Puiuti de randunici!!! (152)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Blanka, eu tot nu ma lamuresc cum e cu puroiul asta! adik cate leucocite are?
Of, sper sa fie bine!

Miha, bine ca ai mai prins inelul!` Si eu am o dexteritate in a baga destul in gura copilului...

Mimo, daca tot te vezi tu ca mine acu' 10-15 ani, ma gandesc ca o fi bine si pentru mine, ca inseamna ca si eu la 40 o sa fiu tanara si frumoasa si cu masina mea( sper insa sa nu mai fac alt copil, dar cine stie ce-mi rezerva viata!)

Mai am ceva de intrebat, ca mi s-a pus pata sa plec dupa revelion in lume cu barbatul, fara copii( am facut planul de plasament!) dar nu stiu incotro sa o iau- Praga sau Viena? ne ducem cu masina...daca o iesi din service pana la anul
ma rog, sunt foarte multi de daca in ecuatie, dar mi-am propus sa iau taurul de coarne, ca daca ma iau dupa el niciodata n-o sa fie bani/timp/curaj!

ma duc sa ma uit la Gaitele lui Kiritescu, desi mai dragi imi sunteti voi!
noapte frumoasa!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

ce faci mimo, te-ai transformat in ariel?? no ia si tu ce-i mai bun de la mine, nu comportamentul de zgripturoaica urlatoare la bietul copil caruia ii mananci copilaria punandu-i responsabilitati pe cap...las' ca o sa mai cada vlad de zeci de ori, sa vezi cand o sa vina acasa cu genunchii si coatele julite de la fotbal sau cu ochiul umflat dintr-o cafteala cu gasha vecina ...

ioana, la multi ani!
bine ca s-a dus naty la medlife, ca la G.A. e jale...inca mai dorm mamicile pe jos,langa patutul copilului.... bine ca nu e rotavirus, ca ala e pacatos rau...
alex a mea a facut o indigestie urata pe la 8 luni, cand i-am dat suc de portocala si la fel, credeau ca e rotavirus...slava Domnului am scapat doar cu tratament acasa, dar cat am tras!!!

luny, baga BIOPAROX...dupa 2 "Sedinte" am fost ca noua....asta acum 2 luni, de cand am scapat de balaurul nemernic:) pe liana, ca mi-a dat secretul! i-am dat si lui alex acum 2 seri, ca zicea ca o doare gatul...si a 2 a zi nu mai avea nimic.
nu-i nimic daca i-ai dat lui mufa 2 fiole. nu exista EXCES in homeopatie.

tuchi , am uitat sa-ti zic ca am citit saptamana trecuta tot ce ai scris despre ili&co si .

adriuta, te cred ca ti-e dor....daca ai sta acum ,aici nu ti-ar mai fi

vio ...numai sa nu se inece cu hartia aia...in rest, nu face rau, are fibre

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Oamenii maturi nu pricep singuri nimic, niciodata si e obositor pentru copii sa le tot dea intr-una, lamuriri.

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">DIN INIMA PENTRU O INIMIOARA
BAZAR PENTRU SONIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mda...si Stef a molfait servetel si l-a inghitit si acum cateva zile il tineam EU in picioare si s-a sprijinit de pat si l-am lasat sa se tina singur, eu tot langa el si mi-a cerut Vlad ceva, m-am intins sa-i dau, si Stef a alunecat si n-am mai apucat sa-l prind...era la 10 cm de mine!! si a cazut pe spate si si-a bubuit ceafa E la ordinea zilea cu bubuielile acum...si pana o sa fie stabili pe picioarele lor...Vlad si acum fuge prin casa 95%, in rest merge, adica 5% si cand ia virajele uita ca acolo e tocul usii, un perete ...so...

Mimo, imi pare rau de obrajorul lui Vladuc...i-ai pus ceva rece acolo? eu mereu ii puneam lui Vlad o lingura rece

Blanka, Doamne Ajuta sa nu mai iasa nici o infectie, nimic! iar cu decalotarea nu te speria asa rau, doar ii trage putin de pielicica in jos, se crapa putin si ies cateva fire de sange si gata.

Miha, nasol cu inelul ala

Are dreptate Vio, trebuie sa anticipam toate miscarile si asa o sa fie! garantat!

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Alice imi pare rau ca trebuie sa o lasi pe Thea la cresa. E nasol daca nu are cu cine sa stea acasa

Tuchi ohooo... randunoiul vine prin februarie-martie. Mai mananc o paine pana atunci!

Luny pentru Mufy merge paracetamolul supozitor (de 125 mg). Mie pediatra la raceala, mi-a spus sa-i dau alternativ la 4 ore Nurofen si Panadol.

Mimo bietul baiat! sa-i treaca!
Apropos de cazaturi si lovituri, eu ma mir cum am reusit sa raman calma si cu sange rece cand a cazut Sanziana. Era cu randunoiul de fiecare data cand a cazut, dar am reusit sa nu tip la el. Era si el speriat rau, daca mai urlam la el, si-l certam...

Ariel vreau muzica de la Baby Einstein. Si mai erau multe muzici interesante acolo... Probabil a expirat perioada de hosting.

Despre somnul Sanzienei, ce sa spun... ziua nu adoarme decat in brate la mine in patul mare. Dar noaptea, dupa bibe o las in patul ei pe intuneric, si adoarme rapid singura. Mereu ora de culcare e aceeasi. Cateodata se mai fataie, se mai ridica in picioare. O pun la loc in pozitie de nani, si adoarme. Nu o iau in brate, lumina e mereu stinsa, e liniste. Nu ies din camera, pentru ca mi-e frica ca se loveste cu capul de zabrelele de la pat cand se tot ridica in picioare. E in sacul de dormit si evident e impiedicata sa-si faca toate miscarile. Si inainte sa adoarma, mereu ma cauta cu privirea. Vede ca sunt langa ea si adoarme linistita. O mangai pe cap, o pup si gata. Dar la fel ca Tuchi nu aprind lumina si nu ma mai joc cu ea.

Miha bine ca nu a inghitit Luca nimic! Ufff. Cand aveam caine, a inghitit odata niste ghemotoace de hartie. Ii ramasesera in gat si se ineca... Mi-am bagat mana pana la cot in botul ei sa i le scot.

Blanka

Raluca mamica de Sanziana mititica

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vio, tuchi, bubu greu de pazit mai sunt! si e numai inceputul! si noi care avem atat grija pentru ei! oare cum or supravietui cei care nu-s supravegheati?!

luny sper sa ai o noapte mai buna, cu mai putine treziri, stela auzi si tu?

blanka sper sa primiti vesti bune de la pishu, decalotarea deja a intrat in "normalitatea" mamelor de baieti. ma asteapta si pe mine. inca ma stau sa vad ce-a fi.

ariel sper sa te vad mai des pe aici, deci fara alte probleme prin zona. ma intrab si eu cum a fi la al doilea, ca acum daca-mi pierd rabdarea ma iau de adulti.

gudinde, daca te pot ajuta cu ceva, de masina sau orice altceva, oricand. daca dai ce ceva pot sa-l intreb pe randunoi ca doar asta-i este serviciu.

va pup, ma retrag, sper, ca dimineata e jale.

NB

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

vad ca a aparut si kya.
si eu am tot vrut sa descarc muzica de acolo si tot nu mi-am gasit timp. asa e daca nu fac lucrurile la timpul lor!

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gudinde spune:

Fetelor,

Eu va urez noapte buna si de maine sunt back to work.

Miha,
Multumesc mult si vis-a-vis de cutiuta muzicala ne luam de mana. Si eu am tot amanat download-area si acum ... nu mai am ce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriuta spune:

Fetele sa stiti ca intentia mea nu a fost sa va fac sa plangeti si eu cred ca merita Romanika noastra declaratia. Partea rea e ca o parte din oamenii ce locuiesc acolo sunt...asa cum sunt si mai e si sistemul subred.

Mimo imi pare rau pentru Vladut ca s-a lovit, sper sa treaca repede. Si al meu a avut vanatai si zgarieturi ...si-au trecut.:D

Luny sa stii ca Adrianu' meu de la 7-7:30 incepe sa se frece la ochisori si vrea nani. Are si el exceptii cand la 9-9:30 e treaz si in forma maxima dar mai rar. Programul...mami si o sa vezi ca ai si tu timp seara sa te mai rasfeti putin. Eu abia dupa 8PM ma rasfat pe mine ca peste zi... O sa fie greu sa rezisti plansetelor dar este pentru binele lui. Incearca sa ii faci baita sa il moleseasca apoi laptic si...nani. Bineinteles ca atunci cand sunt bolnaviori nimic nu mai e conform programului. Insanatosire grabnica

mihatp si eu bicicleta din aia vreau sa ii iau dar aici nu EXISTA!!! Am cautat magazinele, net-ul pana am inebunit, am gasit doar pe ebay si are numai cu ratoi si cu catel :((((.

vio si noi am facut anti gripalul. Ultimul l-a avut acum 2 saptamani :))

tuchi abia astept sa se sature liana de sorici sa ne spuna de MSG-uri. Nu de alta dar se pare ca sunt vinovatii nr 1 cand e vb de diabet si de damage-urile neuronale. Se cauta atata motivele diabetului, autismului, obezitatii si cand colo ele sunt TAMAN LA NOI IN BLID.

Ariel am sa ii zic la mama de BIOPAROX ca e cam racita, so...sarut mana de pont.

