LMA Bulgarasi si globulete (139)
Raspunsuri - Pagina 8
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ellis MIHA , cand poti, baga si pt cucoana(adica io) niste retete de acadele minipizza, salata ananas, spune cu ce ai umplut ouale alea si un browniw cappucinno...ca mooooooooooor ![]() ![]() ; PLEEEEEEEEEASE!!! |
www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/7728/MINI-PIZZA-RAPIDE/" target="_blank">Minipizza...
Ideea de ornare sub forma de ananas am luat-o de aici Nu stiu ruseste,dar stiu sa ma uit la poze!
Ingredientele ce le-am folosit is cele de la poiana cu ciuperci. Oualele le-am umplut cu pate de ficat de pasare (cumparat),amestecat cu galbenus de ou,unt,mustar si condimente.
Brownie Capuccinno....
Mai vrei?
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
salutiiiiiii
ne alaturam si noi copilasilor agitati noaptea.... ne trezim , urlam, vine mami, ne mangaie, ne baga didi in gurita si adormim la loc pt. 2 ore.. apoi iar se repeta
in rest suntem singurele, nu ne mai place in carucior, umbla amdoua... mi-e f.f.f. greu. Mamicile care sunt la BB2, cat dureaza pana merg singuri fara sa se puna pe jos dupa fiecare muc de tigara... sau sunt atenti cand umbla?
ellis eu le-am dat si somon, fiert cu lamaie! le-a placut! e interesanta cartea!
miha dai si pateu? noua nu ne place albususl de ou decat in pane....o sa incerc si oua umplute!
va pup si sper sa am timp sa mai intru
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui pussi Mamicile care sunt la BB2, cat dureaza pana merg singuri fara sa se puna pe jos dupa fiecare muc de tigara... sau sunt atenti cand umbla? |
Robert e mare si tot mai da cu capul in usa sau se impiedica de diverse pentru ca nu e atent pe unde calca...
| miha dai si pateu? noua nu ne place albususl de ou decat in pane....o sa incerc si oua umplute! |
Ouale umplute le-am facut pentru petrecerea de motz.Nu i-am dat Amirei,mi se pare o mancare "grea". Nici Robert n-a mancat pentru ca nu-i place cum miroase "maionezul"

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
pussi spune:
mersi, m-ai linistit....
ce cadouri faceti la puiuti de Mos Nicolae? eu sunt in pana de idei... au primit f. multe jucari si haine de ziua lor... si nu mai vad nimic necesar![]()
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
popbianca spune:
buna searaaa!
am ajuns si noi acas la bloc cu piticuta...vai ce nasol...abia abia a adormit...la mine in brate....si pe cand se obisnuieste aici , iar se va muta...ca deh ..sarbatorile mami le petrece, nu gluma!
de 1 dec la budapesta, frate, plin de romani...patriotismul , paradele militare...egale cu zero...cumparaturile pe primul loc...am cumparat hainute in nestire, dar 3/4 din ele ii sunt mari...
nu-i nimic...va creste si Ana...sper ca nu da vara pana sa-i fie bune !cele mai frumoase lucruri le-am gasit la Zara, ca de obicei...dar si h&m, c&a, la brendon...super
jucarii nu prea am luat ca mi-am dat seama ca le cam are pe toate la grupa ei de varsta, plus mos niculae, vine Craciunul...se vor ocupa fini, nasii , bunicii...un singur lucru care mi-a placut si l-am si luat...o tabla, cu ceva pix...sa pun fata la exercitii de caligarfie(oare asa ii zice?
)
in conluzie...totul a mers struna...mai putin drumul inapoi;am facut o criza de fiere, ca pana la vama nici n-am putut sa-mi deschid ochii...si dureri de cap cum nu am mai experimentat...pe cand am ajuns acas nu am mai avut nimic si m-am pus pe despachetat![]()
mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia
popbianca spune:
jasmino12, asa stiu si eu...ca pana pe 2,5-3 ani nu prea se joaca impreuna cu alti copii, nu-si pot crea un joc...
roxxy, merci de raspunsul cu gemul...cred ca trec si eu la actiune
vasari, felicitari Mariei pt. indemanare!si eu care ziceam ca lego e pt, copii mai mari...
ram0nica, eu nici nu am incercat
si-mi dau seama ca timpul trece, trece...cam 3 secunde sta totusi si Ana...sa invarta bila aia...
ancadragoman...nu cred ca faza , de speriat, de altfel...sa fi fost de la cola...ai vb cu vreun dr.?
ellis, incerca cu ceva abraziv, gen cif
ank83, ce rau imi pare ca te simti asa rau...dar gandeste-te cine va fi ca tine in cateva zile...cu 2 pui frumosi mancaciosi...
mariussimiuc,
si sanatate micutei...precum si micutului Eric
dany26, merci de info....eu nu i-am dat Anei peste decat de vreo 2 ori, la borcanas, si nu prea i-a placut....poate preparat in casa ii va placea...tre sa incerc....dar cum mie nu prea imi place...dar asta e, voi face numai pt. ea...
pussi, te cred ca e greu...si asta cu aplecatul...Ana o mai tine si acum asa...si merge singura de la 10 luni...nu vreau sa te intristez..dar mai dureaza un pic;la cap. cadouri...pana totala de idei...;
nazdravanelor tale!
popbianca spune:
ce m-am enervat...am primit comanda de aptamil 3(babypoint)...eram linistita...este lapte acas
intru cu copila la baita....sotul pregateste laptele...cand sa-i dau laptele vad pe pereti sticlutei ceva...amidon , ca la humana 
...grossss,nu gluma...chinuit a baut Anuta mea 70ml...si acum nu am de unde sa-i cumpar aptamil junior(de asta de la noi, care sper sa fie subtire, la fel ca 1 si 2....)
noroc ca am mai avut ceva ramasite de aptamil 2 , cam de demult deschis...dar ce -i fac...a mai baut din ala vreo 50ml...
mai am si pe dimineata , dar daca si juniorul astade la 1an+ de la noi e tot asa gros...ce fac?

+ cearta cu sotul ca nu obs. lucruri de astea ...stia ff bine ca asta a fost motivul pt. care nu i-am mai dat humana...imi zice ca a obs. el ca e mai pufos dar nu s-a gandit....pai cum nu te gandesti?nu vezi?....teribil
popbianca spune:
in alta ordine de idei...sotul meu imi tot da apropo-uri cu bb2, cum ar fi cu 2,cum ar arata camera cu 2 copii(ref la dezordine), ca daca tot mergem la ski in ian-feb ce-ar fi daca...?(la fel ca si cu Ana), ca tre sa facem o surioara/fratior Anei...ca e prea rasfata...
eu chiar nu stiu...ar trebui sa-i dau apa la moara si s-o fac...sau sa-l infranez putin...

nu zic ca nu vreau bb2...dar oare acum ?...oare sa mai astept?ce sa mai astept? cat sa mai astept?
popbianca spune:
cand ma gandesc la ank83, ce frumos!vreau si eu...ma uit dupa toate gravidele pe strada, mi-e dor sa am burtica...si copil...nu numai burtica...
am ceva prietena,cu un copil ce in ian face 2 ani, iar cel mic are 2 luni...cand l-am vazut...ce emotii...plus ca ea facea sa para atat de simplu
si o alta prietena care are 2 fetite, 1an si 6 luni diferenta intre ele...ce dragute sunt...si cea mare mai ales cum se ingrijeste de micuta....
dar eu am vazut numai faze dragute...alea mai masoale...cand se pun pa plans amandoi copii, cand amandoi tre sa manance, sa-i schimbi...unul plange, altul vrea te miri ce...se catara pe undeva...astea nu le-am vazut....dar cele 2 mi-au arata ca se poate supravietui....deci?
sprijin din partea fam am, cu serviciul , nu ma intreaba nimeni,nimic...(deocamdata...mai vedem ce e cu criza asta mondiala)...
problema ar fi ca vrem sa ne apucam de casa in vreo 2 ani(terenul l-am luat)..asa ca ...ori acum,ori dupa...tre sa ma hotarasc...
popbianca spune:
mai vedem, mai astept sugestii de la voi...
acum nu-mi ramane decat sa-mi inchei monologul...dar nu inaite de a felicita micutii care au implinit 1 anisor

Luca...dany2007
Antonia...adyanna
Ioana...anne-ma
Radu...cristi07