LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

fii*mea doarme de trei ore jumate, am dormi si eu langa ea o ora...pai tati mai vrea sa dormim la noapte? ia sa fac eu un pic de galagie...sa trezesc copilu' ca vine tata si ne prinde

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

jasmine mai gasesti si aici masinutze, sunt vreo 3 modele

http:// www . bebelusultau.ro/detalii.php?cod=BE75

ellis,deci pastravul file nu e cu solzi?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

fii*mea doarme de trei ore jumate, am dormi si eu langa ea o ora...pai tati mai vrea sa dormim la noapte? ia sa fac eu un pic de galagie...sa trezesc copilu' ca vine tata si ne prinde

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ohooooooo...pai de-aia nu doarme noaptea...
sa-ti zic ceva? si Eric doarme acum..printre tuse si tras de muci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

Citat:
citat din mesajul lui ellis

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

ohooooooo...pai de-aia nu doarme noaptea...
sa-ti zic ceva? si Eric doarme acum..printre tuse si tras de muci...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

mai, pai daca ar fi dormit asa mereu, m-as mai fi mirat eu?

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns popbianca spune:

buna ziua....!
oana8188,bine spus...incurajare...
amy26, asa e cum zici...e treaba de feeling...mai nasol e ca la mine nu are cine sa ma aduca cu picioarele pe pamant
roxxy...si tu faci ca totul sa para atat de usor...chiar cred ca nu e ff greu...doar sa stii sa te organizezi
bbyasmi...pai ce motive de suparare ar fi ?...tu macar stii ca nu vrei acum...dar eu?!
drum bun micutei...calatorului ii sade bine cu drumul...
adelamaria...eu la cap iesiri, chefuri,concedii , sot...stau destul de bine...nu ma pot plange...bunica, bunicul, unchiul e acolo...sa ne salveze intotdeauna...sunt o norocoasa...
ank83, te admir...asa activa...si mai ai timp si de DC...de sfaturi, vorbe de bine pt. toata lumea
te asteptam cu vestile...
adinag, m-am gandit si eu ca nu ii prea place ei mutatul asta de colo colo...dar nu mai vreau nici faze din alea in care nici la wc nu puteam pleca de langa ea ca statea si plangea cu lacrimi de crocodil la usa, nu vroia decat la mine...asa nu mai vreau...si eu la randul meu am fost tot pe drumuri...si nu am nici o problema...pe langa asta din ian ma duc la servici...atunci s-o vad !dar probabil ca va ramane definitiv la bunici....

nu-i cu suparare, stati linistite!, bb, mariussimiuc, jasmin012,

eladea2005, am vazut montajul...excelent... protagonistului , frumusel foc...si catelul?...multumim, si voua la fel
super ideea de cadou...
pussi, asa e si la noi cu "mama" dar si cu "tata"=bunicul...doar ca ei se corecteaza singuri...soacra-mea in schimb , nu
da , te inteleg, ca la tine a fost mai problematic...la noi s-a intamplat...si a fost bine...
merci, ellis

mami de Ana-Sofia(15.11.2007)
http://picasaweb.google.ro/popbiancaflavia/AnaSofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Eladea, e un scump Eric. Bai, da ce de par aveti!!! . Noi tot la categoria cheliuta ne incadram (ba pardon, avem si noi cateva fire pe la ceafa). In ritmul asta vom lua motul la majorat.

Copilul asta al meu nu rezista niciodata sa-i citesc o poveste intreaga ca la jumatatea povestii el deja sforaie. Ma trezesc citind pentru mine.
Va recomand (asta in cazul in care nu le aveti deja) carticele Teddy Bear (sunt niste poezioare simple, super rimate si f f frumoase). Carticele sunt dintr-un carton ca marmura, f colorate si cu Teddy Bear in diverse ipostaze. Matei e innebunit dupa aceste carticele. A primit de ziua lui cadou una si i-am mai luat si eu vreo 2 azi .

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

La multi ani Raducu! Un pupic enorm pentru tine de la Eva! Sa cresti mare, sa fii fericit si sa furi inimile tutror fetelor, cum ai facut si cu noi!
La multi ani globuletului Ioana! de Anne_Ma

Printesa

adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Jasmin, nu mai alaptezi? Felicitari pentru lapticul la canuta!
Rxandra ma bucur ca ai trecut sa ne mai spui de Eva. Eu tot astept poze...

Printesa

Mergi la inceput

Roxxy, de unde l-au luat pe Teddy bear?
Adela, poate ne vedem pana in Craciun

Printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxxy80 spune:

Pai la librarie se gasesc respectivele carticele (sunt de marimea unei palme).Paginile sunt f groase si lucioase. Fiecare pagina contine cate 2 versuri. E genul de poezie care merge la varsta asta.

Citat:
citat din mesajul lui adra_bell

Roxxy, de unde l-au luat pe Teddy bear?
Adela, poate ne vedem pana in Craciun

Printesa

Roxxy si Matei, sufletelul meu drag (29.11.2007)

Mergi la inceput