:) sa va povestesc faza: Era pe la 6 luni piciul meu si vad ca incepe sa vomite. Pe atunci avusese o perioada cand mai dadea afara cate putin. Acum sa nu intelegeti vomitat...serios ci asa o ragaiala cu stropi. Buuun, il sterg, il spal si la joaca. iarasi haccc...haccc. Repetam operatiunea. Hacc. Il iau si ma uit la el cum la doua minute si dadea ochii peste cap si haccc....bai nu-i a buna. Gata o fi lins ceva ce ii da senzatia asta.El nu parea defel bolnav in afara de hacc-aiala. Repede ii fac un lapte sa ii spele "greata". Bea asta mic si dadea ochii peste cap si ...hacc...si da iarasi sa bea. M-a luat cu transpiratii, pun sticla jos langa fotoliu si dau sa ma ridic sa-l sun pe al meu sa mergem la urgente. El incepe sa planga dupa sticla...normal. OAAAAA Minune...ceva luceste in gura la el. Bag degetul ...ERA STICKERUL DE PLASTIC de pe ecranul telefonului. Telefonul nostru e fara fir si baza in care il pui are un mic ecran cat unghia mea mare pe care apar cate mesaje ai in mesageria vocala. Eu cand am sters praful bucata aia de plastic a cazut pe jos, el a gasit-o si s-a lipit de cerul gurii.
Hartii mai manaca si el cateodata dar cim zice Ariel e fiber mama :))

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

Citat:
citat din mesajul lui adriuta

uite ce scria "neuronul meu gravid" anul trecut pe vremea asta :

Declaratie ...,

Draga mea, mi-e dor de ce-am trait impreuna, de anii copilariei ehee...daca iti mai aduci tu aminte... de sanius, dumbrava, rau si dealurile pline de pomi in roada. Mi-e dor de adolescenta, de vacantele la mare, la munte. De anii frumosi de studentie? Ce frumoase eram amandoua, si ne desfatam sub soarele de primavara bucurandu-ne de mirosul trandafirilor din parc. Dar n-ai putut sa-mi dai mai mult, bogata esti, saraca te-au facut veacurile si oamenii. Si intr-o zi mi-ai spus:
Pleaca fata mea, eu o sa raman mereu aici si o sa te astept cu drag mereu.
Si mama...si tata...si buna si bunu...si prietenii , si viata mea?! am raspuns eu.
O sa ii veghez si o sa am grija de ei, tu mergi sanatoasa draga fata, ma doare sufletul ca te indemn spre departari dar nu pot sa fac mai mult.
Si-am plecat, si-au curs lacrimi siroaie atunci cand blesemata aia de masina cu aripi s-a dezlipit de tine. Si cu fiecare clipa eram mai departe de tine...de mama... de tata...de buna.. de bunu...
Au trecut anii, nu te-am uitat , am carti, poze si le arat tuturor. Cat de frumoasa esti, cat de perfecta ...buna. Si le spun tuturor ca esti cea mai frumoasa .
Sufar cand vad ca altii rupti din "carnea" ta te fac nefericita, batjocorita. Stiu ca si tu suferi sa ne vezi pe toti suferind prin departari.
Am acum jumatatea mea, care ma intelege, ma iubeste si asemenea mie ii este dor de tine. La fel i-ai spus si lui o data: Mergi baiatul meu si sa ai viata frumoasa. Si amandoi te-am ascultat si inteles. N-a fost usor nici pentru tine , nici pentru noi.E greu aici, si ne este dor de tine, de mama, de tata, de buna, de bunu... Ne intalnim cu totii foarte rar. Si stiu ca-ti creste inima de bucurie cand ne vezi si te doare sufletul in acelasi timp. Noi te-am iertat si te-am inteles.
In scurt timp o sa avem un suflet mic, offf si unde-s raurile, dumbravile, marea, muntele,saniusul, viata de o data sa se bucure si el de toate.... N-o sa cunoasca bucuriile pe care le-am impartit noi doua. Si nici pacea.... si nici viata de odinioara. Traiesc cu speranta ca o sa te poarte in suflet prin mine, povesti, amintiri si poate cateva saptamani petrecute cu tine. Abia astept sa ne intalnim toti din nou. Sa-mi tremure picioarele cand te ating din nou... dupa ani. Si-ti spun din nou:
Te iubesc si mi-e dor...de tot.
Romania ...draga mea.

Asa creste mare puiul

www.our365.com/NewbornPortraits/BabyDetail.aspx?birthid=f671635f-2b23-4e26-8953-e81fefa35501&babyid=f6181213-113f-4e32-89b5-e0b65b1e006a" target="_blank"> Paginuta mea!

Cuscraaa morrr aici de dor mi-au dat lacrimile ce frumos ai scris!!!

offff....

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

am uitat sa zic LMA bebelusilor de azi!
ca de papat bunatati am papat!

Vio, tot un dulce e Sean!!

azi am introdus ficatel in meniu si ma temeam ca nu o sa pape, dar fata mamii nu se dezminte .. tot a papat si parea ca mai vrea

urmeaza pestele .. numai sa vad de care..

Mihaela, mamik fericit de Andra - 29 martie 2008

Pozici
Creste gargaritza
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5211d37ef93faf418fe040&source=category&category_id=all" target="_blank">Povestioara

Mergi la inceput