LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Poate ca este absurd, dar asta simt. Nu pot sta fara el. Cred ca ar trebui sa merg la un psihiatru .

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele sa nu exageram. adina a spus perfect ceea ce a spus, sunt totatl de acord cu ea, dar roxxy mi se pare absurd sa nu iti lasi copilul la bunici cateva ore in unele zile sau o seara in wk.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule cat dureaza ecografia??? ca deja astept cu sufletul la gura....
eu le-am dat azi suc TEDI 80 ml la una bucata fata si tare le-a placut. Voi dati? Si le mai dau uneri felie de lapte cu miere de la Kinder... mai putin de jumate la una ca pat si eu Ati mia dat?

tot am vrut sa va zic dar n-am apucat, la petrecerea de 1 an le-am pus tava cu directe obiecte, o sa va zic cele alese si sa-mi spuneti interpretarea
Elena: chei, oglinda, siringa
Ana: papiota, pix, foarfeca

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

HELOUUU !!!
Am venit de la control..purcicuta sta bine mersi.. o doare undeva ca mai are 1 sapt sa iasa si inca nu e coborata pt nastere ....Are niste falciiiii ... va pun imediat o poza sa o vedeti

Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pussi

tot am vrut sa va zic dar n-am apucat, la petrecerea de 1 an le-am pus tava cu directe obiecte, o sa va zic cele alese si sa-mi spuneti interpretarea

Elena.. doctorita cocheta si cu cheiile de la masina si cabinet privat
Ana ..inginer textilist

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Cred ca ar trebui sa-l iau si pe barbate-meu cu mine la psihiatru (ca si el simte si gandeste la fel) .
Acum sincer, mie nu mi se pare absurd ca nu-l las nicaieri. Atata timp cat pentru mine si sotul meu a ne simti bine inseamna sa fie obligatoriu si Matei cu noi, mi se pare super ok sa stea numai si numai cu noi. Pe noi prezenta permanenta a copilului nu ne-a afectat deloc viata de cuplu, viata sexuala (primele 3 luni a fost mai greu, dar ne-am revenit super la capitolul asta).

Citat:
citat din mesajul lui Roxxy80

Poate ca este absurd, dar asta simt. Nu pot sta fara el. Cred ca ar trebui sa merg la un psihiatru .

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

fetele sa nu exageram. adina a spus perfect ceea ce a spus, sunt totatl de acord cu ea, dar roxxy mi se pare absurd sa nu iti lasi copilul la bunici cateva ore in unele zile sau o seara in wk.

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Mergi la inceput

Eu nu-i dau decat suc de fructe facut in casa, iar la capitolul dulciuri doar fructe si paine cu gem (la mine asta intra la capitolul rasfat).

Citat:
citat din mesajul lui pussi

ankule cat dureaza ecografia??? ca deja astept cu sufletul la gura....
eu le-am dat azi suc TEDI 80 ml la una bucata fata si tare le-a placut. Voi dati? Si le mai dau uneri felie de lapte cu miere de la Kinder... mai putin de jumate la una ca pat si eu Ati mia dat?

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

uitati aici e printesa

A zis doctorul sa mai merg odata miercurea viitoare pentru un tuseu vaginal ... mai o saptamanaaaaaaa

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Doamne, ce dulce e si ce obrajori are. Mi-au dat lacrimile de emotii. Acum parca vreau si mai mult sa raman gravi.
Sa fie sanatoasa si vesela ca Raul. Nastere usoara, Ank-ule!!!

Citat:
citat din mesajul lui Ank83

uitati aici e printesa

A zis doctorul sa mai merg odata miercurea viitoare pentru un tuseu vaginal ... mai o saptamanaaaaaaa

AMR ..11 zile pana vine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ankule ma bucur ca sunteti bine, iar cu viitorul job al Tustelor ... o sa primesc si eu un os de ros la batranete pe cand urmatorul control? sau va vedeti la spital?
roxxy cu sucul facut in casa am retineri, mai bine cumpar BIO. cu gemul n-am incercat? Nu are conservant? E facut in baie marina?

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

ancaaaa ce dulceee eeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! seamana cu raul, nu??? ce greutate are?
pussi, eu ii dau iasminei tedi, cel mult o data la saptamana. cealalta "chestie" nu am inteles ce este.....
roxxy, nu vreau sa "iscam" o ditamai discutia cum a fost cea despre bb2...... cand am zis ceea ce am zis, nu ma refeream la tine si sotzu;l tau ca ati vrea sa "scapati" putin de bebe, ma refeream, la copil, la bunici si chiar la parinti. mai tarziu cand iti va cere copilu' sa il lasi in wk la bunici il vei lasa??? sau poate nu vor avea o legatura asa stransa incat sa vrea!

_

Mergi la inceput