LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Stati cuminti,sa schimb capitolul?

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariussimiuc

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

Pussi ... sa nu uit... eu nu vad nimic rau ca vor sa se joace cu masinile fetele.... sa vezi si raul ce mai flocaie pe papusi ... iar eu cand erammica ma jucam toata ziua cu masini trenulete ..avioane... si papusile le frezam doar si le puneam la expozitie... nu erau asa de interesante ca masinile

Ahaaa...deci din copilarie ti se trag...avioanele.

...

bine... sa nu mai zic ca imi placea sa joc fotbal ... si ii cafteam pe toti la scara ... Sper sa nu fie si piticii mei asa batausi

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eheee miha, eu nu prea stiu despre ce vorbesti tu acolo......eu am o mama de nota 10, care mi-a fost si mama si tata si prietena si pe care o consider bunica/prietena ideala si pt fetita mea. primul lucru pe care il fac cand ma trezesc o sun sa ii spun si ei "buna dimineata"!!! deci multe, multe pt mami meu scump ca am toata increderea in ea!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Mai Ellis, ca bine le spui. De fapt cred ca asta este adevarata problema si la mine: nu am incredere in ei. Nu sunt convinsa ca daca le-as spune sa-i dea x chestie de mancare, ei nu ar mai adauga si putintica x ca sa guste copilul din orice. Eu sunt mai ferma in ceea ce priveste alimentatia lui sau orele de somn, iar ei chiar nu ar tine cont de asta. Pai intr-o dimineata au venit pe la noi si eu urma sa-i dau fructele, iar ei au scos punga de pufuleti sa manance baiatul. Am facut crize. Le-am spus ca nu are voie pufuleti sau alte prostii inainte de masa. Nici macar nu ma intrebasera daca a mancat sau cand urma sa manance.
Ma gandesc ca poate nu i-ar citi zilnic povesti sau nu i-ar pune sa asculte Mozart sau muzica baby Einstein, adica toate tabieturile cu care eu l-am invatat. Macar astia 2 ani cat stau cu el, sa fie totul asa cum vreau eu, ca dupa aceea se va duce la gradi si nu voi mai putea sa controlez totul.

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANDREEA- dar cand citesti, eric nu e interesat de poze? sa-i spui ce e acolo?

ROXXY- eu stiu ce zici cu lasatul copilului, pai eu am lasat-o cu soul si am fost vreo 3 ore la baby expo si m-am intors plangand(la propriu); cand am deschis usa si am intrat a inceputsa tremure de fericire si venea de parca uitase mersul, nici nu m-alasat sa dau haina jos; la mine se pot numara pe degetele de la o mana zilele in care a stat cateva ore fara mine, ca a trebuit sa merg eu la dr si ea era racita...de astea..imi va fi tare greu cand voi incepe munca, dar nici nu vreau sa schimb nimic. nici vorba de psihiatru!...iar cu bunicii...acum depinde si ce vrei de la ei...prevazatori...cat de prevazatoare a fost soacra-mea cand i-am zis sa stea cu ea ca eu intrasem sa spal baia, iar ea s-a dus si s-a inchis in bucatarie cu o tigara la telefon, in conditiile in care fii-mea cu o zi inainte escalada patutul??????? sau mama care a suferit ca nu am diversificat-o de la 2 luni, ca ea asa a facut cu noi si am mancat de toate si ne-a dat si vitamine si nu avem nimic - eu apropii suta de kile, sora-mea are ulcer...; ce i-r mai da mama o sarmalutza...

JASMIN - M-AI SUPARAT!cum sa spui sa-ti ia o fata locul in inimaa lui Lucas???????? mama este mama si are locul ei, fata are si ea loc in inima lui, nu ia locul mamei, mai!

PUSSI - a mea nu bea sucuri, ii mai iau hipp, dar maii mult de 40 ml nu bea, asa ca il stric degeaba; dulciuri ii dau paine cu un si o spoiala de gem sau miere(nu ii prea place nic dulce), tort de mere, placinta cu mere, am incercat clatite cu branza dulce si nu i-au placut, mai papa desrturi de vanilie de la nestle, orez cu lapte , gris cu lapte, a lins putin eugenia, la fel nu i-a placut; eu ma bucu c eu am o mare problema cu dulciurile; eu gem de casa ii dau, dar se gasesc si fara conservanti, parca raureni..

ANK - pai cand aude Cecilia ce scandal face Raul cu instrumentele muzicale, nu vrea sa mai iasa...seamana clar cu Raul

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nov-Dec2007 spune:

Poftiti la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Cecilia e o frumoasa... vreau si eu!!!

Ma bag si eu ca musca-n lapte: mie mi se pare ca nimeni nu poate sa aibe grija de Lucas mai bine ca mine... cand nu am incotro il las; l-am lasat de 2 ori cu soacra si de 2 ori cu mama, dar sunt sigura ca in lipsa mea fac ce vor ele. Casa maica-mii e plina de capcane sa zicem, adica e total nepotrivita pt un copil mic si nici nu se sinchiseste sa acopere prize sau sa-si urce produsele de curatat pe dulapuri si sa nu le mai lase pe jos. Acu' vreo saptamana am luat de langa usa bucatariei, deci de pe jos, o sticla cu detartrant... Soacra-mea s-a dat de gol (si de fapt am vazut-o si eu in alta ocazie) ca il duce pe Lucas la geam si se uita afara... mie mi-e groaza sa-l invat pe Lucas sa se urce la fereastra ca stau la etajul 8... se pare ca soacrei ii place mult geamul, ca odata, de fata cu mine, l-a luat pe Lucas si l-a pus pe pervaz, iar el a dat cu piciorusul si a daramat un ghiveci de flori peste alte ghivece si le-a spart... imi venea s-o iau la bataie... si tot ea il intreba:"Cum ai reusit mai saspargi ghiveciul?"... Aveam niste nervi... curatam pamantul si aruncam ghivecele sparte la gunoi si cu greu m-am putut abtine sa nu-i zic in fata ca e o dobitoaca si ca copilul nu e de vina, ca eu nu-l pun la geam si ca in orice caz am grija sa nu-l apropii de ghivece, ca e normal sa dea din picioruse, etc... Cand l-am lasat altadata mi-a zis chiar ea ca s-au uitat din nou pe geam afara, la lume... deci, chiar nu am incredere in ele... hai ca-l las 2-3 ore cu ele, si asta numai cu sufletul la gura, dar sa las sa stea mai mult timp cu ele? Sa doarma la ele o saptamana? As innebuni de grija...
Nu vreau sa spun cu asta ca sunt eu o super-mama, nu, nicidecum... sunt sigura ca sunt exagerata, dar din pacate persoanele din jurul meu si la care pot apela, in virtutea inertiei, sunt nepotrivite, din punctul meu de vedere... Si asta fara sa ma ating de subiectul educatie, ca si aici as avea muuuulte de obiectat...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

JASMIN - M-AI SUPARAT!cum sa spui sa-ti ia o fata locul in inimaa lui Lucas???????? mama este mama si are locul ei, fata are si ea loc in inima lui, nu ia locul mamei, mai!

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Ellis, saru'mana...... nici nu-mi trecea prin minte sa te supar... Pai ziceam asa nu fiindca as confunda lucrurile... stiu ca dragostea pt mama e diferita fata de cea de iubita, dar cand unul se indragosteste si intalneste femeia vietii lui mama trece pe planul doi, nu prea mai are timp s-o viziteze, iar cand vin si copiii... pe planul 3...

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput