Puiuti de randunici!!! (152)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hartii a mai papat si Andra.. noi era sa o patim o data cu o bucatica de scoci care i se lipise de cerul gurii..\si mai nou cand o aud ca tot lipaie e clar ca are vreun fir de par de al meu..
imi cade parul mama lui... si tot timpul sunt cu ochii dupa firele ratacite..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

hai si o maslina!

Adriuta, Vio voiam sa va intreb:
1.pana acum tot ce ati dat la puiutzi ati dat numai produse organice? sau pe ici pe colo si de celelate..
2. ce tipuri de peste le-ati dat?

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

Azi bursucu-i mofturos,
Ii mai iese un dintzos,
Maraie si se incrunta,
Si pe ma'sa o tot musca,
Azi bursucu-i mofturos,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VioletaH spune:

Mihutzule, eu inca nu i-am dat nici un fel de carne si nici peste. Al meu a fost in greva foamei ceva vreme, abia a inceput iar sa pape, asa ca o iau usor.
Noi incercam sa-i dam pe cat posibil numai mancare organica. Formula de lapte cu care ii fac cerealele nu-i organica. Am incercat-o pe cea de la Earth's Best si nu i-a placut prea mult si atunci am trecut pe Enfamil fara lactoza si asta ii place mai mult. In rest...i-am dat de cateva ori banane si avocado care nu au fost organice, dar altceva deocamdata nu. Chiar daca mai tarziu o sa-i cumpar si mancare ne-organica, o sa tin cont de topul celor mai intoxicate alimente, si pe acelea o sa le cumpar mereu de la raftul de organice: capsune, ardei, spanac, cirese, mere, telina, fragi, struguri, nectarine, piersici, pere, cartofi (si morcovi, as adauga eu, ca cei care nu-s organici nu au nici un gust)

Iar cel mai putin toxice sunt: asparagus, avocado, banane, broccoli, conopida, porumbul dulce, kiwi, mango, ceapa, papaya, mazare, ananas.
Deci p-astea le putem cumpara si ne-organice ca nu contin asa de multe pesticide si alte chimicale.

Iar carnita pentru bebe cu siguranta o voi cumpara organica, ca altfel aia chiar e plina de antibiotice si hormoni, in special puiul.

E mult de discutat la subiectul asta, cel mai trist este ca aceste produce sunt foarte scumpe. Daca ar cumpara toti oamenii numai produse organice, cu siguranta le-ar scadea pretul...

In alt ordine de idei, hai sa-l laud pe Sean, care azi a mancat asa:
- pe la 11 cereale cu lapte (60 ml lapte cu 4 linguri de cereale)
- pe la 14 o para micuta cu o lingura de cereale, dar nu le-a terminat, cred ca a papat cam 50-60g
- pe la 18.30 cam 70-80g legume in care i-am pus pentru prima data 2 feliute de usturoi proaspat si le-am mixat bine, i-au placut
- pe la 21, acum inainte de culcare, un iaurtel de 113g in care iar am pus 2 linguri de cereale, au ramas doar vreo 2-3 gurite nemancate
- de supt laptic...mai putin, azi a supt de vreo 3 ori numai, si nu mult, asa cate 5 minute. dar sigur ma va trezi la noapte.

Stiu ca nu e mult, in comparatie cu cat papa unii bebei de pe crenguta este infim, dar ce sa-i fac, bun si asa decat nimic, ca pana acum mi-a scos peri albi.

Ia priviti aici cum imi facea inainte sa-i revina apetitul. Cred ca se vede ca eram cu nervii in pioneze, ca asa era la fiecare masa, de saptamani bune nu mai vroia nimic, dupa cateva lingurite, gata, se incheia programul.

Nopti albe in Florida: 1 dintzishor a rasarit, mai asteptam 19
"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

Gecko mama, daca te incalzeste cu ceva, si pe mine ma musca Sean intr-una , si n-are decat un singur dintisor, dar cu ala musca nene de-mi dau lacrimile. Ieri a avut program de muscat, imi era si frica sa-i mai dau sa suga...

Dar imi place de tine ca tot poaiata ai ramas

Simonette, am tot vrut sa te intreb, tu il mai alaptezi pe Iannis sau l-ai intarcat? ca stiu ca ai job si el e mai mult cu bona, banuiesc ca l-ai intarcat, nu? Sa stii ca seamana cu tine leit, e tare dulce si frumos pustiulica.

"Adam and Eve had many advantages, but the principal one was that they escaped teething." - Mark Twain

Mergi la inceput

'neata stol...va dau cafea si ceai si nesquik si panadoale si karvoale si gata ca s-a golit camara...

clau, sper ca sunteti inspre bine ca am vazut ca nu ai mai aparut ieri.
luny, si voi sa scapati repede de muci.
adriuta, bine te vedem. Frumos ai scris acolo si intr-adevar tot draga ne este ea.
mimo, vanataie cat mai mica la Vladutz si pup pt Teo ca nu are ea vina ca frate'su e talpa iute.
gudinde, servici usor...eu is tare curioasa cum te tarai pana la el cu glezna in pioneze si cu mana beteaga.
mihutza, eu nu te pot ajuta cu organicele caci in primul rand asta e diversificat din an in Paste si atunci cand e diversificat primeste legume/fructe/carne ce iau si pt noi...

si sa va continui povestea cu prapaditul...el nu s-a socat de prezenta mamei langa el...nu de alta dar deja era lamurit in ce familie de anormali a intrat. Calirea si-a facut-o in vizita precedenta la Bacau cand, iesind dimineata din dormitor, s-a trezit cu o secure la picioare. Explicatia era simpla...din negura vremii tata are o traditie ce o respecta cu sfintenie...in ziua de Paste sta in genunchi si se roaga pe o secure (cred ca la origini erau coji de nuca)...asa ca si in acel an si-a plasat securea in hol la icoana. S-a rugat si a lasat-o acolo cred ca in speranta ca eu, fratele ii vom urma exemplu. De noi nu s-a lipit obiceiul si tot trecand prin hol am impins-o cu piciorul mai incolo...ca sa nu ne stea in cale...si asa a ajuns securea in usa dormitorului...nu cea mai buna priveliste de a iti incepe o noua zi in casa viitorilor socri. Am incercat sa ii explic prapaditului care e treaba, dar el o tine pe a lui ca tata i-a transmis un mesaj clar...asa ca daca mama i-a aparut in pat la 5 dimineata...inseamna ca si ea are vre-un mesaj de transmis...iar prapaditul sta cuminte si ia aminte.

Si de pe acum va anunt ca, incepand de saptamana viitoare, prezenta mea va fi cu tzaraita pe crenguta. Nu de alta dar vine socrella si nu va fi frumos ca eu sa forumesc in timp ce ea va fi bagata pana la glezne prin dulapuri, stergand praful, aranjand lucrurile etc.

va doresc o zi usoara si Doamne da sa iasa si number 6 ca sa scap odata de fundalul asta sonor.

PS. Ghiciti de ce am eu acum durere de cap? ca trebuie sa imi storc neuronul cu ce ma imbrac la botez. Ghiciti de ce nu am cu ce ma imbraca? Pentru ca am slabit atat de mult incat toate hainele cu care am venit din Ro stau pe mine ca pe gardul politiei....Dar nu imi fac griji, vine socrella si ma fac rotunda pana in 1 februarie.

Mergi la inceput

Gecko, m-ai omorat cu securea aia
N-am mai ras de mult cu atata pofta. Hai sa traiesti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

'neata!
Mersi Gecko de cafea!
O beau si plec la munca! Si mi-e o lene si un somn, si afar e o ceata...

Vad ca ast' noapte a fost clubul americancelor!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

CRISTINAAAAA...salveaza-maaaaaa....ca la asta ii iese dintele prin fundddddddddddd....spune ca nu dureaza mult ca sa imi mentin sperantaaaa....

Mergi la inceput

hellllooooou...cucoanelor....TREZIREAAAAA!!!!

nu vine nimeni la cafea? vorbesc de una singura? haideti ca vine omu' cu duba sa ma duca la spitalul 9!!!!

PS. tuchi, servici usor. In tine imi e baza...Doamne da sa fie putini pacienti si sa mearga netul la job, ca sa imi scrii si mie vreo doua tuchisme.

Mergi la inceput