Puiuti de randunici!!! (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Luny cand vorbesti despre cum mananca Mufa, parca o vad pe Bianca mea.
Clau pe unde ai disparut mami?

Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am gasit Stodal.. este ptr tuse?...as putea sa-i dau lui Matei sirop Humex expectorant, daca nu tuseste?..are muci galbeni si cam grosi, ma gandesc ca poate ar ajuta..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

am gasit Stodal.. este ptr tuse?...as putea sa-i dau lui Matei sirop Humex expectorant, daca nu tuseste?..are muci galbeni si cam grosi, ma gandesc ca poate ar ajuta..

Eu i-am dat Stodal Biancai cand a fost racita si a avut si laringita. Pediatra mi-a spus ca este foarte bun, si intr-adevar a ajutat-o mult si repede. Cate 2.5ml de 3 ori pe zi.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Luny pentru muci, Colargol-ul este foarte bun, il gasesti la doina la Unirii. Se face in laborator, ii pui cate o picatura in fiecare nara dupa ce i-ai curatat nasucul.

Minunea mea!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Luny pentru muci, Colargol-ul este foarte bun, il gasesti la doina la Unirii. Se face in laborator, ii pui cate o picatura in fiecare nara dupa ce i-ai curatat nasucul.

Minunea mea!
poze

stiu de el, dar nu am acum...sunt si singura, nu pot sa ies..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Citat:
citat din mesajul lui pucca

Intrebare: bebei vostri transpira cand dorm, la cap?

Minunea mea!
poze

Da, Sanziana transpira la greu. In timpul noptii nu prea, dar ziua, se trezeste mai mereu cu perisorul ud.
Bafta cu vitaminele!

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Luny e bun Stodalul, dar parca zicea Ariel ca e cu alcool? Nu mai stiu.
Poti sa-i mai dai Eurespal, sau Prospan. Desi de la Prospan Sanziana se trezea dimineata cu ochii umflati - deci avea retentie de apa. Depinde de la copil la copil.

Si mandra mea a inceput de dimineata sa tuseasca Sper sa nu o ia iarasi raceala. Vad ca s-a potolit acum. Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Luny, cu Eurespal ai incercat?

Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

v-am zis eu ca suspectez ca sunt din neamul mesterului manole, daaa? sunt aproape sigura acum .... nu mai termin veci ce am de facut, acu sunt gata, acu e iar nebuneala.... aoleu ce limbarita ati avuuuuuuuuuut ....pai nici gand sa recuperez, ca abia scriu acu repede repede .... lui teo i-au iesit cei 2 incisivi de sus destul de bine, sambata au iesit la lumina si se vad un pic si incisivii laterali de sus, jos s-au crapat gingiile bine la un incisiv lateral si un canin si si la ceilalti e gingia inflamata ...asa ca teo abia ciugule mancarea, plange noaptea mititica, ziua are momente cand o doareeeeee si plangeeeee; in rest draguta de ea e energica de nu sta locului, scuipa (adica ma rog, e un gest de nu pot sa descriu: scoate sunte si face cumva cu buzele si e numai bale ), vorbeste non-stop (na, ca seamana si cu mine ), zice ta-ta intr-una, mai baga si cate un ma-ma (care e rezervat deobicei ptr cand e suparata), si alte vocale si consoane....
oooffff, as mai zice, as mai spune, da' tre sa bag viteza pe aici....nu sunt la curent cu nimic din ce ati facut zilele astea ...am apucat sa arunc un ochi din 3 in 3 in capitolul asta, si mi-am dat seama ca am ratat pozeee ....poate totusi pana se termina anu' recuperez macar la asta ....nu mai zic nimic, ca la cum am citit din 3 in 3 s-ar putea sa incurc "andrisantii", asa ca vad eu daca apuc sa mai recuperez si mai scriu altadata, fie si cu intarziere....aaaaaaa, da ceva tot am tinut minte: geko, kya, daca imi dati adresele de messenger, va dau muzica baby einstein, ca si mie mi-a dat o "persoana" draguta tare ....si gata, send, ca ora 1 a venit, piureu' nu-i gatit

maaaa, senila de mine : LA MULTI ANI cu intarziere, dar... la toti bebeii nascuti in zile de 29,30,1 si 2. sa fiti sanatosi si numai bucurii sa aveti in viata (un tzoc apasat la tiza noastra si la sebica scumpic )

Liana, mami de Teo

Mergi la inceput

Liana de cand nu te-am mai vazut!
Duracellul dintos

Mergi la inceput