LMA Bulgarasi si globulete (139)
Raspunsuri - Pagina 22
Roxxy80 spune:
Da, gemul e facut in casa. Dar de ce ai retineri cu sucul? Eu ii fac zilnic suc dintr-o portocala+ un mar/para/morcov. Toate fructele le-am luat de la tarani pana acum, din alea patate si urate (mai putin portocalele).
| Citat: |
| citat din mesajul lui pussi ankule ma bucur ca sunteti bine, iar cu viitorul job al Tustelor ... o sa primesc si eu un os de ros la batranete roxxy cu sucul facut in casa am retineri, mai bine cumpar BIO. cu gemul n-am incercat? Nu are conservant? E facut in baie marina? PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE ASA CRESTEM DOAMNE AJUTA! ![]() |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Ank83 spune:
... Nu stiu cate kg are ca m-am luat cu vorba cu grigoras... si la sfarsit am zis ca e pe dvd si nu am mai intrebat 
... si pe dvd nu gasesc 
BB daca seamana cu raul... seamana tot cu tasu ...nu??? Asa a zis si tasu cand a vazuto... "tzuco tata de frumoasa ...ca tot cu mine seamana"
Pussi ...miercuri ne mai vedem la el la cabinet pt control pe capraleta ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

mariussimiuc spune:
Ank-ule...ce grasana....si ce buzisoare are...
Sa fie sanatoasa si sa nu-ti rupa
prea tare. ![]()
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Dar discutia despre bb2 nu a fost neplacuta. Fiecare a spus ce a simtit. oricum acesta este motivul pt care ne aflam pe un forum ca sa discutam de toate. Nu voi fi absurda daca copilul meu isi va dori sa mearga la bunici eu sa nu-l las. Ideea e ca simt ca in prezent parintii mei nu stiu sa aiba grija cum trebuie de Matei. Mi se pare ca nu sunt suficient de atenti si prevezatori (dar poate ca ei sunt, dar sunt eu exagerata).ideea e ca eu ma simt cel mai confortabil si linistita daca il am langa mine. Uite o
pt tine. Noi vom fi tot timpul prietene chiar daca discutam in contradictoriu.
| citat din mesajul lui bb_yasmi ancaaaa ce dulceee eeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! seamana cu raul, nu??? ce greutate are? pussi, eu ii dau iasminei tedi, cel mult o data la saptamana. cealalta "chestie" nu am inteles ce este..... ![]() roxxy, nu vreau sa "iscam" o ditamai discutia cum a fost cea despre bb2..... ![]() ![]() _ "Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!" happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007 |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
Ank83 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Ank-ule...ce grasana....si ce buzisoare are... Sa fie sanatoasa si sa nu-ti rupa prea tare. |
multumesc
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulitosi
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

bb_yasmi spune:
roxxy,

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Ank83 spune:
Pussi ... sa nu uit... eu nu vad nimic rau ca vor sa se joace cu masinile fetele.... sa vezi si raul ce mai flocaie pe papusi
... iar eu cand erammica ma jucam toata ziua cu masini trenulete ..avioane... si papusile le frezam doar si le puneam la expozitie... nu erau asa de interesante ca masinile ![]()
Ank
Raul
17.10.2007 Poze Raulito
si
de
Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui bb_yasmi roxxy, nu vreau sa "iscam" o ditamai discutia cum a fost cea despre bb2..... ![]() ![]() |
Eu am inteles ceea ce vrei tu sa spui,dar situatia difera de la caz la caz.
Din punctul meu de vedere,daca eu nu am o relatie tocmai buna cu mama sau soacra,cred ca nici copilul nu va avea. Corect,e mare,are discernamant si vrea sa mearga,n-are decat,nu voi fi impotriva.Dar atata timp cat e inca mic si eu consider ca relatia nu e tocmai "sanatoasa" nu va avea ce cauta acolo...Bine,asta e unul din cazurile grave...
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui Ank83 Pussi ... sa nu uit... eu nu vad nimic rau ca vor sa se joace cu masinile fetele.... sa vezi si raul ce mai flocaie pe papusi |
Ahaaa...deci din copilarie ti se trag...avioanele.

ellis spune:
ANDREEA- dar cand citesti, eric nu e interesat de poze? sa-i spui ce e acolo?
ROXXY- eu stiu ce zici cu lasatul copilului, pai eu am lasat-o cu soul si am fost vreo 3 ore la baby expo si m-am intors plangand(la propriu); cand am deschis usa si am intrat a inceputsa tremure de fericire si venea de parca uitase mersul, nici nu m-alasat sa dau haina jos; la mine se pot numara pe degetele de la o mana zilele in care a stat cateva ore fara mine, ca a trebuit sa merg eu la dr si ea era racita...de astea..imi va fi tare greu cand voi incepe munca, dar nici nu vreau sa schimb nimic. nici vorba de psihiatru!
...iar cu bunicii...acum depinde si ce vrei de la ei...prevazatori...cat de prevazatoare a fost soacra-mea cand i-am zis sa stea cu ea ca eu intrasem sa spal baia, iar ea s-a dus si s-a inchis in bucatarie cu o tigara la telefon, in conditiile in care fii-mea cu o zi inainte escalada patutul??????? sau mama care a suferit ca nu am diversificat-o de la 2 luni, ca ea asa a facut cu noi si am mancat de toate si ne-a dat si vitamine si nu avem nimic
- eu apropii suta de kile, sora-mea are ulcer...; ce i-r mai da mama o sarmalutza...
JASMIN - M-AI SUPARAT!cum sa spui sa-ti ia o fata locul in inimaa lui Lucas???????? mama este mama si are locul ei, fata are si ea loc in inima lui, nu ia locul mamei, mai!
PUSSI - a mea nu bea sucuri, ii mai iau hipp, dar maii mult de 40 ml nu bea, asa ca il stric degeaba; dulciuri ii dau paine cu un si o spoiala de gem sau miere(nu ii prea place nic dulce), tort de mere, placinta cu mere, am incercat clatite cu branza dulce si nu i-au placut, mai papa desrturi de vanilie de la nestle, orez cu lapte , gris cu lapte, a lins putin eugenia, la fel nu i-a placut; eu ma bucu c eu am o mare problema cu dulciurile
; eu gem de casa ii dau, dar se gasesc si fara conservanti, parca raureni..
ANK - pai cand aude Cecilia ce scandal face Raul cu instrumentele muzicale
, nu vrea sa mai iasa
...seamana clar cu Raul![]()
Ellis,
de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR