LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell
Miha, s-a reluat votarea

Fug la votare atunci...

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Miha, Coryzalia se gasesc la farmacie? ma gandeam sa cumpar si eu sa am in casa (sper sa nu fie cazul sa le folosesc). Ce pret au?

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

Citat:
Eric e mucos, nu doarme bine de 2 nopti... si nici eu, evident...e agitat, iritat, nu poate respira...offffff!!!!!!!!!pe langa asta ii curge si un ochisor..again...

Multa sanatate micutului Eric!!!!

Citat:
AMY - cred ca avem o problema in comun..maseluta...azi a mea a facutiar figuri la mancare, ar tinemereu degetul in gura, suzi, obiecte, de asta e si iritata la gura, si nu ma lasa sa ma uit in gurita ei

offf,se pare ca din ce in ce mai multi bulgarasi sufera in per. asta din cauza eruptiei dintisorilor
sincera sa fiu...mereu m-am gandit la aceste momente...eu am mai trait aceste experiente cu nepotelul meu care a avut parte de dureri groaznice la ap. dintilor
ma ingrijoreza foarte mult faptul ca nu papa mancarica mai deloc...cateva lgt.si atat;nu vreau sa-l fortez dar asa de frustrant e sa vezi cum refuza papa bun ...preparata cu drag pt. el

Alessia

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

amy, multumim... doamne ajuta! sanatate la toti bulgarasii!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
Eric e mucos, nu doarme bine de 2 nopti... si nici eu, evident...e agitat, iritat, nu poate respira...offffff!!!!!!!!!pe langa asta ii curge si un ochisor..again...

Aseara Amira mea incepuse iar sa muceasca. Una din fetele de la Iasi mi-a zis de Coryzalia,niste pastilute homeopate,care cica iau raceala cu mana. Inainte de culcare i-am dat o pastiluta,dizolvata in putina apa,si dimineata chiar nu mai avea muci. Sper ca am descoperit medicamentul minune.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

mersi Miha... o sa-i iau sa incerc si eu.. fac orice numai sa-l vad bine...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC

www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank"> de la inima la inima pentru SONIA...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Miha, Coryzalia se gasesc la farmacie? ma gandeam sa cumpar si eu sa am in casa (sper sa nu fie cazul sa le folosesc). Ce pret au?

Nu se gaseste in toate farmaciile.Nu stiu de ce...E produs de Boiron,cel ce produce si Oscillo,Stodal...Eu l-am gasit la un magazin naturist din incinta Selgros. Tipa care mi l-a recomandat mi-a zis ceva in jur de 8Ron,eu am gasit cu 13Ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui ellis
- daca se pateaa un ibric emailat din cauza ceaiului, cum il curat?????????

Cu CIF crema.

merci, incerc.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

multumesc pt raspunsurile despre pete, ei i--am at pangasius mereu si o data pastrav, as fi incercat si alt peste, dar tot fara oase si proaspat, cred ca mai iau file de paastrav, cred ca si salaul si stiuca sunt bune, dar tre sa fie mari ca saa nu aiba oase; auzisem ca si somon pot manca, dar mi see paare cam gras, desi stiu ca grasimea de peste e singura grasime 'buna';

si Coryzalia este de retinut, multumim Miha!

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

cauta la sensiblu sau helpnet pe site... si gasesti care e cea mai apropiata farmacie de tine care are .. Pretul asa e cum a zis miha

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

MIHA , cand poti, baga si pt cucoana(adica io) niste retete de acadele minipizza, salata ananas, spune cu ce ai umplut ouale alea si un browniw cappucinno...ca mooooooooooor; PLEEEEEEEEEASE!!!
...si acu ma duc pe la bucatarie...poate gaesc ceva prin frigider,,vreo apa plata cred ca e potrivita pt ora asta

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

apropo de peste , am gasit de curand un articol in revista MAMI:

FIECARE VARSTA CU...PESTELE EI

Se pare ca nu exista varsta la care meniul bogat in peste sa nu ofere numeroase beneficii: copiii cresc mai inteligenti si mai rezistenti la infectii de tot felul.
Pentru adult, pestele este cu atat mai bun cu cat este mai bogat in grasimi polinesaturate. Organismul copiilor insa trebuie obisnuit treptat sa le digere. E bine sa incepi cu pestii slabi, de apa dulce, care contin numai 0,5-2% lipide si pot fi oferiti copiilor dupa 6 luni, in momentul introducerii carnii.
Daca insa exista in familie persoane alergice la peste, amana introducerea lui in dieta copilului pana dupa varsta de 1 an. Pana pe la 2 ani este bine sa te limitezi la pastrav si salau. Dupa aceasta varsta, intra in scena si alti pesti slabi (grija mare la indepartarea oaselor!) sau semigrasi - cu un continut de grasimi intre 2-8%.
Pestii grasi, al caror continut de lipide e intre 2-8% (dar poate ajunge pana la 20%!), favorizeaza functiile celulei nervoase si protejeaza vasele de sange. E bine sa intre - si sa ramana - in meniul copiilor dupa varsta de 5-6 ani.
Dar pestele este valoros si din alte motive: contine proteine, fosfor, iod, vitamine din grupa B-urilor, precum si vitaminele A si D.
Fiecare varsta cu...pestele ei:

• 6-24 luni: peste slab (pastrav, salau).
• 2-5 ani: peste slab (biban, stiuca, scrumbrie) si semigras (macrou, calcan).
• 5-6 ani+: peste gras (hering, sardele, somn, ton).

DAR pastravul are oase?

si eu mai citisem undeva ca le putem da si merluciu...

eladea si ellis mersi de raspunsuri

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput