Puiuti de randunici!!! (152)
Raspunsuri - Pagina 17
pucca spune:
Neatza randunici!
Iertati-ma ca nu am mai intrat in ultimile zile, dar am fost super ocupata si oca urmare si obosita.
Vineri am fost la dr pediatra. Offf tare greu e sa schimbi pediatri. Din cauza ca pediatra Biancai, Miruna G. a nascut, binenteles ca am trecut la alt dr., si anume la Bidiga R. Care binenteles ca daca nu ii stia capriciile fetei, a luat-o la bani marunti, marunti pe fata. Nu zic ca nu m-am bucurat ca ii face un control amanuntit, dar parca mi-a dat ceva palpitatii. Deci concluzia....Bianca are 7.200 kg si 67 cm, la 8 luni....prea putin dupa parerea ei, cica 1 kg sub cat ar trebui sa aibe. Mi-a zis sa-i dau Multisanostol pe langa cele 2 picaturi de Vigantol, caci cica ar avea nevoie de un pic mai multa vitamina D, din cauza ca incep sa i se simta un pic coastele la pipait, sau asa am inteles eu si tot din cauza vitaminei D nu iau ies nici dintii. Cica i-ar creste pofta de mancare, s-o vedem si pe asta. I-a luat si proba de urina pentru sumar si urocultura, ca sa excludem posibilitatea unei infectii urinare...cica asta i-ar scadea apetitul. Asa ca azi asteptam cu interes si emotii rezultatele. In rest este foarte bine, ma intreba daca merge de-a busilea si eu i-am spus ca am trecut de faza asta si acum nu vrea decat in picioare. Asa ca va rog sa ne tineti pumni stransi sa primim vesti bune legate de urina.
Intrebare: bebei vostri transpira cand dorm, la cap?
Raman prin zona, fug sa va citesc din urma.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
nicol_conte spune:
Neatza! Mersi Gecko de
, mi-am pus si putin lapte
Ca intotdeauna, esti de rasul lumii cu povestile tale! Mi-ai infrumusetat dimineata si iti multumesc!
Vio am vazut filmulet cu Sean cel frumos si mofturos
, cel mai tare m-a amuzat cum vorbesti cu el, cand pe-o limba cand pe alta..offf, ce-o fi-n mintea lui? Si nu mi-ai raspuns la petzit ieri, sau te faci ca n-ai vazut cererea?![]()
Mihutza, Adriuta!
Tuchi servici usor!
Clau sunteti bine?
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Pucca!
Tin pumnii sa veniti cu rezultate bune. Antonia nu transpira de fel, dar Alexia e ceva de groaza cu transpiratia la cap, inca de mica.
Mami de
Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
gecko spune:
hahaha, acum am vazut si eu filmusorul cu Sean
are si asta un chef de mancatttt...zici ca e bursucul. Singura diferenta e ca al meu nu deschde gura...asa ca ma chinui sa introduc mancarea printre cei 5 dinti inclestati![]()
Nicol mama...nu il mai petzi...lasa-l intai sa se educe
ca durere de cap si de spate ii dai la Antonia.
pucca, iti tinem pumnii sa iasa bine urina. Al meu nu transpira dar nu pot sa iti spun ca ar fi anormal ca Bianca o face...sincer nu stiu. Iar cu greutatea...ma intreb ce ar fi zis de Rebeccutza lui Clau...vine ea si vremea ei cand va manca cu pofta. Dar apropo, ce inaltime are?
raluca2107 spune:
Neata!
Am vazut ca intrebati de jucarii, nu stiu daca sunt VTech, desi parca asa imi amintesc, dar am vazut niste jucarii super misto pentru bebelusi in Metro (si erau in romana). Iar catelusul de care se vorbea e tot in Metro si e mai ieftin decat pe net, e cam 85 ron.
Eu sunt super fericita ca am descoperit de 2 zile cum sa fac sa doarma Sabin mai mult dimineata. Nu stiu daca merge si la altcineva dar va spun poate ajuta. Pe la 5 cand incepe sa se foiasca il iau in brate il legan 5 minute si ma culc cu el in brate pana amortesc, dar nu mai conteaza ca macar mai dorm si eu o ora. Deci
sunt fresh, am dormit pana la 6.
Pentru mamicile cu baietei mari - am luat duminica pt un finutz un elicopter cu telecomanda care zboara. Nu va spun ce succes a avut pana si parintii se bateau pe el. Daca nu aveti poate le aduce
e super, super si nu e scump deloc.
Raluca - mami de Briana Maria (06.06.2001) si Sabin Matei (13.03.2008)
poze
luny spune:
salut! s-a dormit ceva mai bvine azi noapte, parca a respirat mai bine Mufa, nu l-am aspirat deloc!..in schimb eu sunt varza!!!
m-a luat durerea de gat de-a binelea si am nasul infundat!...Ariel, bubu, kya,miha,adriuta va multumesc ca va ganditi la mine, chiar nu prea stiam ce sa iau...am Bioparox, am dat si ieri, si aseara...si inca nu vad diferenta, desi pana acum a gunctionat si la mine! sunt si singura, si nu are cine sa treaca p-aici cu doftoriceli..
violeta mie mi se pare ok cat papa Sean...nici Matei nu papa mai mult, tot cam asa...carnita nu-i dai?cand a aparut primul dinte si al meu musca, de-mi era frica!..s-a potolit repede..
pucca mie nu mi se pare ca e chiar sub greutate, mai ales ca e fetita...Mufa avea 8kg in cap la 8 luni si dr a zis ca e multumita, e sanatos, se vede ca e hiperactiv..asta e felul lui! tinem pumnii sa fie bine urina!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
pucca spune:
Luny, Gecko, Nicol 
Doamne Ajuta!
Nici Bianca nu are stare deloc, e hiperactiva. Pana si la dr ea nu avea nici o treaba, o tineam cu punguta la pasa ca sa recoltam urina si ea sarea si se zbantuia de parca era la ea acasa. Vedea cate un copil iesind din cabinet si tipa la el ca n-o baga in seama. Era super vesela si activa.
Fetelor am intrebat pediatra daca pot sa-i dau biscuiti de la Nestle. Si mi-a spus ca desi scrie pe cutie ca sunt de la 8 luni, ei de fapt sunt dupa 1 an, caci contin albus de ou, asa ca mi-a zis ca mai bine sa nu-i dau, parearea ei, eu fac cum cred, dar ....
Si alta faza, cum ca tubul digestiv al bebelusilor se dezvolta in functie de greutate si nu dupa varsta, asa ca desi ea are 8 luni acum, tubul ei digestiv este dezvoltat pentru 7 kg, asa ca no gluten, inca.
Bianca Maria - 28.03.2008
Minunea mea!
poze
Simo27 spune:
merge forumul asta asa de greu
,tocmai am pierdut mesajul ce-l scrisesem
!
gecko,m-am distrat cu prapaditu
!
ce fain ca o sa ai ajutor
!
pucca,si Sam mai transpira,si David transpira..eu nu imi fac nici o grija!
blanka,fi tare mamaico
!e adevarat ca o sa planga,o sa-l doara putzi o zi,dar pt binele lui!aseara l-a decalotat sotu si nu a plans deloc
!mult succes
raluca,mersi de sfstul cu elicopterul!David are,deci,tb sa ma gandesc la altceva
!
Noi am avut o noapte mult mai linistita:Sam s-a mai agitat,dar l-am last in patut si a dat din picioruse pana a adormit
!ce sa fac,ca nu mai puteam de obosita si ma durea ingrozitor si capul!acum face nani si merg si eu sa sterg praful,iau exemplu de la Gecko![]()
Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,
si de SAMUEL -1 martie 2008
luny spune:
waaau, ce m-am amuzat cu Sean la masa!!
dar, Vio mama, trebuie sa-ti spun ca ai un copil cuminte, sta la locul lui!!
imagineaza-ti acelasi stres ca nu mananca, dar nu asa, ca Sean, stand locului, Mufa se zbate, vrea sa se intoarca pe burta, darama tot ce prinde, isi freaca tare ochii, mancarea de la gurita o intinde inevitabil pe toata fata si pe haine, ajunge si in par, chiraie, tipa, vocifereaza, cearta!!
..ar trebui sa filmez si eu cum decurge o masa cu un copil atomic, sa vezi ca se poate si mai rau!
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!