sotului si copilului.. Nu aruncati cu rosii ...dar daca nu mergeam la scoala sa schimb aerul.. o luam razna...

AMR ..11 zile pana vine

Ank, ai toata admiratia mea mamico
ma uit la semnatura ta si nu-mi vine sa cred...mai e atat de putin pana o vei tine pe Cecilia in brate
Sa dea Domnul sa ai parte de o nastere usoara si recuperarea sa fie rapida.
m-au cuprins emotiile...exact ce ziceam....ma entuziasmez rpd

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

LA MULTI ANI, MULTA SANATATE SI FERICIRE!!!! pt:

ANTONIA
IOANA
RADUCU

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput