LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi
bianca, eu una nu cred ca esti pregatita de bb2. nu vreau sa dau mai multe detalii ca nu vreau sa te superi pe mine.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Si sincer va zic ca odata ce Raul ar fi crescut si m-as fi vazut scapata de toata treaba cu scutece ...mers ...vorbit... nu cred ca as mai fi avut chef sa o iau de la capat .
Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Parca am vorbit eu!!
Sincer... cand o sa scap si de scutece si de dinti si de olita si cu mersul etc, o sa imi fie foaaaarte greu sa o iau de la capat. Mi-ar fi mai usor cu 2 deodata!

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

care-i baiu' miha???

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Jasmin si noi tot zuzu rosu bem de o luna si nu a patit Maria nimic

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

acum sa nu ma intelegeti gresit,eu nu am zis ca lapticul mai gras nu e bun...am relatat spusele medicului priviind problema noastra(o fi el mai sensibil),si mie mi-e greu sa cred ca sunt din cauza laptelui .....
bubitzele au aparut acum vreo 1 sapt. jumate(el bea Dorna de 1 luna si ceva)...ar tb sa merg sa-i fac analizele sau sa mai astept

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

salutare fetele!!

noi mai bine, adica muci mai putini si stare de sanatate buna... tusim acum, dar sunt de fapt secretiile care ii ajung in gat si-l deranjeaza..

stiti ca intr-o vreme cautam de zor antemergator... ei, vreau sa va zic ca si-a gasit fiu-mio unul...scaunul lui de masa...impinge la el frateeee.....asa ca nu mai avem nevoie! (apropo, Lavi, tipa aia nu mai avea premergatorul vtech...oricum mersi mult)

avem si poze noi, tocmai am introdus albumul de 11 luni, ca azi maine facem anul si n-aveam pozele de la 11 luni... ce rusineeee...

asa ca vizionare placuta! (daca doriti sa ne vedeti)

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

fetelor imi puteti trimite si mie desenele BABY Einstein?

pt ca din pacate si eu il mai las pe adrei la tv cam 30-40 min pe zi

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Buna,

Anca, ai grija de tine! Ce intamplare nasoala! Poate sa fi fost si pur si simplu tensiune mica, de oboseala in mijlocul noptii. Mi se mai intampla si mie, cum observ ca ma simt putin ciudat, ma asez jos, sau chiar m-am si intins pe covor, si trece destul de rapid. Probabil te-ai ridicat pra rapid, dar sigur e bine sa mergi la dr.

Ank, ma ia si pe mine cu emotiile!
Te cred ca ti-e greu la sfarsit, dar stii ce? Gandeste-te mereu ca posibil sa fie ultima sarcina, si ultimele zile ale tale de graviduta, si incearca sa le savurezi, sa iti ramana momente frumoase in memorie cu burtica

Bianca, imi pare rau de problemele de acomodare ale fetei. Dar te rog sa nu te superi, de ce trebuie mereu s-o muti de colo colo? E normal sa mai doarma o noapte si la buni, daca ai posibilitatea, de ce nu? Dar unui copil ii trebuie stabilitate si sa stie unde este acasa, unde-i este cuibusorul. Eu as mai lasa excursiile fara copil, si mai stiu eu ce si as lua-o definitiv acasa, sa se obisnuiasca si simta bine, ca tu esti mamica ei. Nu mi-o lua in nume de rau, ca-mi esti draga, dar asta e pareera mea sincera.

Lui Floris inca nu i-a iesit dintele ala, insa i-a iesit altul
Cu alalalt inca se mai chinuie, dar e mai bine. Si raceala e mai bine, a reinceput sa pape normal.

Tocmai a adormit si ma duc si eu lanani, ca-s tare obosita, m-am culcat tarziu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Andreea am vazut bb Eric frumos foc si v-am lasat mesaj la montaj
Adina si eu cand simt ca mi se face rau ma las in jos sau ma intind dar de data asta nu am simtit nimic,a fost brusc.Pe 16 am programare la cardiolog si acum sun sa fac programare la neurolog

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

Andreea, este foarte frumusel Eric! Mereu pus pe sotii, asa-i?
Si are si el par asa mult! Numai noi cheliosi pe aici? Si Amira?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

FETELOR, ieri, la recomandarea pediatrei noastre din Spania, Lucas a primit pt prima data lapte integral din comert... i-am dat Zuzu rosu, din care beau si eu, si se pare ca-i place... i-am pus in canita cu cioc... Laptele de formula nu l-a vrut...

Bun venit in clubul nostru....al papaciosilor de laptic de vacutza

Amira papa laptic din comert cu cereale de "baieti mari".

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput