LMA Bulgarasi si globulete (139)
Raspunsuri - Pagina 13
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bb_yasmi stiti unde e fatuca mea acuma???? se plimba cu autobuzul cu buni.... |
Lui Robert ii placea cu tramvaiul.
Si-a luat bunica-su abonament si l-a plimbat pana s-a saturat.
Acum stie toate traseele,care pana unde merge si unde intoarce...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Amy26 spune:
Andreea,super pozele...imi place atat de mult cum a iesit Eric in poza asta http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric11Luni#5275174176649894866
AMY si
IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)
eladea2005 spune:
Anca, Adina, multu...
da, e tare nazdravan, n-are stare o clipa si cum il scap din ochi te miri unde merge si ce indeletniciri are...
parut a avut dintotdeauna, chiar de la nastere, destul de mult... i-am taiat doar putin din breton ca-i ajungea in ochisori...![]()
Anca, cum te mai simti?
Adina, sa stii ca am inceput din nou sa dormim mai bine, in ciuda starii de sanatate, a nasului fornait si a tusei...cred totusi ca siropelul isi face efectul..![]()
Ellis, esti pe receptie? voi cum sunteti?
Bianca, noi inca n-am primit comanda de pe babypoint... de fapt mi-am si luat gandul de la ea...sanatate Anei!
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui Amy26 Andreea,super pozele...imi place atat de mult cum a iesit Eric in poza asta http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric11Luni#5275174176649894866 ![]() AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007) |
Amy, multu' si tie...
si mie imi plac cateva poze tare mult, asa incat m-am hotarat sa le scot pe hartie, sa fac 2 albume si sa le fac cadou bunicilor de Craciun... ce ziceti? merge?Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi care-i baiu' miha??? |
Niciunul.
Doar ca...ai spus (sau ai vrut sa spui
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
ancadragoman spune:
Andreea mersi de intrebare,ma simt mai bine dar ma doare capul in continuare
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
nelone77 spune:
Salutare!!
Miss me?![]()
Suntem bine, un pic agitate de la vreme, dar facem un nani mic si ne revenim.
Vreau sa va intreb ceva: stiti pe careva care face calendare personalizate cu poze? Ma gandeam la cadou de Craciun ptr bunici cite un calendar personalizat cu pozele bebelinei si in fiecare luna sa fie poza cu ea :in ianuarie poza cu ea de ziua ei din ianuarie 2008, etc. Ce ziceti, nu e o idee ok?![]()
Nela &
Andrada Catalina (19 dec 2007)
bb_yasmi spune:
| citat din mesajul lui adinag Buna, Bianca, imi pare rau de problemele de acomodare ale fetei. Dar te rog sa nu te superi, de ce trebuie mereu s-o muti de colo colo? E normal sa mai doarma o noapte si la buni, daca ai posibilitatea, de ce nu? Dar unui copil ii trebuie stabilitate si sa stie unde este acasa, unde-i este cuibusorul. Eu as mai lasa excursiile fara copil, si mai stiu eu ce si as lua-o definitiv acasa, sa se obisnuiasca si simta bine, ca tu esti mamica ei. Nu mi-o lua in nume de rau, ca-mi esti draga, dar asta e pareera mea sincera. ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
la asta m-am referit si eu, dar nu am vrut sa o spun, sa nu se supere bianca pe mine.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
bb_yasmi spune:
miha, am crezut ca ai vreun bai'
cu mine..
IMI CER SCUZE!!
Nela, super super ideea. am vazut pe forumul de pe bebelusultau pe cineva care se ocupa cu asta.
pussi,uite sa stii ca iasmi nu mai e chiar asa dupa "resturile" de pe jos, pe cat a fost. la inceput imi era groaza sa ies cu ea la plimbare de manuta pe afara, acum s a mai "calmat"....
. deci putina rabdare!!
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
bb_yasmi spune:
andreea super pozele! doamne ce scumpic e eric.
_