LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

FETELOR, ieri, la recomandarea pediatrei noastre din Spania, Lucas a primit pt prima data lapte integral din comert... i-am dat Zuzu rosu, din care beau si eu, si se pare ca-i place... i-am pus in canita cu cioc... Laptele de formula nu l-a vrut...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelamaria

Neata!

Urmaresc si eu cu interes discutia referitoare la peste si voiam sa va intreb: voi nu le-ati dat dorada? E un peste f.f. bun si ca pret nu e mult mai scump decat pastravul. Acum 2 saptamani in Auchan era diferenta de 1-2 RON fata de salau file si pastrav. Si am luat dorada; ii mai dadusem si il papa binisor. Plus ca luam si pt noi, ca ne place la nebunie.
E cumva prea gras si nu se da la copilasi? A mea n-a avut reactii negative. I-am mai dat si pastrav si pangasius. Dar pe bune ca dorada e mult mai bun, plus ca are oase f. mari si se curata super usor.

Bianca, decizia nu poate fi decat a voastra. In ce ma priveste sentimentele mele fata de BB2 sunt f. fluctuante. Mi-l doresc mult, dar deocamdata imi doresc si sa redevin eu, cat de cat. Vreau sa slabesc, sa am din nou putin timp pt mine, sa reusesc sa mai ies cu sotul (nu mai zic de alte alea!)...sa ma mai vad cu prietenii..Suna egoist, stiu, dar simt ca doar dupa o oarece perioada in care voi reusi sa fac toate astea voi avea din nou suficiente resurse pentru BB2.

Ellis, referitor la ibricul patat de ceai, vreau sa confirm si eu: merge cu Cif crema si frecat bine!

Ade, mami de Ilana
http://www.ilanaandreea.blogspot.com/

adela, apropo de dorada... imi vine sa rad si acum.. anul trecut in Grecia au vrut ai mei sa manancce un peste bun... le-a fost recomandat dorada.. a fost fff gustos, asezonat cu un fel de ulei cu mirodenii si alte cele, a fost foarte delicios...la final, nota de plata: 60 Euro!!! (inclus si 2 beri)... deci...s-au lecuit ai mei de mancat peste in Grecia!!!

ref. la bb2, foarte bine ai zis-o (timp pt. tine, sa redevii fememie, sa stai cu sotul si sa faceti alte cele... ) te inteleg... si noi suferim din cauza asta ultima...saracu sotu' tot astepta minunea... care se intampla rar...din pacate...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

BB, aveai dreptate ca devine treaba mai usoara cand incep sa mearga mai bine. Stau la calculator de vreo 20 de min relaxata iar el umbla pe aici, muta diverse obiecte de pe canapea pe biblioteca si invers. Nu a cazut absolut deloc. Afara mai cade pt ca e imbracat gros si isi pierde echilibrul .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

roxule ti-am spus din propria experienta. cum crezi ca am atata timp de stat?? chiar daca multi mi-au zis: lasa ca vezi tu dupa ce incepe sa mearaga.....atunci incepe greul!!!! eiii nahhhh...mie mi s a parut cel mai usor de pana acuma!!!

pupici mult la umblaretz!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

FETELOR, ieri, la recomandarea pediatrei noastre din Spania, Lucas a primit pt prima data lapte integral din comert... i-am dat Zuzu rosu, din care beau si eu, si se pare ca-i place... i-am pus in canita cu cioc... Laptele de formula nu l-a vrut...

Bun venit in clubul nostru....al papaciosilor de laptic de vacutza
noi tot pe Dorna albastru suntem inca(ziceam ca vreau sa-l trec pe cel rosu)....lui Iustin i-au aparut niste bubitze pe spate..mici si rosii(are pielea aspra in zona resp.) iar dr. a tras concluzia ca tb sa continuam pe laptic mai slab pana se obisnuieste....oare are dreptate?sa fie de vina lapticul?ati mai auzit de reactii din acestea?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Jasmin si noi tot zuzu rosu bem de o luna si nu a patit Maria nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

stiti unde e fatuca mea acuma???? se plimba cu autobuzul cu buni.... a fost intr-o zi si a vazut ce mult ii p[lace si a zis ca o duce intr-o "mica excursie"....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lavinia super tare,asta nu am incercat ca la orele la care pot eu sa merg cu ea cu autobuzul e aglomerat rau

poze si filmulete

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Jasmin si noi tot zuzu rosu bem de o luna si nu a patit Maria nimic

poze si filmulete

povestea nasterii

Anca, nici Lucas nu pare sa aibe nimic... i-am dat si adineauri, cu chec...... daca era ceva cred ca aparea de ieri pana acu'

Amy, nu stiu ce sa-ti spun... poate a fost o coincidenta, cea cu bubitele.... mie asa mi-a recomandat: incepand cu 1 an lapte integral (3,5% grasime). Cred ca o sa-ti dai seama daca e de la laptic numai cand o sa-i mai dai din nou...

Mergi la inceput

amy nu or fi bubitele de la caldura/transpiratie?? iasmi mai pateste asa daca o imbrac prea grosut si ii este cald si transpira.

_

Mergi la inceput

Andreea, am mancat dorada in Spania... e super-bun... am facut gratar si de 20 euro am mancat vreo 8 insi (ne-au revenit cate 2 pesti destul de maricei la fiecare). I-am dat si lui Lucas cateva faramite...

Eu ii dau puiului pangasius, dar a primit si merluciu... Pangasius cumpar proaspat dar apoi il congelez, dupa ce-i fac lui Lucas 2-3 portii pt atunci...

Mergi la inceput