LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

si eu tot pangasius ii dau, numai proaspat,din Carrefour, dar as fi vru si altceva, ex cod, dar nu stiu dc gasesc proaspat; eu i-am mai dat si pastrav...fff bun, dar ma enerveaza oasele!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Multumesc de raspunsuri si incurajari ..Va pupacesc pe toate .... am reusit sa dorm ceva .. a stat sotul cu strumful.Culmea e ca la somnul de pranz pot sa mananc chiar inainte de a ma intinde si nu am nimic... dar seara parca o ia razna tot circuitul

Eu i-am dat lui Raul si pastrav proaspat ...mie imi place la nebunie pastravul.. are o carne asa dulce

Maine seara merg la doctor ...de abea astept ca nu mai rezist... daca continui asa o sa am stari de voma si pe capra

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..12 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:
Eric e mucos, nu doarme bine de 2 nopti... si nici eu, evident...e agitat, iritat, nu poate respira...offffff!!!!!!!!!pe langa asta ii curge si un ochisor..again...

Multa sanatate micutului Eric!!!!

Citat:
AMY - cred ca avem o problema in comun..maseluta...azi a mea a facutiar figuri la mancare, ar tinemereu degetul in gura, suzi, obiecte, de asta e si iritata la gura, si nu ma lasa sa ma uit in gurita ei

offf,se pare ca din ce in ce mai multi bulgarasi sufera in per. asta din cauza eruptiei dintisorilor
sincera sa fiu...mereu m-am gandit la aceste momente...eu am mai trait aceste experiente cu nepotelul meu care a avut parte de dureri groaznice la ap. dintilor
ma ingrijoreza foarte mult faptul ca nu papa mancarica mai deloc...cateva lgt.si atat;nu vreau sa-l fortez dar asa de frustrant e sa vezi cum refuza papa bun ...preparata cu drag pt. el

Alessia

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Citat:
citat din mesajul lui geo_ionita

Si noua ne ies doi dintisori sus dupa ce evem jos trei...si suntem tare maraite, nu ne convine nimic, vream sa ne alintam mai mult...
Mai spuneti-ne si noua cu ce le dati pe gingii? Ne recomandase la un moment dat pediatru GINGIGEL

Georgiana
mamica clopotelului Bianca Maria (25.12.2007)
http://community.webshots.com/user/georgiana_chesca

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amy26 spune:

Citat:

Citat:

Si noua ne ies doi dintisori sus dupa ce evem jos trei...si suntem tare maraite, nu ne convine nimic, vream sa ne alintam mai mult...
Mai spuneti-ne si noua cu ce le dati pe gingii? Ne recomandase la un moment dat pediatru GINGIGEL

Georgiana

Georgiana

noi fol.Pansoral si Dentinox alternativ,si ii mai dau si Nurofen in special seara inainte de culcare;pana acum ii dadeam Panadol dar la recomandarea pediatrului ii dau Nurofen
despre Gingigel nu stiu nik,nu am auzit de el....e produs nou aparut?

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geo_ionita spune:

Sa cautam si noi pangasius in Carrefour, pastrav am gasit chiar file si fara oase, e mai scump dar ii luam numai ei asa...Era bine sa avem si Auchen ca pe langa pangasius i-as fi luat si bile...in alta parte unde mai gasesc? M-am uitat in Metro si in Careefour dar nu am gasiT.
Si eu i-am mai dat Nurofen de cand are dureri de dinti, nu mereu, ci doar cand simteam eu ca o doare mai tare sau se trezea noaptea plangand de durere. Dar vreau sa ii iau si un gel ca pana acum nu am avut

Georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis
- daca se pateaa un ibric emailat din cauza ceaiului, cum il curat?????????

Cu CIF crema.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Buna!
Astazi am reusit sa ma uit in gura Evei, are vreo 4-5 zone umflate, stau sa pocneasca ca floricelele de porumb. Saracuta ce o fi pe capul ei...
Miha, s-a reluat votarea

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Ellis, Matei mananca doar Pangasius file (proaspat). Sunt incantata ca nu are deloc oase.

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005
Eric e mucos, nu doarme bine de 2 nopti... si nici eu, evident...e agitat, iritat, nu poate respira...offffff!!!!!!!!!pe langa asta ii curge si un ochisor..again...

Aseara Amira mea incepuse iar sa muceasca. Una din fetele de la Iasi mi-a zis de Coryzalia,niste pastilute homeopate,care cica iau raceala cu mana. Inainte de culcare i-am dat o pastiluta,dizolvata in putina apa,si dimineata chiar nu mai avea muci. Sper ca am descoperit medicamentul minune.

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput