LMA Bulgarasi si globulete (139)
Raspunsuri - Pagina 20
adinag spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui popbianca adinag, m-am gandit si eu ca nu ii prea place ei mutatul asta de colo colo...dar nu mai vreau nici faze din alea in care nici la wc nu puteam pleca de langa ea ca statea si plangea cu lacrimi de crocodil la usa, nu vroia decat la mine...asa nu mai vreau...si eu la randul meu am fost tot pe drumuri...si nu am nici o problema...pe langa asta din ian ma duc la servici...atunci s-o vad ! mami de Ana-Sofia(15.11.2007) http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia |
Bianca, dar astea sunt perioade absolut normale la aproape toti copiii (eu nu stiu copii care sa nu fie asa). Si daca nu vrei faze din astea, fara suparae, de ce te mai gandesti si la al doilea copil acum? Eu continui sa fiu de parere ca un copil la varsta asta are nevoie de mamica lui. Eu merg pe principiul: eu l fac, eu il cresc! Este randul meu, bunicii ajuta cum si cat pot, dar nu pot si nu trebuie sa inlocuiasca parintii, asta este sarcina, datoria si placerea noastra. Acum sigur te vei supara, dar nu pot sa nu-mi spun parerea! Nu am zis nici ca i se intampla cine stiu eu ce fetei din cauza asta, doar ca e mare pacat ca nu savurati aceste momente impreuna.
Nu crezi ca vei regreta canadva ca ai pierdut atatea momente pretioase? Eu sincer as regreta.
Eu am fost nevoita sa fiu despartita de Jasmina vreo 3 luni, cand avea peste doi ani, si o vedeam doar in week-end, insa nu fiecare WE. Si este perioada cea mai neagra din viata mea.

Iti doresc sa te mai gandesti o data si sa faci oricum ce crezi tu ca este mai bine pentru fata ta, eu nu mai zic nimic la capitolul asta.

mariussimiuc spune:
Acum mi-am dat seama ca azi n-am urat bulgarasii...
LA MULTI ANI RADUCU!
LA MULTI ANI IOANA! 
Sa fiti sanatosi si numai bine.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
mariussimiuc spune:
| citat din mesajul lui adinag Nu crezi ca vei regreta canadva ca ai pierdut atatea momente pretioase? Eu sincer as regreta. |
Bine spus!

Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
Roxxy80 spune:
Bianca, Adina a reusit sa spuna cam tot ce vroiam si eu sa-ti spun.
Sper din tot sufletul sa nu te superi pe noi
.
Ai mei stau la 3 statii distanta si de cand l-am nascut pe Matei l-am dus o singura data (timp de 3 ore), cand a trebuit s amergem la un botez. Ei se roaga cu cerul si pamantul sa-l duc macar cateva ore in weekend, dar eu chiar nu pot (nu stiu daca e normal, dar eu asa sunt).
| Citat: | ||
citat din mesajul lui adinag
Bianca, dar astea sunt perioade absolut normale la aproape toti copiii (eu nu stiu copii care sa nu fie asa). Si daca nu vrei faze din astea, fara suparae, de ce te mai gandesti si la al doilea copil acum? Eu continui sa fiu de parere ca un copil la varsta asta are nevoie de mamica lui. Eu merg pe principiul: eu l fac, eu il cresc! Este randul meu, bunicii ajuta cum si cat pot, dar nu pot si nu trebuie sa inlocuiasca parintii, asta este sarcina, datoria si placerea noastra. Acum sigur te vei supara, dar nu pot sa nu-mi spun parerea! Nu am zis nici ca i se intampla cine stiu eu ce fetei din cauza asta, doar ca e mare pacat ca nu savurati aceste momente impreuna. Nu crezi ca vei regreta canadva ca ai pierdut atatea momente pretioase? Eu sincer as regreta. Eu am fost nevoita sa fiu despartita de Jasmina vreo 3 luni, cand avea peste doi ani, si o vedeam doar in week-end, insa nu fiecare WE. Si este perioada cea mai neagra din viata mea. ![]() Iti doresc sa te mai gandesti o data si sa faci oricum ce crezi tu ca este mai bine pentru fata ta, eu nu mai zic nimic la capitolul asta. ![]() Adina, Jasmina (24 iulie 2003) & Floris (23 decembrie 2007) |
Roxxy si
Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)
pussi spune:
roxxy o sa iau si eu carticele TEDDY BEAR... la Diverta gasesc? sau carturesti? Anei ii plac mult cartile.
despre lasat copiii la bunici... ale mele au stat 12 zile fara mine la bunici intr-un an, dar asta nu inseamna ca nu sunt langa ele, sau nu le cresc eu. Mi-e greu inclusiv sa merg la baie cand sunt amandoua treze, solutia e tarcul. Daca e doar una treaza o iau cu mine. Cand termin Cic-ul vor merge la cresa si seara vom fi impreuna toti 4.
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
eladea2005 spune:
roxxy, bianca, multumim frumos...
roxxy, al meu nici gand sa stea sa asculte povesti...
poate dupa ce mai creste... n-are rabdare si tot timpu face altceva... e atat de dezinteresat...
Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
eladea2005 spune:
| citat din mesajul lui mariussimiuc Acum mi-am dat seama ca azi n-am urat bulgarasii... ![]() LA MULTI ANI RADUCU! LA MULTI ANI IOANA! ![]() Sa fiti sanatosi si numai bine. Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama... |
LA MULTI ANI CU SANATATE SI TOT CE VA DORITI VOI PUIUTI!

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)
ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...
Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...
http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png
Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...
bb_yasmi spune:
fetele sa nu exageram. adina a spus perfect ceea ce a spus, sunt totatl de acord cu ea, dar roxxy mi se pare absurd sa nu iti lasi copilul la bunici cateva ore in unele zile sau o seara in wk.
_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"
happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007
Jasmin012 spune:
| citat din mesajul lui adra_bell Jasmin, nu mai alaptezi? Felicitari pentru lapticul la canuta! Rxandra ma bucur ca ai trecut sa ne mai spui de Eva. Eu tot astept poze... Printesa adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007) |
Adra, cum sa nu mi alaptez? Bag si acum, la greu... fara numar... dar i-am dat ca vreau sa-l obisnuiesc si cu altfel de laptic, sa-i dau cu cereale... vreau sa-i fac tapioca... chestii din astea...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007) www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an
Jasmin012 spune:
Bianca, ma bucur ca nu te-ai suparat...
... Stiu ca e greu cand urla copilul dupa tine... ca si al meu face la fel... la fel: trebuie sa-l iau cu mine la baie, eu fac dus si el rade de mine, vrea sa se bage si el in cada... merg la toaleta si deodata se deschide usa... merg la bucatarie sa iau ceva si vine si el si scoate tot din dulap... e greu dar e atat de frumos... cand il iau in brate si ma strange ma simt atat de fericita!!! Deocamdata eu sunt lumea intreaga pt puiul meu si sper sa ramana asa cat se poate, pana o gasi si el o fata care sa merite sa-mi ia locul in inima lui. ma mai plang si eu ca Lucas se tine scai de mine, dar in inima mea ma simt fericita si as dori ca asta sa nu se sfarseasca niciodata, desi stiu ca va veni destul de repede momentul cand nu va mai fi dependent de mine...
si mi-e un dor de el... chiar si cand doarme in patutul lui... parca de-abia astept sa se trezeasca, sa-l iau langa mine...
Dar asta nu o sa dureze o vesnicie, din pacate...
Jasmin si micutzul
Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an