LMA Bulgarasi si globulete (139)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Citat:
citat din mesajul lui Jasmin012

Nela, mi se pare o idee super cu calendarul...

Bianca, sunt de acord si eu cu Adina... ... nu te supara pe mine... si eu stiu ca unui copil ii trebuie stabilitate... devin foiarte sensibili cand sunt mutati din mediul lor... Ti-aduci aminte cand am venit noi in Romania si Lucas care a fost mereu sanatos mi s-a imbolnavit imediat si am ajuns in spital? A fost prea mult pt el... toate acele schimbari l-au dat peste cap... Aveam o profa tanara de sociologie in facultate care ne spunea ca atunci cand vom fi mamici ar fi bine sa stam cu copiii nostri acasa macar pana la 2 ani pt ca ei sa creasca siguri pe ei, etc.... Si mie mi-e dor de libertate, sa ies fara nici o grija, sa ma distrez, dar nu ma indur sa-mi las puiul, ma gandesc numai la el si la binele lui.... Hai sa-ti mai zic o chestie: maica-mea vorbeste cu Lucas si ma striga: Nicoleto! si imi vine sa ma iau de ea ca vrea sa-l invete pe fiu-meu sa-mi zica pe nume... parca mi-ar submina autoritatea de mama, asa ma simt... Poate e doar o impresie, dar nu-mi place... Scuze, nu vreau nici eu sa te supar si departe de mine gandul de a invata pe cineva cum sa-si creasca copilul, dar spre binele puiutei tale nu o mai zapaci plimband-o de colo-colo... Nu te superi pe mine, nu? Sper....

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

pe mine ma enerveaza la maxim maica-mea .. cand striga Tustele :"hai la mama" in loc de "hai la buni"... si daca o corectez se enerveaza si ntot mama zice

PUSSI de SABINA ELENA & ANA NICOLETA 19.11.2007

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Jasmin si micutzul Lucas Daniel (28.11.2007)

www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza

www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas la 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

ANDREEA- ce frumos sta Eric sprijinit de toilet sa priveasca masina de spalat! Alessia a dormit azi-noapte bine, cu o pauza de la 3-4, la care ta-su imi zice dimi "deseara ii dai toata sticla??", uite la el, a facut copil si are pretentia sa mai doarma noaptea?! poate la alta, cu noi nu are sanse!

aazi am fost la serviciu, iar gaza mea a alergat numai prin biroul directoarei, pai ce, comenteaza cineva????????

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

PUSSI - SI Alessiei ii plac masinutele, am vazut duminica la prietenul Andrei ce mai tragea de masinutele lui! si sotul vrea sa ii ia masini, mie mi se pare ok;

gata am ajuns la zi, merg la spalat vase ca acusi se trezeste iubita...

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

ellis si noi facem la fel in biroul directorului.... ordine pe o masuta plina cu pliante... si-i rupem florile noroc ca are baiat de 4 ani si stie cum e

www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana8188 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pussi

Citat:
citat din mesajul lui oana8188

Citat:
citat din mesajul lui Ank83
Si sincer va zic ca odata ce Raul ar fi crescut si m-as fi vazut scapata de toata treaba cu scutece ...mers ...vorbit... nu cred ca as mai fi avut chef sa o iau de la capat .
Ank Raul 17.10.2007 Poze Raulito
si de Cecilia care creste asa
AMR ..11 zile pana vine

Parca am vorbit eu!!
Sincer... cand o sa scap si de scutece si de dinti si de olita si cu mersul etc, o sa imi fie foaaaarte greu sa o iau de la capat. Mi-ar fi mai usor cu 2 deodata!

serios??? facem schimb o saptamana

ASA CRESTEM

DOAMNE AJUTA!

Cu doi deodata adica 2 crescuti deodata, nascuti unul dupa altul, la diferenta mica... offf Se vede treaba ca imi mai trebe o cafea

Oana de Ana Alexandra - 17 decembrie 2007
www.flickr.com/photos/oana8188/" target="_blank"> poze Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rxandra spune:

Buna ziua tuturor!

Multumim celor ce ne-au felicitat pe 25 noimebrie, in special Anei[/b ([b]Adrabell[b]), iar tizei noastre Eva Elena ii trimitem multi pupici!

Am vazut ca vorbeati de fetite si masini, Eva este innebunita dupa masini, le plimba toata ziua prin casa, face bruuum-bruum mereu, imi arata toate vehiculele care trec pe langa noi, recunoaste masinile si in carti, reviste, pliante, iar de ziua ei i-am cumparat si volanul de la Tiny Love, ca sa conduca si ea o data cu mine!

La multi ani tuturor bulgarasilor si globuletelor si numai bine mamicilor!

Ruxandra & princess EVA(25.11.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Amy26

http://picasaweb.google.com/eric.rusu/Eric11Luni#5275174651823350034

Andreea, de unde ati cumparat masinutza? ...e super,imi place ca-l protejeaza de jur imprejur sa nu cada...asa vreau si eu sa-i cumpar

AMY si IUSTIN CRISTIAN(07.11.2007)

de pe un site cu jucarii..a fost vreo 2 mil.. il caut si iti zic..

uite asta e:

http://www.voxmagazin.ro/produs~15746~Berchet+-+Masinuta+multifunctionala+Initio+2.html

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

pepagina 2???!!!!!!!

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi si buburuza mica Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ellis

ANDREEA- ce frumos sta Eric sprijinit de toilet sa priveasca masina de spalat! Alessia a dormit azi-noapte bine, cu o pauza de la 3-4, la care ta-su imi zice dimi "deseara ii dai toata sticla??", uite la el, a facut copil si are pretentia sa mai doarma noaptea?! poate la alta, cu noi nu are sanse!

aazi am fost la serviciu, iar gaza mea a alergat numai prin biroul directoarei, pai ce, comenteaza cineva????????

POVESTEA NOASTRA
UN ANISOR

da ellis, e fascinat de masina de spalat... am ajuns chiar sa mancam in baie, numai sa pape...

drept urmare cumnatelul meu si viitoarea cumnatica i-au cumparat deja de mos o masina de spalat...ce baiat harnic o sa aiba mama...

ei, a dormit bine in cazul asta... eu ma bucur sa se trezeasca doar o data pe noapte.. sunt multumita in cazul asta...si noi am dormit bine azi noapte, in ciuda mucilor si a starii lui...

Andreea si Eric, cel mai dulce ingeras (9 decembrie 2007)

ERIC
www.onetruemedia.com/shared?p=75b19b17740aa34e16575b&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> Eric la aproape 1 anisor...

Sa-l ajutam pe Andrei sa se faca bine...

http://b1.lilypie.com/ce5Mp3.png

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand..oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

referitor tot la peste, cam cat timp il tineti la congelator, daca il luati proaspat?

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput