Puiuti de randunici!!! (152)
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaGoji spune:
nu stiu cat va dura, eu am observat un lucru la dintzosii mei - 1. dintii de sus ies mai greu decat cei de jos, 2. daca inainte sa taie gingia face hematom, iese mult mai greu decat de obicei. al doilea incisiv al Dariei, care a fost de fapt primul care se vedea sub gingie a facut hematom, si a iesit dupa 2 luni de cand a inceput sa se vada. vestea buna gecko - urmeaza nr.7 si nr.8, care la Vladic au iesit extrem de usor. super discutia cu mama 
Alice - pe nora o iau, numa tine cont ca are invatator extra acasa si nush daca asta iti doresti
iar cu mersul de-a busilea care intarzie mersul biped, la noi nu s-a confirmat, vladic a mers de-a busilea la 5 luni, chiar cu cateva zile inainte, iar primii pasi i-a facut la 9 luni jumate, la 10 luni deja mergea foarte bine.Sanatate multa Iuliei!
n-am citit tot inca, mai revin, daca pot.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
adriuta spune:
La multi ani!! puiutilor nascuti astazi: Alexandra Elena, David Luca, Andrei si Daria Maria.
aualieuuu... mai are careva dintre pii 11kg si peste 80 cm?? Asta al meu e jhigantic bree.
Ma speriai cand vad cat cantareste un copil de varsta lui :( Si n-are nici un dinte !!! Si asimileaza CA la maxim.
Cuscra, In mare parte am incercat sa ii dau numai produse organice dar i-am mai servit si din cele anorganice printre ele. La CARNE SI LACTATE niciodata n-am facut exceptie. De fapt din astea cumpar si pentru noi (mai ales carne) din ce in ce mai mult in ultima vreme. Peste....offf... am incercat de toate. Acum avem pauza de peste dar i-am dat in mare parte somon alaskan. A servit si tilapia,catfish,trout...
http://www.sciencedaily.com/releases/2008/07/080708092228.htm Este un articol in care se spune putin despre faptul ca pestele "farm raised" este apa de ploaie pe langa cel "wild" ba mai are si omega6 ceea ce nu-i bine. Atentie si la nivelul de mercur din peste! Pup noruta frumusica foc care se da hutza-hutza si papa ficatel.
gecko Pup bursucul mofturos/
Care-o musca pe mamica/
Dar care-i cel mai frumos/
Si-i mai iese si-un dintzica.
Violeta l-am vazut pe Sean...heeeii e ingeras sa vezi tu la noi proiectile pe pereti, cum impinge cu mana si face gura micaaa, cum impinge masa de la scaunel care nici nu intra in discutie sa nu o pun.... Si aici la noi s-a produs o descrestere substantiala a apetitului. Dar arata bine, e inalt, nu e slab, papa tzitzi...take it easy mommy:)
tuchita spor la munci!!
pucca sa stii ca si al meu transpira la caput cand doarme. Depinde mult si de mostenirea genetica ca daca nu sunteti nepotul lui kilometru nici copilul nu poate sa fie. Bravo pentru Bianca care deja sta in picioruse.
nicolle Salutic. Ce-ti fac papusile?
raluca m-ai omorat cu elicopterul ala SI TU. :)) Tac-su e inebunit dupa jucaria aia si unde mai pui ca au si 20 ft inaltime la tavan. O sa fie nebunie...deja l-au pus baietii pe lista lui Santa. Bravo...asta da noroc ...o ora de somn.
Luny ai grija de tine cu raceala. Taman acum inainte de sarbatori...of of. Baga vit C si LAMAIE. Asta ii spuneam si eu lui Vio ca: "real atomic baby" fac urat de tot!!!
Liana bine ai revenit, pupici la duracel mic si dintzos. Mititica ce o dor dintzisorii :(.
bubu e mortala poezia. Am salvat-o.
simo mi-ai facut si mie foame. Fug la papa pana mai doarme coconu'
jiani salut! Bafta la speriat mucii!
alice interesanta discutia despre "profi".Acum cativa ani inca mai era "bataie" pe posturi.Bineinteles intotdeauna LA ORAS si asa cum spui salariul e bun pentru un oras mic nu pentru Buc. sau Cluj sau Tm. unde abia itit ajunge de chirie. BTW la socrii la satul unde stateau parintii lor... o fata tinerica: suplinitoare(acum isi face fac. la ff), cu ore la plata cu ora duium, dirigentie, plus spor de sat ajunge la 2000 Ron daca nu peste ca asta era acum ceva vreme.![]()
S-am plecat sa mananc ceva inainde de a se trezi bebe
Asa creste mare puiul
www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!
tuchita spune:
[quote]citat din mesajul lui tuchita
'neata!

Sirena pompieriei a urlat la 4 dimineata, avea o foame si eu nici nu ma puteam urni! Noroc ca si-a miscat fundul sotul din dotare!
Si au trecut si tancurile pe la 6 dimineata, a sarit randunoiul ca ars sa le vada pe geam...deh, copiii astia!
daca nu era ceata il trimiteam cu Ilinca sa vada parada militara!
Gecko, colargolul e un preparat magistral, e ceva cu argint, n-as putea sa=ti zic exact ce si cum, dar cu siguranat in lumea civilizata nu mai face nimeni putiuni in farmacie!
Bine macar ca iti da ala seminte!
Vio, ti-a recomandat pediatrul vaccinul antigripal? Eu in fiecare an imi propun sa il fac intregii familii si de fiecare data renunt...din motive de psihopupu ! de-aia eram curioasa ce zic americanii, poate imi ies si mie gargaunii din capatana!
Mihutza, nu te consoleaza cu nik, dar nici eu n-am cu cine sa-mi las copiii, decta vara pe Ili la soacra-mea!
Ariel, uita-te aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130062&whichpage=10
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si[navy] Sebastian
[/
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)
tuchita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui tuchita 'neata! ![]() ![]() ![]() ![]() Sirena pompieriei a urlat la 4 dimineata, avea o foame si eu nici nu ma puteam urni! Noroc ca si-a miscat fundul sotul din dotare! Si au trecut si tancurile pe la 6 dimineata, a sarit randunoiul ca ars sa le vada pe geam...deh, copiii astia! daca nu era ceata il trimiteam cu Ilinca sa vada parada militara! Gecko, colargolul e un preparat magistral, e ceva cu argint, n-as putea sa=ti zic exact ce si cum, dar cu siguranat in lumea civilizata nu mai face nimeni putiuni in farmacie! Bine macar ca iti da ala seminte! Vio, ti-a recomandat pediatrul vaccinul antigripal? Eu in fiecare an imi propun sa il fac intregii familii si de fiecare data renunt...din motive de psihopupu ! de-aia eram curioasa ce zic americanii, poate imi ies si mie gargaunii din capatana! Mihutza, nu te consoleaza cu nik, dar nici eu n-am cu cine sa-mi las copiii, decta vara pe Ili la soacra-mea! ![]() Ariel, uita-te aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=130062&whichpage=10 |
Catalina, mami de Ilinca
(5.07.2005) si Sebastian
(30.01.2008)