Puiuti de randunici!!! (152)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns luny spune:

nicoleta te felicit ptr nani singurel, baiat male de acum, asa-i? eu inteleg bucuria ta cel mai bine, ca-s in aceeasi situatie..adoarme la san!! dar de vreo saptamana, s-au intamplat si la noi'accidente' d-astea, chiar si azi, l-am pus in patut, s-a jucat, a marait putin, si a adormit, 2 ore!!!!! acum n-are somn, sare de zor pe burta lui ta'su!
mimo offf, bietul valdutz...si Teo...te-ai rastit la ea..dar stii ca la nervi se mai intampla si d-astea,toti tipam, ce sa facem, stress, oboseala..sunt sigura ca dupa ce va calmati putin toti si ii vei explica, ii va trece supararea si va intelege!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Off,saracutu Vladut,a facut buba!!!sa treaca
si Simo-Mimo nu o mai certa pe Teo ca o sa-ti "retrag"titulatura de MAMA de Gasca!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL -1 martie 2008

Mergi la inceput

Luny,sanatate multa!pt gat ia pastile Plantusin sunt 100 la 100 naturale!iti albastresc gurita,dar sunt f eficiente!

Mergi la inceput

gata,plec..vad ca nu ma opreste nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

bai, baietii mei sunt in mare forma, se distreaza la maxim, e un raset si-o veselie aici!!..dar Mufa nu da semne de somn!! ce-i drept, le-a cam dormit azi..

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Va salut, fetelor! Scriu in numele lui Naty care va multumeste din suflet ca sunteti alaturi de ele. Trece printr-un moment greu, e ingrozitor sa iti vezi copilasul bolnav, cu perfuzii, internat, cu febra, diaree... dar vor trece ele si peste asta! Iulia, sa te faci bine repede!!

Iar eu va multumesc pentru urari, si pentru ziua mea si pentru a lui David!

Va pupam! Sanatate multa!

Ioana si David, cel mai scump martisor

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Of, Mimo, saracii de voi! Vladut cu buba la fata , tu cu buba la cap, Teo cu buba la suflet...Las' ca trece cu apa rece!( la propriu, peste buba lui Vlad ca sa nu se umfle rau!) vezi ce-nseamna sa stai si tu intinsa?
Pe bune, uneori mi se pare ca sunt sclav pe plantatie, ca tre' sa ma misc in continuu, si in ca de ma asez sigur sa intampla ceva rau!

Luny, eu cred ca voi gresiti ca asteptati sa ii vina somnul lui Mufa! stiu ca va e greu cu spatiu, stabileste o oar de baie, una de culcare si apoi intuneric si liniste! treptat va intelege ca aia e ora de somn si ca asta tre' sa faca! daca voi la 10 seara va jucati cu el...
sambata seara prietenii veniti in vizita, cu o fetita de-o seama cu Ilinca erau socati ca Seb si-a baut laptele si l-am lasat singur in camera lui sa doarma! ca ce noroc am eu la copii de se culca la 8 seara!
am incercat sa le explic ca nu s-a nascut asa, ca in primele luni adormea de multe ori dupa 11 noaptea, dar repetand mereu acelasi ritual a aparut obiceiul!
sa nu iti imaginezi ca il lasam sa urle in nestire,! ma duceam, il mangaiam, daca nu mergea il luam si in brate, il leganam, dar toate aste in intuneric, in liniste! adik daca el topaie in pat eu zic ca n-are somn si ne jucam pana pica!

hai ca m-am lungit, sper ca ai inteles ceva!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicoleta, se simte ca esti mai relaxata!
Mai, ce-o fi cu Ursu? A prins-o paznicul la borcanul cu miere?

Liana, sper ca nu ti-a venit rau de la soric!

Catalina, mami de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian (30.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, La multi ani si tie si lui David! ma gandesc la Iulia mica, sa se faca bine repede!

Tuchi, asa se mira si prietenii nostri de amandoi, de Stef acum si de Vlad cand era mic, exact la fel adorm si ei!

Azi Stef a fost exemplar de cuminte, n-a plans deloc, n-a urlat, a dormit bine si ziua. Dupa baita a baut laptele si avea chef de vorba, Vlad intra in camera si pe intuneric il vedea si radea la el de nu mai putea . Eu ii ziceam lui Vlad sa plece, ala mic radea la el . Pana la urma l-am pus in pat pe Stef si am plecat sa spal vasele si il auzeam in interfon cum vorbeste si apoi s-a culcat singurel

Luny, poti sa iei si Homeogene pt. gat.

Simo29 ce ma bucur ca e bine putzi! si a lui Stef e super bine

Apropo, Luny, cum e la Matei, e ok?

Ma duc sa-l culc si pe Vlad, ca a stat sa se uite la Spider Man pe Protv . Aseara ne-am uitat si noi la Rattatouille pe HBO

Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)

Bubu mic
Bubu mare
www.onetruemedia.com/shared?p=774cd5d8b8e87294224ee2&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmulete
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihatp spune:

ioana tie si pentru vestile de la naty. sper sa ajunga repede acasa bine, ca au fost incercate destul!
am urmarit subiectul deschis de tine, si azi pe cand am vrut sa intru la povesti m-a convocat randunoiul la o iesire in graba. dar ajung eu si pe acolo.

nu am citit din urma decat pe sarite, ca nu mai ajungeam sa termin in timp util si azi nu mai merge ca in noptile trecute ca de maine serviciu.

am fost in metro si, nu mai stiu care intreba, am vazut si caine interactiv si bila d'aia miscareata.
eu i-am luat pentru craciun o ... nici nu stiu cum sa-i zic, d'aia pe roti...bicicleta (patrucicleta) pentru 1 an, pe 4 roti, cu sunete multe, volan si tot felul de butoane pe care nu le-am incercat ca n-am prins un moment in care sa fac galagie. il pregatim de motocicleta ca deh asta e pasiunea familiei!

mimo, imi pare rau de bubu la vlad, greu cu ei. eu azi, cu el in brate, la laptop, sa pot scrie l-am lasat sa se joace cu un pix. n-am fost pe faza ca un inel de plastic de la capat se ia jos usor si am vazut ca plescaie la greu. noroc ca m-am uitat la ce simpatic era si m-am prins ca are ceva in gura. i-am bagat repede mana in gura (am stiut cum ca la Maya am facut de nenumarate ori miscarea, ca si ea culege tot ce nu ii voie...cuie, surube si altele) dar n-am reusit sa-l iau ca il tineam cu o mana. asa ca am strigat-o pe maicamea, care era sa lesine la faza asta, si eu i-am desfacut gura si ea a cules inelul. ma tin tare pe cat pot, ca am scapat la mustata dar imi vine la propriu sa fac asta

Mamica de berbecut-Luca
9 aprilie 2008

Viata in 3 + la 7 luni
Luca creste
Miha scade

Mergi la inceput