Puiuti de randunici!!! (152)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
'Neata!
LMA puilor nascuti pe 2!
Liana, hai curaj, iesi la mal! pup Teo dintzoasa si terorista!
L-am vazut si pe Sean scumpic! si Stef mai face asa la masa, dar se joaca si il apuca vorba cu mancarea in gura.
Azi-noapte iar s-a trezit de multe ori...noroc ca a adormit repede la loc. Dimineata ne-am trezit la 9 jumate, a papat si acum face iar nani. Abia astept sa iesim putin la plimbare, a iesit soarele.
Peste o luna baiatul meu cel mare face 4 ani 
Oana, mami fericita de
Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
bubu05 spune:
Luny, pt. tuse seaca e bun sirop Paxeladine sau Prospan.
Pucca
Stef transpira doar dupa baita, cand papa lapticul, se face fleasca pe par. In timpul somnului nu. In schimb Vlad se face fleasca cateodata cand doarme, uda si perna, storci apa din ea. Eu am intrebat-o pe pediatra si a zis ca e ok, nu e nimic.
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze
pucca spune:
Bubu la fel si Bianca. 

Randunici ce bine ca exista aceasta crengutza unde putem poposi sa ne mai tragem sufletul si sa ne linistim, ciripind impreuna, nu?
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
bubu05 spune:
Eu caut o poezie scurta, usoara si frumoasa, s-o invete Vlad pt. serbarea de Mos Craciun. E martea viitoare, la un loc de joaca, organizata de firma randunoiului. Si am gasit ceva haios
(pt. voi
)
Mos Craciune, Mos Craciune,
Anul asta tot, pe bune,
Ca am fost baiat cuminte,
Am la tine-o rugaminte:
Noaptea aia de-ai sa vii,
Nu-mi aduce jucarii,
N-am nevoie de patine
Sau vreun trenulet pe sine,
Nu vreau pusca, nici pistol,
Ori vreun ursulet nasol,
Sa n-aud de trotineta,
Nici vorba de tricicleta,
Sau vreo barca cu motor,
Vreau si eu un fratior,
Ca fiind singur mereu
Habar n-ai cat mi-e de greu,
N-am cu cine ma juca,
Povesti sau discuta
Chestiuni ca intre frati,
Sau gagici, ca-ntre barbati,
Ca vorbind eu cu mamica
Si taticu’ si bunica,
Am concluzionat, sa stii,
Ca doar tu ma poti servi:
Stii tu barza aia chioara
Ratacita-odinioara
La adresa de mai sus
Cand pe mine m-a adus?!
Fara bascalie-ti spun,
Iti promit c-am sa fiu bun
Inc-un an, poate chiar doi,
Las' ca ne-ntelegem noi !...
Ia-o tu, mai pe departe
Si explica-i, ca ea poate,
Vino cu o stanga noua,
Unge-o cu o pana, doua
Sa mai fac-un gest, de mila,
Nu c-as poseda vreo pila,
Doar asa, un mic ocol,
Sa-mi aduc-un fratior,
Cat mai repede, urgent,
Stiu cat esti de competent,
Iara de va face gat
Ca timp n-are pentru-atat,
Trecem deci, la planul doi,
Da’ ramane intre noi:
Daruieste-le-o vacanta,
Asta-n ultima instanta,
Ca la fel, si-ai mei parinti,
Sunt de-o vreme-asa cuminti,
Timp nu au, de-i noapte, zi,
Sa mai faca nebunii!
Oana, mami fericita de
si
Bubu mic
Bubu mare
Poze
nicol_conte spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Eu caut o poezie scurta, usoara si frumoasa, s-o invete Vlad pt. serbarea de Mos Craciun. E martea viitoare, la un loc de joaca, organizata de firma randunoiului. Si am gasit ceva haios )Mos Craciune, Mos Craciune, Anul asta tot, pe bune, Ca am fost baiat cuminte, Am la tine-o rugaminte: Noaptea aia de-ai sa vii, Nu-mi aduce jucarii, N-am nevoie de patine Sau vreun trenulet pe sine, Nu vreau pusca, nici pistol, Ori vreun ursulet nasol, Sa n-aud de trotineta, Nici vorba de tricicleta, Sau vreo barca cu motor, Vreau si eu un fratior, Ca fiind singur mereu Habar n-ai cat mi-e de greu, N-am cu cine ma juca, Povesti sau discuta Chestiuni ca intre frati, Sau gagici, ca-ntre barbati, Ca vorbind eu cu mamica Si taticu’ si bunica, Am concluzionat, sa stii, Ca doar tu ma poti servi: Stii tu barza aia chioara Ratacita-odinioara La adresa de mai sus Cand pe mine m-a adus?! Fara bascalie-ti spun, Iti promit c-am sa fiu bun Inc-un an, poate chiar doi, Las' ca ne-ntelegem noi !... Ia-o tu, mai pe departe Si explica-i, ca ea poate, Vino cu o stanga noua, Unge-o cu o pana, doua Sa mai fac-un gest, de mila, Nu c-as poseda vreo pila, Doar asa, un mic ocol, Sa-mi aduc-un fratior, Cat mai repede, urgent, Stiu cat esti de competent, Iara de va face gat Ca timp n-are pentru-atat, Trecem deci, la planul doi, Da’ ramane intre noi: Daruieste-le-o vacanta, Asta-n ultima instanta, Ca la fel, si-ai mei parinti, Sunt de-o vreme-asa cuminti, Timp nu au, de-i noapte, zi, Sa mai faca nebunii! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete Poze |

Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Liana
si pe tine si pe dintoasa ta
. A fost bun soriciul?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
lianam spune:
tare poezioara bubu; invata-l pe vladut, ca sigur "sparge" audienta ![]()
nicol
si eu frumusica de o vad eu
....
nici nu am gustat sorici....sambata seara am gustat niste carne prajita, de la pomana lu' porcu', si atat toata ziua...duminica am baut 4 capuccino, am papat o banana si am rontait niste parmezan, si azi vreo 5 masline si 2 capuccino
....am cateva bucatele de sorici (ca restul si-a facut randunoiu' meu slaninute pentru afumat, jambon...si cam asta e juma de porc) din care mai dau la unu altu si poate pana la urma ciugul si eu un pic ![]()
Liana, mami de Teo
raluca2107 spune:
O doamna intra la farmacie si ii cere farmacistului arsenic.
Farmacistul intreaba:
- Doamna, dar la ce va trebuie arsenicul?
- Ca sa-l omor pe sotul meu !
- Doamna, nu pot sa va vand arsenic pentru acest motiv, imi pare rau, spune farmacistul.
Atunci doamna scotoceste in poseta si scoate o fotografie cu sotul ei, care facea dragoste cu sotia farmacistului.
Acesta se uita la fotografie si spune:
- Ah, scuzati-ma, n-am stiut ca aveti reteta!
Bula tu iti iubesti tatal?
- Nu ca ma bate.
- Bula tu iti iubesti mama?
- Nu ca ma bate.
- Bula da pe cine iubesti tu?
- Eu iubesc echipa steaua ca ea nu bate pe nimeni!
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
lianam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Kya Liana de cand nu te-am mai vazut! Duracellul dintosRaluca mamica de Sanziana mititica |

si mie imi era dor de voooooooi! chiar tot intrebam ce e cu voi de nu mai dati semn!
zana mica!Liana, mami de Teo

de cand nu te-am mai vazut!
mititica